Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canimmm seninde mi kasiklarin agriyo bana belirtilerini soylermisin benimde 3 gun gecti adetim. Ama agrim cok bide sirtim belimde cok agriyor. Korkumdan test yapamiyorummmm

Güzelim benim daha iki gün var adete. Ama son üç gündür kasıklarım ağrıyor. Bugün de sırt ve bel ağrısı başladı. Geçtiğimiz salıdan beri vücut sıcaklığım 37 ye yaklaştı normalde 35 falan olur. Bi de yumurtlama günümden 7 gün sonra gece tansiyonum düştü.

Nazzzz aklıma şırıngaaa geliyor bizim askerlere hız kazandirsam mi diye
Baby benim aklımda zati o ama bu ay yapmayacam niye dersen bence o ovulasyon testi kullanıldığı zaman yapılmalı ben bu ay test kullanmayacağım, öyle bi metodu falan kullanmayı düşünmüyorum bu ay
Testin en koyu olduğu gün yumurtaya çatlatma sinyali gidiyor canım bu da lh İn en tepe yaptığı zaman, sonra yumuş çatlıyor ve lh azalıyor
Sperm tahlilini nerede yaptırıyorsunuz kızlar
naz2018 yeni bat 5 şubat canım
Tamm canm güncellerim listeyi benm de 3 Şubat hadi bakalım bu ay ne olacak çok merak ediyorum :) :)
naz2018 Benim batı 1 şubat oldu canımsabırla bekliyorum
Hayırlısı olsun canımmm güncelleyeceğim
Ben de soğan kürüne başlayacam canım bu ay bakalım ilk defa bir kür yapacam hadi hayırlısı
Ayy şuan içim bi tuhaf oldu ya... Valla benm eşim de öyle ya, inşallah Allahımm tez zamanda verir bebişlerimizi
Oluyor canım sanırım Spermlere 6 saat mi 12 saat mi yalan olmasın öyle bişe zaman kazandırıyormuş bu yöntem
Benim bu ayda olmadı arkadaşlar kırmızılar geldi
Hayırlısı olsun canımmmm
İlk hamişliğim de aynı senin belirtileri yaşadım canım hatta bu kadar erken tepki veremez dedim kendi kendime inşallah sen de hamişsindir.

Normlde spermin yumurtaya ulaşmak için kat ettiği yol için gereken zaman 10 saat galiba

Ayni seyler bendede var ama cesaret edemiyorum. Evdede test var ama annem ablam esimde dahil hepsi ptesiyi bekle diyor bende zamana kadar olmazsam yaparim cikmazsada direk doktora giderim niye olmadim diye oyle dusunuyorum canim. Adet donemi gibi olsa benimde vucut sicakligim dusuyordu anliyodum cok usuyodum bu ay oyle bi durum yok agri disinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…