Canım bursayı aslında hiç bilmiyorum ama jinemed bursa ve murat Erdemir var. Ben istanbulda Tekzen Çamlıbel e miyom ameliyat olmuştum. Bu merkez de onların galiba ve murat bey de onun ekibinden diye biliyorum. Bursa da yaşasam sanırım gözü kapalı ona giderdim. Çünkü Tekzen Çamlıbel çok iyi bir doktor. Adamın bizim yaşımızdan fazla uzmanlığı var ama asıl güzel olan her zaman tüm ekibin pozitif ve umut verici olması. İstanbuldakiler böyle olunca onun ekibi nerede olsa iyi oluyor diye düşünüyorum :)Herkeseee günaydııınnn.
Bursa'da yaşıyorum. Güvendiğiniz jinekolog - kadın doğum doktoru var mı hanımlar? Gebelik düşünüyorum bir süredir ve genel bir muayeneye gitmek istiyorum. Bursa'da tavsiye edebileceğiniz bir doktor varsa çok sevinirim.
Evet cok haklısın cnm bende oyle yapıyorum pekı senın ne gıbı sıkıntın vardıSadece hormon tahlili yaptiracaksan ve bir problemin yoksa evet bende devlet hastanesinde yapilmasi taraftariyim benim durumum biraz farklı gelişti o yüzden devlette muayene olup istenen tetkileri özel merkezlerde yaptırmak zorunda kaldım ozele gitseydim fark olarak muayene ucreti verecektim yoksa sorunun olduğu zaman devlette muayene olmak büyük zaman kaybı oluyor minimum 4 ayda halledecektim oda en iyi ihtimal sadece tahlil kısmını birde bunun tani tedavi kısmı var 1 ayda özelde işimi gördüm yaş gidiyorsa vakit önemli maddi durumu kötüyse mecbur d3vlette evlat sahibi olmak istiyorsa bir sorunu varsa ben sadece d3vlet taraftarı değilim üstelik devlette saglik sektöründe çalışan biri olarak bunu söylüyorum
Insallah canim benimde adetim geceli 4 gun oldu ben daha cesaret edemedim teste falanCanımmm ayyyy inşAllahhh rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda
Fotoğrafta pek belli olmuyor ve şuanda daha belirgin 1saat oldu yapalı
Ben kan testi yapmak istemiyorum şimdi yarın bir test daha yapamam onda da çıkarsa pazartesi kan vermeye gideceminşallah hamileyimdir
Inşallah çıkar canım hayırlısı olsun sağlıkla mutlulukla kucağına almakta nasip olsunAminnnnn canım inşAllahhh inşAllahhh
Pazartesi yapabilirim anca elimde sadece 2 tane kaset test var yarın sabah bir tane daha yapacam inşallah onda da çıkar
Ben de gördüm umarım kan testi ile kesinleştirirsin canım tebrikler :)Kızlar bata 4 gün var ve halaşet çizgi gördüm fptpgrafta pek belli değil ama elimde şuan net görünüyor yani
Ya derin parsiyal septum (perde) yada bikornis unikollis (çift rahim) varmış bende onun ayrımı yapılması gerekiyor laparoskopi önerdi septumsa histereskopi yapılacak bunu dusunebilirim kolay bi işlem çift rahim ise rahim birleştirme stransman metroplasti bu cok riskliymis düşünmüyorum 9 aydır hamile kalamıyorum hic bir sorun yok bu hamile kalmama engel değilmiş erken doğum düşük riskim varmış onun için daha araştırma ve koşturma asamasindayim bakalım nasipEvet cok haklısın cnm bende oyle yapıyorum pekı senın ne gıbı sıkıntın vardı
Dedıklerını pek bılmıyorum cnm ama cıft rahımle hamıle kalan oluyormus hayırlısını dılıyorum hepımız ıcın en guzelı tabı senın guvendıgın bı dr bende ıkı yıldır bursaydayım ztn bukdr dr bılgı edındımYa derin parsiyal septum (perde) yada bikornis unikollis (çift rahim) varmış bende onun ayrımı yapılması gerekiyor laparoskopi önerdi septumsa histereskopi yapılacak bunu dusunebilirim kolay bi işlem çift rahim ise rahim birleştirme stransman metroplasti bu cok riskliymis düşünmüyorum 9 aydır hamile kalamıyorum hic bir sorun yok bu hamile kalmama engel değilmiş erken doğum düşük riskim varmış onun için daha araştırma ve koşturma asamasindayim bakalım nasip
Evet oluyor engel degilmis canim bir doktordan herkes farklı memnuniyette ayrılıyor kimisi hic sevmezken kimisi çok memnun kalıyor benim için önemli olan bilgisi ve doğru yönlendirmesi yoksa tavrına çok takılmıyorum hakkımızda hayırlısı olsunDedıklerını pek bılmıyorum cnm ama cıft rahımle hamıle kalan oluyormus hayırlısını dılıyorum hepımız ıcın en guzelı tabı senın guvendıgın bı dr bende ıkı yıldır bursaydayım ztn bukdr dr bılgı edındım
Evet cnm hayırlısı olaun benımde gecen ay yumurtam catlamamıstı 21mm olmus cok stres yaptım sanırom oyuzdendı ıns buay hepımız guzel haberler alırıZEvet oluyor engel degilmis canim bir doktordan herkes farklı memnuniyette ayrılıyor kimisi hic sevmezken kimisi çok memnun kalıyor benim için önemli olan bilgisi ve doğru yönlendirmesi yoksa tavrına çok takılmıyorum hakkımızda hayırlısı olsun
MasAllahh sen de pek sabırlıymışsın :))))Insallah canim benimde adetim geceli 4 gun oldu ben daha cesaret edemedim teste falanesimle ptesi gidecem eger olmazsam. Hadi insallah ikimizdede vardir insallah hayirlisiyla :)
Yok kiz ne sabri 4 ay negatifi gorunce artik testten haliyle cekiniyorum ondan yaniMasAllahh sen de pek sabırlıymışsın :))))
Aminnnn canım amin inşallah :)))
Burda da görünüyor. İnşallah doğrudurKızlar bata 4 gün var ve halaşet çizgi gördüm fptpgrafta pek belli değil ama elimde şuan net görünüyor yani
Canım yumurtlamanın üzerinden 18 gün geçti yani yanlış anlamadım dimi ?Insallah canim benimde adetim geceli 4 gun oldu ben daha cesaret edemedim teste falanesimle ptesi gidecem eger olmazsam. Hadi insallah ikimizdede vardir insallah hayirlisiyla :)
Cuma günü adet oldum ben. Pazartesi gitsem sonuçlar yanlış mı çıkar. 4ncü gün oluyor. Haftasonu oluyor diye 3ncü gün gidemedim.Adetin ikinci günü git hormon testi yaparl hic birsey yaptirmadiysan birde 1 yıl oldu korunmıyorum de yoksa bakmayabiliyorlar ilk gittiğim doktora gebelik düşünüyorum tahlil yaparmisiniz dedim ultrason verdirte bildim zorla rahim yapim da farklilik varmis talil oda yapmadı korunmayı bırak kalırsın dedi ikinciye 3. Ayda gittim ihtisas mustafa burak akselim ilgilendi esasinda ben mumnun kalnafim 1 yıl oldu dedim hormon baktı birşey yok esin muayene olsun olmadiysa hemen istiyorsan asilama dedi o gün güven tıp laboratuvarına gittik spermiyogram verdik urolojiye gönderdim esimi ondada sıkıntı yokmuş tekrar olmayın ca 5. Ay bu sefer inegolde bekir kataş a gityim dedim 1 yılı geçti rahim filmi istedi burtom da cektirdim ucretli smear testi yapıldı rahim anomali m var o cıktı beni sevk etti ihtisasa senin işin burda olmaz benlik değil dedi bende daha gitmedim inegölde yim afşin öztaşa gitmeyi düşünüyorum iyi bi doktor arkadaşımın takibini yapıyor memnun bakalım
Ben adet oldum canım. Umutlar bi sonraki aya kaldı
Ben hep öyle dua ediyorum canım. Her hayırda bir şer her şerde bir hayır var sonuçta. Bilemeyiz biz. O yüzden geç olsun sağlıklı olsun.Olsun canım üzülme sağlıklı olsunda gerekiyosa bi kaç ay sonra olsun illaki olsun diye dua etme sağlıklı olsun diye iste rabbim en kısa zamanda hayırlı olanı sağlıklı olanı versin inşallah
Teşekkür ederim canımBen de gördüm umarım kan testi ile kesinleştirirsin canım tebrikler :)
Hayır bu gün tam 10 gün geçti yumurtlamamın üzerindenCanım yumurtlamanın üzerinden 18 gün geçti yani yanlış anlamadım dimi ?
Ben hep öyle dua ediyorum canım. Her hayırda bir şer her şerde bir hayır var sonuçta. Bilemeyiz biz. O yüzden geç olsun sağlıklı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?