Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bursayı aslında hiç bilmiyorum ama jinemed bursa ve murat Erdemir var. Ben istanbulda Tekzen Çamlıbel e miyom ameliyat olmuştum. Bu merkez de onların galiba ve murat bey de onun ekibinden diye biliyorum. Bursa da yaşasam sanırım gözü kapalı ona giderdim. Çünkü Tekzen Çamlıbel çok iyi bir doktor. Adamın bizim yaşımızdan fazla uzmanlığı var ama asıl güzel olan her zaman tüm ekibin pozitif ve umut verici olması. İstanbuldakiler böyle olunca onun ekibi nerede olsa iyi oluyor diye düşünüyorum :)

Evet cok haklısın cnm bende oyle yapıyorum pekı senın ne gıbı sıkıntın vardı

Insallah canim benimde adetim geceli 4 gun oldu ben daha cesaret edemedim teste falan esimle ptesi gidecem eger olmazsam. Hadi insallah ikimizdede vardir insallah hayirlisiyla :)

Aminnnnn canım inşAllahhh inşAllahhh
Pazartesi yapabilirim anca elimde sadece 2 tane kaset test var yarın sabah bir tane daha yapacam inşallah onda da çıkar
Inşallah çıkar canım hayırlısı olsun sağlıkla mutlulukla kucağına almakta nasip olsun

Evet cok haklısın cnm bende oyle yapıyorum pekı senın ne gıbı sıkıntın vardı
Ya derin parsiyal septum (perde) yada bikornis unikollis (çift rahim) varmış bende onun ayrımı yapılması gerekiyor laparoskopi önerdi septumsa histereskopi yapılacak bunu dusunebilirim kolay bi işlem çift rahim ise rahim birleştirme stransman metroplasti bu cok riskliymis düşünmüyorum 9 aydır hamile kalamıyorum hic bir sorun yok bu hamile kalmama engel değilmiş erken doğum düşük riskim varmış onun için daha araştırma ve koşturma asamasindayim bakalım nasip

Dedıklerını pek bılmıyorum cnm ama cıft rahımle hamıle kalan oluyormus hayırlısını dılıyorum hepımız ıcın en guzelı tabı senın guvendıgın bı dr bende ıkı yıldır bursaydayım ztn bukdr dr bılgı edındım

Evet oluyor engel degilmis canim bir doktordan herkes farklı memnuniyette ayrılıyor kimisi hic sevmezken kimisi çok memnun kalıyor benim için önemli olan bilgisi ve doğru yönlendirmesi yoksa tavrına çok takılmıyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Evet cnm hayırlısı olaun benımde gecen ay yumurtam catlamamıstı 21mm olmus cok stres yaptım sanırom oyuzdendı ıns buay hepımız guzel haberler alırıZ

Insallah canim benimde adetim geceli 4 gun oldu ben daha cesaret edemedim teste falan esimle ptesi gidecem eger olmazsam. Hadi insallah ikimizdede vardir insallah hayirlisiyla :)
Canım yumurtlamanın üzerinden 18 gün geçti yani yanlış anlamadım dimi ?

Cuma günü adet oldum ben. Pazartesi gitsem sonuçlar yanlış mı çıkar. 4ncü gün oluyor. Haftasonu oluyor diye 3ncü gün gidemedim.

Ben adet oldum canım. Umutlar bi sonraki aya kaldı

Olsun canım üzülme sağlıklı olsunda gerekiyosa bi kaç ay sonra olsun illaki olsun diye dua etme sağlıklı olsun diye iste rabbim en kısa zamanda hayırlı olanı sağlıklı olanı versin inşallah

Olsun canım üzülme sağlıklı olsunda gerekiyosa bi kaç ay sonra olsun illaki olsun diye dua etme sağlıklı olsun diye iste rabbim en kısa zamanda hayırlı olanı sağlıklı olanı versin inşallah
Ben hep öyle dua ediyorum canım. Her hayırda bir şer her şerde bir hayır var sonuçta. Bilemeyiz biz. O yüzden geç olsun sağlıklı olsun.

Üzülme canım rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallah naz2018

Ben hep öyle dua ediyorum canım. Her hayırda bir şer her şerde bir hayır var sonuçta. Bilemeyiz biz. O yüzden geç olsun sağlıklı olsun.

Öyle canım bu bekleyiş te bi imtihan rabbim hayırlısıyla geçmeyi nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…