- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Aynen canim.ben bide kedi gibiyim sürekli sırnaşırım.ilgi sevgi beklerim.o olmayinca adet üsüyorum.Benimkide gece calisiyor bu hafta. Ne kadar bombos oluyor insan demi? Esinin evde yaninda olmasi guven veriyor insana bazen o uyuyamiyor gece ben yatiyorum diyorum evde hilal gece calismiyor oh vur kafayi yat :)
Benim esim vardiyali calisiyor canim fabrika dokuma ustasi. Bende ayni senin gibiyim sirnasirim sevgi ilgi beklerim cocuk gibiyim :) o olmadigi zaman maalesef sabahliyorum bende. Insanin aklindan bin tane sey geciyor iyimi acaba varmismidirki insan dusunmeden edemiyor. Rabbim evimizin huzurunu kat kat artirsin insallah hepmizin :)Aynen canim.ben bide kedi gibiyim sürekli sırnaşırım.ilgi sevgi beklerim.o olmayinca adet üsüyorum.
Venim esim uyuyor.yurtta nöbet tutuyor.odalarinda yatiyorlar ama ben yine de onsuz yatamiyorum.kazagıni koklayarak yatiyorum.
Senin esin ne is yapiyor.nerde nòbet tutuyor.
Ins canim.amin.Benim esim vardiyali calisiyor canim fabrika dokuma ustasi. Bende ayni senin gibiyim sirnasirim sevgi ilgi beklerim cocuk gibiyim :) o olmadigi zaman maalesef sabahliyorum bende. Insanin aklindan bin tane sey geciyor iyimi acaba varmismidirki insan dusunmeden edemiyor. Rabbim evimizin huzurunu kat kat artirsin insallah hepmizin :)
Bu gözler neler görecek dahaBunlar daha fragman bence asıl film başlamadı :)
Evet canim gerisi geliyor zaten sonra :)Aynen öyle canim.merhametli erkek.saygılı bi evlilik ve huzur
Ayni durumdayiz:) senin burcun neIns canim.amin.
Sende benim gibiymissin.
Isten gelince üstüne atliyom:)
Kova canim.sen?Ayni durumdayiz:) senin burcun ne
Erkeğin bir kaba boşalan spermi evde olayın taraflarınca bir şırınga ile kadının rahimine gönderiliyormuş :) ben çok iyi bilmiyorum ama süreyi kısaltan bir şeymiş galiba böyle bir avantajı varmış
Hiç biliyorum canım belkikız havayla temas etmemesi gerekmezmi :)
Bende koc burcuyum canim :)Kova canim.sen?
En sevdigim burç koç burcudur.özellikle kızlariyla iyi anlaşirim.Bende koc burcuyum canim :)
Hiç biliyorum canım belkinaz2018 daha iyi biliyordur. Onlar konuşurken ben dahil oldum çünkü. Naz, havayla temas etmemesi mi gerekiyor?
Benim esimde kova burcuEn sevdigim burç koç burcudur.özellikle kızlariyla iyi anlaşirim.
Bende disa dönük biriyim.esim tam tersi.sessiz sakin görünür dısaridan.herkes ćok sessiz kek biri der ama gel evde gör.Benim esimde kova burcu
Ben genelde disa donuk biriyimdir cabuk arkadaslik kurarim ama birazda cadiyimdir cekilmez taraflarimda var yani
inş canım benim çok sağolBaby benim aklımda zati o ama bu ay yapmayacam niye dersen bence o ovulasyon testi kullanıldığı zaman yapılmalı ben bu ay test kullanmayacağım, öyle bi metodu falan kullanmayı düşünmüyorum bu ay
Testin en koyu olduğu gün yumurtaya çatlatma sinyali gidiyor canım bu da lh İn en tepe yaptığı zaman, sonra yumuş çatlıyor ve lh azalıyor
Sperm tahlilini nerede yaptırıyorsunuz kızlar
Tamm canm güncellerim listeyi benm de 3 Şubat hadi bakalım bu ay ne olacak çok merak ediyorum :) :)
Hayırlısı olsun canımmm güncelleyeceğim
Ben de soğan kürüne başlayacam canım bu ay bakalım ilk defa bir kür yapacam hadi hayırlısı
Ayy şuan içim bi tuhaf oldu ya... Valla benm eşim de öyle ya, inşallah Allahımm tez zamanda verir bebişlerimizi
Oluyor canım sanırım Spermlere 6 saat mi 12 saat mi yalan olmasın öyle bişe zaman kazandırıyormuş bu yöntem
Hayırlısı olsun canımmmm
İlk hamişliğim de aynı senin belirtileri yaşadım canım hatta bu kadar erken tepki veremez dedim kendi kendime inşallah sen de hamişsindir.
Kızlarrrrrr kızlar başına gelen varmi ???
rahmim pıt pıt atiyor saatlerdir sag kasigim agriyor adet baslagincinin 10 günündeyim adetim 5 gün sürüyor 6 gun de lekelenmelerim bitti. yumurtlama ma 3,4 gün var .baya bir beyaz akıntım var bu oglen ihtiyaç sonrası kullandığım pecete de Bir damla kanlı beyaz akıntı gordum !ogleden beri de sag kasikgimin agrisi çabası erken mi yumurluyorum bu pit pit atmalar da nedir yaa Nette baktim anlamadim birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?