Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence her gün aynı saatte yap, t koyulaşınca sabah akşam (8saat ara ile) yap ki t nin silikleşmesini daha net yakala.. sonrasını zaten biliyorsun :)

Ay inşallah babanem ikiz doğurmuş amcamin ikizleri var olur belki benimde :)

benim amcalar ikiz bir de erkek kardeşlerim ikiz
ama bu ikiz olayı erkekten değil kadından geliyomuş kuzum
mesela benim kardeşler çift yumurta ikizi
anamda yumurta varmış ki döllemiş sperm :)

Sen nasıl istiyorsan öyle yap. Büyük ihtimalle hamilesin bunu hangi gün hangi şartlarda karşılamak istiyorsan mutlaka öyle yaşamalısın

benim amcalar ikiz bir de erkek kardeşlerim ikiz
ama bu ikiz olayı erkekten değil kadından geliyomuş kuzum
mesela benim kardeşler çift yumurta ikizi
anamda yumurta varmış ki döllemiş sperm :)
Annende varsa sende de olabilir, babaannende varmış amcanlar ikizmiş o sana genetik olarak geçmiyor.

Bende bu ay belirti yok bat 12 ama umutlu değilim.. şubat martları şimdiden bekliyorum desem yeri bir gün süren sol kasık sancısı olmuştu yumurtlama günümde yatarken otururken acıyıp ağrı yapıyodu kalkınca hele şiddetleniyodu ağlıcaktım. Üşüttüm mü diye düşündüm çünkü bir gün sürdü. Normalde yumurtlama dönemimde öyle sancılar çekmem. Bu kadar erken de belirti olamayacağına göre

Bence test yapmalısın. Çıkmazsa p.tesi tekrar yaparsın

Hatta bir iğne ver de evde aşılama yapayım de doktora iyice şok olsun :)

Ya bana tuhaf geliyor. Kaldı ki doğal akışından çok da çıkarmamak gerekir galiba :)
Bebiş için bazen her yol mübah geliyor :) hastane de yapılan aşılama nın evde yapılan ilkel hali gibi bişe bu. Ordaki şırınga daha uzun tabi taa nereye kadar ulaşıyor. Çok da enteresan bi yöntem değil aslında :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…