Ah o bir sonraki aya kalan umutlarBen adet oldum canım. Umutlar bi sonraki aya kaldı
Bende bos gebelik yasadm eylül de kürtaj oldum bende suan hamis olmak istiyorumHaziran ayında kurtaj oldum en son Kasım ayında adet gördüm yani 6 ay sonra hamile oldugumu öğrendim
Özellikle çok korkyrm tekrardan aynısını yaşarım diyeBende bos gebelik yasadm eylül de kürtaj oldum bende suan hamis olmak istiyorum
Ben göremedim canım amakızlar günaydın
iki comfort testte silik çizgiyi gördükten sonra bugün predictor early sonucum çizgi gören varmı ?
şekilde şekle soktum foroğrafı ama ben görüyorum burdan sanki
Ben göremedim canım ama
Bende göremedim canımcanım ben burdan bakınca teste görüyor gibiyim ama inşallah vardır ya
comfort iki tanesinde de çizgi var bu predictor neden böyle yapıyo ya
Yooo o benim aksime daha ılımlı daha olumlu daha uyumludur. Oyle benimkinin baskici sert bi tarafi yok canim zamanla insan birbirini tanidikca daha uyumlu olup birbirini tamamliyabiliyorBende disa dönük biriyim.esim tam tersi.sessiz sakin görünür dısaridan.herkes ćok sessiz kek biri der ama gel evde gör.
Bana kök söktürüyor.baskıcı sert ve kıskanctır.ama ne yapim aliştim.bende çocuksuyum.onu neşelendiririm.
Kova burcu erkekleri sert ve kuralci olur.anlasilmaz insanlardir biraz.
Günaydın canım. Ben göremiyorum malesef. İnşallah vardır ama.kızlar günaydın
iki comfort testte silik çizgiyi gördükten sonra bugün predictor early sonucum çizgi gören varmı ?
şekilde şekle soktum foroğrafı ama ben görüyorum burdan sanki
Kutularını atmadıysan duyarlılıkları kaç bi baksana. Belki predictorun duyarlılık değeri yüksek comfortun düşüktür.yaptıgım 3 test hangileri doğru şimdi
comfortlarda silik var
Kızlarrrrrr kızlar başına gelen varmi ???
rahmim pıt pıt atiyor saatlerdir sag kasigim agriyor adet baslagincinin 10 günündeyim adetim 5 gün sürüyor 6 gun de lekelenmelerim bitti. yumurtlama ma 3,4 gün var .baya bir beyaz akıntım var bu oglen ihtiyaç sonrası kullandığım pecete de Bir damla kanlı beyaz akıntı gordum !ogleden beri de sag kasikgimin agrisi çabası erken mi yumurluyorum bu pit pit atmalar da nedir yaa Nette baktim anlamadim birsey
Kutularını atmadıysan duyarlılıkları kaç bi baksana. Belki predictorun duyarlılık değeri yüksek comfortun düşüktür.
İnternette biraz araştırdım canım. Başka testlerin silik gösterdiği kişilerde predictor negatif göstermiş ve adet olmuşlar. Predictora güvenin diyorlaryaptıgım 3 test hangileri doğru şimdi
comfortlarda silik var
Günaydın canım. Ben göremiyorum malesef. İnşallah vardır ama.
Comfort'u hiç duymadım canım. Bende kullanmadım. Ama predictor bende de yanılmadı hiç, araştırdığımda da yanlış çıktı diyen duymadım. Malesef.comfort daha iddialı videosunu dahi izledim ilişkiden 6 gün sonra bile sonuç veriri diyor
predictor daha makul gelmişti çünkü o adet gelemeden 6 gün önceye kadar diyor
İnternette biraz araştırdım canım. Başka testlerin silik gösterdiği kişilerde predictor negatif göstermiş ve adet olmuşlar. Predictora güvenin diyorlar
Bende de bi testte öyle olmuştu. Var diyorum eşime yok nerde diyor. Sonra gerçekçi düşününce göremediğimi farkettim. Beynim oyun oynuyor gibiydi.canım ben de burda hayalet çizgi uyduruyorum galiba gözlerim bozuk zaten iyice bozuldu tv ye bakarken bile çizgi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?