Inşallah canım yarın büyük gün stresten gecikmezse 19. Gün pozitifti yarın 34. Gün sence gebelik yoksa kesin adet olurmuyum 31. Gün erken gebelik testi yapmıştım negatifti hic umudum yok ama :)Umarım gerek kalmaz ve elindekiler bitmeden hamile olduğunu öğrenirsin canım
Hem kaç haftalık olduğunu söyleyenleri de var sen seversin :) yalnız ben de sanki sahibiyim test sahibi bu kadar reklam yapmıyordur :)ben de çok duydum clearblue üstadı galiba :)
Daha neler duyacağım idrar ile kan karıştırıp test yapmalar şırınga ile ev de aşılama her gün bir yaşıma daha giriyorum sayenizdeŞırınga ile evde aşılama :)
Her üroloji doktoru yapıyor canım.Baby benim aklımda zati o ama bu ay yapmayacam niye dersen bence o ovulasyon testi kullanıldığı zaman yapılmalı ben bu ay test kullanmayacağım, öyle bi metodu falan kullanmayı düşünmüyorum bu ay
Testin en koyu olduğu gün yumurtaya çatlatma sinyali gidiyor canım bu da lh İn en tepe yaptığı zaman, sonra yumuş çatlıyor ve lh azalıyor
Sperm tahlilini nerede yaptırıyorsunuz kızlar
Tamm canm güncellerim listeyi benm de 3 Şubat hadi bakalım bu ay ne olacak çok merak ediyorum :) :)
Hayırlısı olsun canımmm güncelleyeceğim
Ben de soğan kürüne başlayacam canım bu ay bakalım ilk defa bir kür yapacam hadi hayırlısı
Ayy şuan içim bi tuhaf oldu ya... Valla benm eşim de öyle ya, inşallah Allahımm tez zamanda verir bebişlerimizi
Oluyor canım sanırım Spermlere 6 saat mi 12 saat mi yalan olmasın öyle bişe zaman kazandırıyormuş bu yöntem
Hayırlısı olsun canımmmm
İlk hamişliğim de aynı senin belirtileri yaşadım canım hatta bu kadar erken tepki veremez dedim kendi kendime inşallah sen de hamişsindir.
Stresten gecikebiliyor o nedenle temkinli olmak lazım. Hiç umutsuz olma sakın regl olana kadar umut var ama negatif görürsen biraz daha ısrarsız beklemeli.. ama belki de pozitif o zaman keyifini çıkarırsın canımInşallah canım yarın büyük gün stresten gecikmezse 19. Gün pozitifti yarın 34. Gün sence gebelik yoksa kesin adet olurmuyum 31. Gün erken gebelik testi yapmıştım negatifti hic umudum yok ama :)
Hem kaç haftalık olduğunu söyleyenleri de var sen seversin :) yalnız ben de sanki sahibiyim test sahibi bu kadar reklam yapmıyordur :)
Amin inşallah nasipten öte köy yoktur nasibin içinde mücadele etmen lazım Rabbim verirse ne mutlu tabi en önemlisi aşktan çok evlendikten sonra karsilikli saygı sevgi güzel ahlak merhamet duyguları varsa gerisi önemli degilMaşallah canim.ne güzel pes etmesşin sonunda kavuşmuşsun.demek ki iyi yapmişsin baksana hala da seviyorsun.
Önemli olan da bu.evliyken askın devam etmesi.Rabbim birbirinize basğilasin.yuvanizi bir bebekle taçlandirsin.
Erkeğin bir kaba boşalan spermi evde olayın taraflarınca bir şırınga ile kadının rahimine gönderiliyormuş :) ben çok iyi bilmiyorum ama süreyi kısaltan bir şeymiş galiba böyle bir avantajı varmış
nasıl oluyor kuzum
Koyu gördükten 24 -36 saat içinde çatlama olacak demek ama biz ilk koyuyu görünce devam ettiğimiz için o 24-36 saatte zaten test yapıp tekrar koyu görüyoruz :) bugünü mutlaka değerlendir bence (akşam kopkoyu dediğin bu gün değil mi?) yarın silikse yarını da bence değerlendir.
Bunlar daha fragman bence asıl film başlamadı :)Daha neler duyacağım idrar ile kan karıştırıp test yapmalar şırınga ile ev de aşılama her gün bir yaşıma daha giriyorum sayenizde
Aynen canım umut edip hayal kırıklığı yaşamak üzücü oluyor o yüzden kendimi kötüye hazırladımStresten gecikebiliyor o nedenle temkinli olmak lazım. Hiç umutsuz olma sakın regl olana kadar umut var ama negatif görürsen biraz daha ısrarsız beklemeli.. ama belki de pozitif o zaman keyifini çıkarırsın canım
Anaaamm ilk defa burda biri buyuk ihtimalle hamilesin diye motive etti tarihe yazilsin buSen nasıl istiyorsan öyle yap. Büyük ihtimalle hamilesin bunu hangi gün hangi şartlarda karşılamak istiyorsan mutlaka öyle yaşamalısın
Az daha bekliyimde canim biliyorum ne inat salak bise diye dusunduruyorum insanlari ama testte negatif gormek cok husrana ugratiyo insani o yuzden sabrediyorum :)Bence test yapmalısın. Çıkmazsa p.tesi tekrar yaparsın
Bundan ben de emin değilim ama bir yazı okumuştum. Sperm kalıtesine göre değişiyor diye..Mesela sayı sorunu varsa gün aşırı olması daha iyi diyordu. Diğer türlü çok sorun olmaz sanırım.Değerlendirdik. Ama doktor 2 günde bir dedi. Biz pes peşe yaparak hata mi yapıyoruz acaba? Sperm kalitesini mi düşürüyoruz.
Aynen öyle canim.merhametli erkek.saygılı bi evlilik ve huzurAmin inşallah nasipten öte köy yoktur nasibin içinde mücadele etmen lazım Rabbim verirse ne mutlu tabi en önemlisi aşktan çok evlendikten sonra karsilikli saygı sevgi güzel ahlak merhamet duyguları varsa gerisi önemli degil
Benimkide gece calisiyor bu hafta. Ne kadar bombos oluyor insan demi? Esinin evde yaninda olmasi guven veriyor insana bazen o uyuyamiyor gece ben yatiyorum diyorum evde hilal gece calismiyor oh vur kafayi yat :)Benimki bugün nöbette.yatağa gitmek bile istemiyorum o yokken.bu ev bu sehir bomboş geliyor bana.
Ama o eve gelince evin tavanları bile doluyor...
Sen bilirsin canım. Sonuçta bu sizin belki de en özel anlarınız umarım da öyledir. Gönlünüzce geçirin..yani adet gecikmesi en önemli belirti diye bana hamilesin gibi geliyor. Şikayetler de var zaten. Umarım güzel haberler alacaksın, bu sabırla bunu çoktan hak ettin :)Anaaamm ilk defa burda biri buyuk ihtimalle hamilesin diye motive etti tarihe yazilsin busaka tabikide. Ya biliyomusun herkeste aynidir belki ama her ay beni uzmuyim diye gostermeyen esim bu ay bendeki halleri gordukce gozleri parliyo adamin ya kendimden cok onu dusunuyorum. Ptesiye kadar bekliyelim birlikte doktora gidelim diyor. Evet ona surpriz yapmak istiyodum her kadininda hayali budur ama birlikte ogrenelim istiyorum onun sozunu dinlemedigimde hep aksilik yasiyorum canim
Cok sagol canim Allah bin kere razi olsun guzel sozlerin icin :) insallah vardir cok dua ediyorum inan hepimize hemde aklimdan dua ederken burdaki herkes geciyor. Rabbim hepimizin emeginin karsiligini en guzeliyle mukafatlandirsin :)Sen bilirsin canım. Sonuçta bu sizin belki de en özel anlarınız umarım da öyledir. Gönlünüzce geçirin..yani adet gecikmesi en önemli belirti diye bana hamilesin gibi geliyor. Şikayetler de var zaten. Umarım güzel haberler alacaksın, bu sabırla bunu çoktan hak ettin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?