- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Birde jimer de özer kutlu için çok iyi demişti burda bir arkadaş ben ilçede olduğum için merkeze sürekli git gel yapmak istemediğimden yaza erteledim bursayı sen bi araştır istersen
Bnmde oyle yaptım genel test yaptıyosun cnm ılk gıdınce gebelık dusunuyorum kontrole geldım de yaparlar bende yaptırmıstım bende 20.gunumde o dr a gıdıcem yumurta takıbı ıcın bakalım yumurtam buay catlıcakmı
Evet coook silik ama canim sanki var gibi. Ben test yapma taraftari olmadigim icin diger anlayan arkadaslar bakip yorum yapar merak etme :)Kızlar bata 4 gün var ve halaşet çizgi gördüm fptpgrafta pek belli değil ama elimde şuan net görünüyor yani
Araştır canım giden hamile kalıyor memnun ayrilan cok hastasi vat muayene ucretide makul iyide ilgileniyor demisti insallah canin rabbim aratmasinJimer bana çok yakın. Bir araştırayım bakalım. Hayırlı haberlerimiz gelir inşallah tez vakitte :)
Cnm jımer pahalı ayrıca eltım gıttı dr a onun baya sıkıntısı var sadece para tuzagı gercekten gereksız bende ceylan hosptl a gıtmıstım sıbel hnm var cok ılgılı bı dr memnun kaldım
Ben göremedim canım ama neyi doğru kabul etmek gerekir bilemedimkızlar günaydın
iki comfort testte silik çizgiyi gördükten sonra bugün predictor early sonucum çizgi gören varmı ?
şekilde şekle soktum foroğrafı ama ben görüyorum burdan sanki
Umarım Testteki gülen yüz yüzündeki gülümseme oluriyi aksamlar bu saatte ayakta olanlar...
bende iki aydir crearblu ovu testi kullaniyorum gecen ay gulen yuzu yakalsyamadim bu ay yakaladim insallah bu ay olur Bata iki gun var hayirlisi hakkimizda.istiyorum ki supriz olsun bir kerede, doktora gitmeden ugrasmadan olsun ama nerdee..
Umarım bu kez farklı olur sağlıkla kucağına alırsın canımÖzellikle çok korkyrm tekrardan aynısını yaşarım diye
Canim bir çizgi gördüm bende inşallah bebişin seninledir kan testi yaptır yükselişini takip et bi bence testle oyalanmaLütfen bakar misiniz sizde ??
Özer beyi söyleyen kişi muayene ücreti uygun demişti ama olabilir tahlillerle falan gereksiz yönlendirme yapabiliyorlar ben gitmedim canmCnm jımer pahalı ayrıca eltım gıttı dr a onun baya sıkıntısı var sadece para tuzagı gercekten gereksız bende ceylan hosptl a gıtmıstım sıbel hnm var cok ılgılı bı dr memnun kaldım
Var gibi canım paralel gibi görüyorumkızlar günaydın
iki comfort testte silik çizgiyi gördükten sonra bugün predictor early sonucum çizgi gören varmı ?
Özer beyi söyleyen kişi muayene ücreti uygun demişti ama olabilir tahlillerle falan gereksiz yönlendirme yapabiliyorlar ben gitmedim canm
Valla cnm ben tahlıllerım ıcın devlete godıyorum ama tabı bısıkıntılı durum olursa oElde ayrıntılı bıyere gıderım ıns cıkmaz kımsede 18 ınde alı beyde olcam yumurtq takıbı ıcınJimer bana çok yakın. Bir araştırayım bakalım. Hayırlı haberlerimiz gelir inşallah tez vakitte :)
Evet görünüyor canım sen de şu predictor la yapsana biKızlar bata 4 gün var ve halaşet çizgi gördüm fptpgrafta pek belli değil ama elimde şuan net görünüyor yani
Canımmm ayyyy inşAllahhh rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamandaEvet coook silik ama canim sanki var gibi. Ben test yapma taraftari olmadigim icin diger anlayan arkadaslar bakip yorum yapar merak etme :)
Elimde sadece kaset testlerden var biz merkeze biraz uzağız alma imkanım yok balım anca pazartesi gidebilirimEvet görünüyor canım sen de şu predictor la yapsana bi
Hoşgeldin canım inşallah 14 ocakta müjdeli haberi alırsın :)meraba canlar benim bat 14 ocak rabbim herkesin gonlune gote versin :)
Canım ben de bilmiyorum tam detaylarını burda bir topik var bunla ilgili baya hamiş kalan var bende orda gördümHiç biliyorum canım belkinaz2018 daha iyi biliyordur. Onlar konuşurken ben dahil oldum çünkü. Naz, havayla temas etmemesi mi gerekiyor?
Günaydın canım inşallah bu son ay olur :) ::)iyi aksamlar bu saatte ayakta olanlar...
bende iki aydir crearblu ovu testi kullaniyorum gecen ay gulen yuzu yakalsyamadim bu ay yakaladim insallah bu ay olur Bata iki gun var hayirlisi hakkimizda.istiyorum ki supriz olsun bir kerede, doktora gitmeden ugrasmadan olsun ama nerdee..
Yok cnm adet oldum ben de@Efulimm41naz2018 Nasılsınız müjdeli haberleriniz var mı? Kaç gündür giremedim çok fazla konuşma var okuyamadım da merak ettim
Canım bence erken yumurtluyorsunKızlarrrrrr kızlar başına gelen varmi ???
rahmim pıt pıt atiyor saatlerdir sag kasigim agriyor adet baslagincinin 10 günündeyim adetim 5 gün sürüyor 6 gun de lekelenmelerim bitti. yumurtlama ma 3,4 gün var .baya bir beyaz akıntım var bu oglen ihtiyaç sonrası kullandığım pecete de Bir damla kanlı beyaz akıntı gordum !ogleden beri de sag kasikgimin agrisi çabası erken mi yumurluyorum bu pit pit atmalar da nedir yaa Nette baktim anlamadim birsey
Ben görüyorum,kızlar günaydın
Günaydın canım hoş geldin topiğimize :)Herkeseee günaydııınnn.
Bursa'da yaşıyorum. Güvendiğiniz jinekolog - kadın doğum doktoru var mı hanımlar? Gebelik düşünüyorum bir süredir ve genel bir muayeneye gitmek istiyorum. Bursa'da tavsiye edebileceğiniz bir doktor varsa çok sevinirim.
Hadi hayırlı olsun canım bariz var çizgi :) :)Kızlar bata 4 gün var ve halaşet çizgi gördüm fptpgrafta pek belli değil ama elimde şuan net görünüyor yani
Aminnnnn canım inşAllahhh inşAllahhhCanim bir çizgi gördüm bende inşallah bebişin seninledir kan testi yaptır yükselişini takip et bi bence testle oyalanma
Canım benim Allah razı olsun :)) 1 buçuk yıldır bekledim bu çizgiyi rabbim halimize nasip etsin bu güzel duyguyuHoşgeldin canım inşallah 14 ocakta müjdeli haberi alırsın :)
Canım ben de bilmiyorum tam detaylarını burda bir topik var bunla ilgili baya hamiş kalan var bende orda gördüm
Günaydın canım inşallah bu son ay olur :) ::)
Yok cnm adet oldum ben de
Canım bence erken yumurtluyorsun
Ben görüyorum,
Günaydın canım hoş geldin topiğimize :)
Hadi hayırlı olsun canım bariz var çizgi :) :)
Amin inşallah kuzummm Allah güzel sonuçlandırsın inşallahCanım benim Allah razı olsun :)) 1 buçuk yıldır bekledim bu çizgiyi rabbim halimize nasip etsin bu güzel duyguyu
Aminnnnnn aminnnnAmin inşallah kuzummm Allah güzel sonuçlandırsın inşallah
Sadece hormon tahlili yaptiracaksan ve bir problemin yoksa evet bende devlet hastanesinde yapilmasi taraftariyim benim durumum biraz farklı gelişti o yüzden devlette muayene olup istenen tetkileri özel merkezlerde yaptırmak zorunda kaldım ozele gitseydim fark olarak muayene ucreti verecektim yoksa sorunun olduğu zaman devlette muayene olmak büyük zaman kaybı oluyor minimum 4 ayda halledecektim oda en iyi ihtimal sadece tahlil kısmını birde bunun tani tedavi kısmı var 1 ayda özelde işimi gördüm yaş gidiyorsa vakit önemli maddi durumu kötüyse mecbur d3vlette evlat sahibi olmak istiyorsa bir sorunu varsa ben sadece d3vlet taraftarı değilim üstelik devlette saglik sektöründe çalışan biri olarak bunu söylüyorumEvet cnm normal tahlıller ıcın ozele gıtmek sacma cok oahalıya cıkabılır devlet yapıyo zaten ama tabı sıkıntılı durum varsa ıyı dr arastırmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?