Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkeseee günaydııınnn.

Bursa'da yaşıyorum. Güvendiğiniz jinekolog - kadın doğum doktoru var mı hanımlar? Gebelik düşünüyorum bir süredir ve genel bir muayeneye gitmek istiyorum. Bursa'da tavsiye edebileceğiniz bir doktor varsa çok sevinirim.

Bende de bi testte öyle olmuştu. Var diyorum eşime yok nerde diyor. Sonra gerçekçi düşününce göremediğimi farkettim. Beynim oyun oynuyor gibiydi.

adet günümde de çıkmazsa artık diğer aya kısmet

evet ben de okudum
kasıklarımdaki batmalar adet olucam diye sanırım ama memeler nolcak onlarda iyice hassaslaştı sızlıyor
birde ben adet belirtisi hiç yaşamam kan gelene kadar hissetmem bile
neyse beklicez bakalım
Bende de öyle olurdu normalden 1-2 saat önce başlardı. Sökülünce sancı kalmazdı bu sefer günler öncesinden başladı ve söküldüğüm halde geçmedi sancım. 2 gün oldu adet olalı hala sancım var. İlk defa böyle bişey yaşıyorum ömrümde. Galiba çok yumurtladım diye bilmiyorum. Ama ben hep normalden farklıysa gebelik belirtisidir diyordum kendi kendime. Öyle olmadığını yaşayıp görmüş oldum.

Günaydın. Burda bi arkadaş vardı Bursalı. GATA'dandı doktoru. Memnundu. Ama kimdi hatırlayamadım. Belki görür mesajını.

Cnm zubeyde de alı yesıle gıdıyorum ben gayet ılgılı bır dr

Peki şunuda sorayım. Bugün regl oldum mesela. Gitmem gereken belli bir tarih var mı? Özellikle beklettiği falan. Yumurtlamaya yakın falan gitsem daha mı iyi olur sizce? yoksa farketmez mi
Sen ne ıcın gıdıcn normal kontrolmu korunmayı bıraktınmı yanı hanı ayrıntı belırtırseb

Sen ne ıcın gıdıcn normal kontrolmu korunmayı bıraktınmı yanı hanı ayrıntı belırtırseb

Korunmuyoruz 2 - 3 aydır. Genel bir kontrole gideyim diye düşündüm. 30 yaşında ilk bebeği düşününce biraz endişeleniyor insan :) kafamda soru işareti kalmasın istedim. Daha öncede hiç böyle genel bir muayeneye gitmedim. O yüzden iyi olur diye düşündüm.

Peki şunuda sorayım. Bugün regl oldum mesela. Gitmem gereken belli bir tarih var mı? Özellikle beklettiği falan. Yumurtlamaya yakın falan gitsem daha mı iyi olur sizce? yoksa farketmez mi
Adetin ikinci günü git hormon testi yaparl hic birsey yaptirmadiysan birde 1 yıl oldu korunmıyorum de yoksa bakmayabiliyorlar ilk gittiğim doktora gebelik düşünüyorum tahlil yaparmisiniz dedim ultrason verdirte bildim zorla rahim yapim da farklilik varmis talil oda yapmadı korunmayı bırak kalırsın dedi ikinciye 3. Ayda gittim ihtisas mustafa burak akselim ilgilendi esasinda ben mumnun kalnafim 1 yıl oldu dedim hormon baktı birşey yok esin muayene olsun olmadiysa hemen istiyorsan asilama dedi o gün güven tıp laboratuvarına gittik spermiyogram verdik urolojiye gönderdim esimi ondada sıkıntı yokmuş tekrar olmayın ca 5. Ay bu sefer inegolde bekir kataş a gityim dedim 1 yılı geçti rahim filmi istedi burtom da cektirdim ucretli smear testi yapıldı rahim anomali m var o cıktı beni sevk etti ihtisasa senin işin burda olmaz benlik değil dedi bende daha gitmedim inegölde yim afşin öztaşa gitmeyi düşünüyorum iyi bi doktor arkadaşımın takibini yapıyor memnun bakalım

benimde 1 hadta önce tamamen bitti adetim canım bugün kasığım ağrımaya başladı galiba yumurtluyorum:)

Gunaydin benim bi arkadasim var evlendiginden beri bursada bebeginede istedikten 9 ay sonra hamile kalmisti simdi 2 tane cocugu var eger istersen ogrenebilirim kime gittigini ?

Allah yardımcın olsun canım. Tavsiyelerini dikkate alıcam. Allah yardımcın olsun inşallah kısa zamanda güzel haberler alırsın.

Birde jimer de özer kutlu için çok iyi demişti burda bir arkadaş ben ilçede olduğum için merkeze sürekli git gel yapmak istemediğimden yaza erteledim bursayı sen bi araştır istersen

Bnmde oyle yaptım genel test yaptıyosun cnm ılk gıdınce gebelık dusunuyorum kontrole geldım de yaparlar bende yaptırmıstım bende 20.gunumde o dr a gıdıcem yumurta takıbı ıcın bakalım yumurtam buay catlıcakmı

Birde jimer de özer kutlu için çok iyi demişti burda bir arkadaş ben ilçede olduğum için merkeze sürekli git gel yapmak istemediğimden yaza erteledim bursayı sen bi araştır istersen

Jimer bana çok yakın. Bir araştırayım bakalım. Hayırlı haberlerimiz gelir inşallah tez vakitte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…