Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayatımdan belirti aramayı çıkardım artık nette belirti aramakla geçirmiyorum zamanımı böylelikle strese girmiyorum inşallah gecikme bebiştendir
inşallah canım ben bi ara kk ya bile girmeyi bırakmıştım geçen yıldı sanırım hiç girmedim buraya bebek fikrini attım kafamdan ama yine olmadı bende boşver öyle de böyle de olmuyor diye geri geldim siteye seviyorum burayı başkalarıyla konuşulmuyor bu konular çünkü bir de eski nikimin şifresi hatırlayabilseydim tam süper olacaktı

beni şifremi unuttum a tıklayıp hep hatırlayacağım şifre koydum dene istersen

Bir kac gune yumurtlayacagim yine heycanli gunler başlıyor. Ovilasyon testi yapmasam mı acaba 1 gun yap bigun yapma mı yapsam kafam da deli sorular ocak sonu iyi biter insallah.

Bir kac gune yumurtlayacagim yine heycanli gunler başlıyor. Ovilasyon testi yapmasam mı acaba 1 gun yap bigun yapma mı yapsam kafam da deli sorular ocak sonu iyi biter insallah.
Düzensiz adetin varsa yap ama düzenliyse kendini strese sokma derim canım sonunda negatifi görünce tüm emeğin stresin boşa çıkmış gibi oluyor. Ovulasyon gününü bilirsin zaten akıntı hafif agrım falan ama gene kendin bilirsin canım :)

Nazzzz aklıma şırıngaaa geliyor bizim askerlere hız kazandirsam mi diye

Benim çatladı ama yapmaya devam ediyom
Hani gebelik varsa adet zamanı yine pozitif çıkıyomuş ya belki bi umut öyle yakalarım diyorum
Arada bi kaç gün yaparsın her gün yapma israf etme

Bi de ben testten anlamıyorum. Bu testte çatladığını nasıl anlıyoruz. Koyulaştığında yumurtlama oluyor silindiğinde çatlamış mı oluyor, nasıl oluyor. Bi de ben adetin kaçıncı günü başliim yapmaya?

kızlar ömrümde ilk defa adetim kahverengi başladı hala öyle sökülmedi ağrıda gitti hala umudumu kaybetmiyorum ne inatçıyım yaa
Benim 2 ay önce öyle oldu. Ömrümde ilk defa böyle oldu dedim. Meğerse iç Anadolu'nun ayazı çarpmış üşütmüşüm :) ben de son ana kadar diretmiştim :)

E Efulimm41 canım sende mi adet oldun umutlar şubat a kaldı desene
Oldum canım. Aynen öyle. Ama üzülmedim. Dobra dobra geliyorum şubat ayı için. Pazartesi ben hormon tahlili yaptırcam perşembe günü de eşim sperm tahlili yaptıracak. İnşallah sonuçlar da iyi çıkar da moralim yerine gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…