- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
sen geciktin mi canımbakalım benim batt ne zaman gelecek beklemek çok kötü.. iyi ya da değil sonuçlansın artık şu duru
Bugün ikinci günü olması gerekiyordusen geciktin mi canım
Pardon 3. Dicektim yanlış oldusen geciktin mi canım
test yaptınmı canım belki yazmışsındır ama unutuyorum bir de bir yandan işteyim çalışıyorum pek kafamı veremiyorum buraya kusura bakmaPardon 3. Dicektim yanlış oldu
Yaptım negatif o yüzden umudum yok birkaç gün daha gecikirse kan veririm testten nefret ettimtest yaptınmı canım belki yazmışsındır ama unutuyorum bir de bir yandan işteyim çalışıyorum pek kafamı veremiyorum buraya kusura bakma
aynen en mantıklısıYaptım negatif o yüzden umudum yok birkaç gün daha gecikirse kan veririm testten nefret ettim
Hayatımdan belirti aramayı çıkardım artık nette belirti aramakla geçirmiyorum zamanımı böylelikle strese girmiyorum inşallah gecikme bebiştendiraynen en mantıklısıhayırlısı olsun canım hakkımızda
inşallah canım ben bi ara kk ya bile girmeyi bırakmıştım geçen yıldı sanırım hiç girmedim buraya bebek fikrini attım kafamdan ama yine olmadıHayatımdan belirti aramayı çıkardım artık nette belirti aramakla geçirmiyorum zamanımı böylelikle strese girmiyorum inşallah gecikme bebiştendir
inşallah canım ben bi ara kk ya bile girmeyi bırakmıştım geçen yıldı sanırım hiç girmedim buraya bebek fikrini attım kafamdan ama yine olmadıbende boşver öyle de böyle de olmuyor diye geri geldim siteye seviyorum burayı başkalarıyla konuşulmuyor bu konular çünkü bir de eski nikimin şifresi hatırlayabilseydim tam süper olacaktı
aman boşver geçti artıkbeni şifremi unuttum a tıklayıp hep hatırlayacağım şifre koydum dene istersen
Canim sen ilac falan kullaniyomuydun? Tedavi amacli yani. Hepmi kahverengi geliyor cokmu az adetin?aman boşver geçti artık
Düzensiz adetin varsa yap ama düzenliyse kendini strese sokma derim canım sonunda negatifi görünce tüm emeğin stresin boşa çıkmış gibi oluyor. Ovulasyon gününü bilirsin zaten akıntı hafif agrım falan ama gene kendin bilirsin canım :)Bir kac gune yumurtlayacagim yine heycanligunler başlıyor. Ovilasyon testi yapmasam mı acaba 1 gun yap bigun yapma mı yapsam kafam da deli sorular ocak sonu iyi biter insallah.
Nazzzz aklıma şırıngaaa geliyor bizim askerlere hız kazandirsam mi diyeDüzensiz adetin varsa yap ama düzenliyse kendini strese sokma derim canım sonunda negatifi görünce tüm emeğin stresin boşa çıkmış gibi oluyor. Ovulasyon gününü bilirsin zaten akıntı hafif agrım falan ama gene kendin bilirsin canım :)
Arada bi kaç gün yaparsın her gün yapma israf etmeBenim çatladı ama yapmaya devam ediyom
Hani gebelik varsa adet zamanı yine pozitif çıkıyomuş ya belki bi umut öyle yakalarım diyorum
İnşallah bir sorun yoktur. Hayırlısı gerçekten üzüldüm ama ne yapalım
O ne ya bana da anlatın hız lazım bana daNazzzz aklıma şırıngaaa geliyor bizim askerlere hız kazandirsam mi diye
Benim 2 ay önce öyle oldu. Ömrümde ilk defa böyle oldu dedim. Meğerse iç Anadolu'nun ayazı çarpmış üşütmüşüm :) ben de son ana kadar diretmiştim :)kızlar ömrümde ilk defa adetim kahverengi başladı hala öyle sökülmedi ağrıda gitti hala umudumu kaybetmiyorum ne inatçıyım yaa
Oldum canım. Aynen öyle. Ama üzülmedim. Dobra dobra geliyorum şubat ayı için. Pazartesi ben hormon tahlili yaptırcam perşembe günü de eşim sperm tahlili yaptıracak. İnşallah sonuçlar da iyi çıkar da moralim yerine gelir :)
Aynen canım heveslenmemek en güzeli. Daha kolay atlatılıyor o zaman.Amin canim insallah. Heveslenmiyorum korkuyorum gene uzulurum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?