- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Hayırli olsun canim.cok sevindim.darisi basimiza.bize de dua et olur mu?Kizlar simdi geldik eve sonucum 406.4 sanirim tam 4 haftalik :) hepinize cok tesekkur ederim Allahim bu mutlulugu hepinize nasip etsin :)
Ayy çok sevindim canım benim. Tehlikeli sınırı da aşmışsın. Yükselecek mi kimyasal mı diye düşünmek yok :) artık keseyi görmeyi ve minik kalbinin atışlarını duymayı beklemek var. Ayy çok heyecanlıKizlar simdi geldik eve sonucum 406.4 sanirim tam 4 haftalik :) hepinize cok tesekkur ederim Allahim bu mutlulugu hepinize nasip etsin :)
Buaralar simdi karisirKizlar simdi geldik eve sonucum 406.4 sanirim tam 4 haftalik :) hepinize cok tesekkur ederim Allahim bu mutlulugu hepinize nasip etsin :)
Sağol canım dikkate alıcam dediklerini. Bişeyler aldık tavsiye üzerine. E vitamini çinko çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu özü içiyor. İyi gelir inşallah.Afedersin açik yazacak ama mecbur.çocuk icin.
Sen ayaklarini yukarı kaldirarak hatta kaldirip bacaklarini kendine çekerek yapın.hem ileriye bırakilmiş olur hemde akmaz disaŕiya.esin de hemen çıkmasin.beklesin bi 2 3 dakika.sonra sen durabildigin kadaar öyle dur.ve mümkünse üstune uyu canim.
Sperm hizina gelince ilaç da kullanabilirsiniz.bitkisel seyleri bilmiyorum.
Etmem mi canim benim her zmaan her duamda ediyorum zaten. Darisi hepinizeeee insallahh her kuran okudugumdada edicem dua sizin icin :)Hayırli olsun canim.cok sevindim.darisi basimiza.bize de dua et olur mu?
Geçen ay da ovulasyon testi yapmış mıydın? Döngü 30 gün ise ve bir sonraki adet 22 ocaksa 8 ocak gibi yumurtlama olması gerekir. Yumurtlama tarihinden eminsen bence bu ay erken yumurtlamışsın ve beklenen adet tarihinde öne geldi. Genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olduğu için senin de 17-18 gibi olmuş sanki.[/QUOTE
Iki aydir takip ediyorum 22 Kasimda adet oldum 4 Aralikta cift ovulasyon cizgisi 22 Aralikta tekrar adet ve 4 Ocakta ovulasyon pozitifti dedigim gibi yumurtlama doneminde iki aydada cok agrim oldu akinti da vardi adet tarihim muhtemelen degismeyecek bu ayda tarihler bende biraz farkli haklisin varmi bu sekilde olan acaba baska
Bizde en iyi olan şey tsh, benim tüpte sorun vardı alındı. Ben zaten troid hastası olduğum için hamilelik planlamadan önce kontrol altındaydı ama değerim 3,5 falandı. Hamilelik planlayınca düşmesi gerekiyor dediler be ilaç dozu değişti 1,9 a düştü en son 0,48 di. Ama bu son düşüş neden oldu bilmiyorum tatile gelince doktora gitmeye çalışacağım.Ah keske bende doğru doktora denk gelsem canim.
Canim bu arada sizin sorunuz da tek tsh miydi?
Evet canim ya beklerken aklimdan nelee gecti bi bilsen :) ama cok sukur degerim iyi artik direk doktorumuza gideriz teyzesi :) ama benden size tavsiye belirti aramayin demiyorumda hakikaten insan hissediyor biliyomusun bide gercekten ayni adet olacaksin gibi oluyosun ayni yani degisik tek sey gogsum sisti bide cok acikiyodum bi kac gundur daha yeni yeniAyy çok sevindim canım benim. Tehlikeli sınırı da aşmışsın. Yükselecek mi kimyasal mı diye düşünmek yok :) artık keseyi görmeyi ve minik kalbinin atışlarını duymayı beklemek var. Ayy çok heyecanlıRabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum.
Şimdiye kadar hamiş olanları kaçak göçek öğrendik. Sanki gerçekten içimizden biri hamile kalmış gibi oldu. Diğerleriyle iletişimimiz olmadı ya çok anlayamadım. Hilal'i benimsedik. Aktif olarak bulunan herkesi de öyle tabi :) kendi sonucumu bekliyor gibi heyecanlandım :)Buaralar simdi karisir
Evet canım adet bitti,operasyondan sonra 2 hafta ilişki yasaktı o süre de geçildi. Denemeler başladı. yumurtlama testine de başladım şimdilik silik çizgi haftaya olacak yumurtlamam. Bekliyorum bakalım. Zaten yumurtlama bitecek Türkiye’ye gideceğim, iyice kafam dağılır benim için güzel olacak :)dennisgo sen bir operasyon gecirdin ya hani adetin de bitti galiba, cok fazla takip edemedim seni. Denemeler basladi mi?
Belirtileri unutma müsait bi zamanda tek tek alcaz senden :)Evet canim ya beklerken aklimdan nelee gecti bi bilsen :) ama cok sukur degerim iyi artik direk doktorumuza gideriz teyzesi :) ama benden size tavsiye belirti aramayin demiyorumda hakikaten insan hissediyor biliyomusun bide gercekten ayni adet olacaksin gibi oluyosun ayni yani degisik tek sey gogsum sisti bide cok acikiyodum bi kac gundur daha yeni yeni
Sende saol canim.ins iyi gelir.Sağol canım dikkate alıcam dediklerini. Bişeyler aldık tavsiye üzerine. E vitamini çinko çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu özü içiyor. İyi gelir inşallah.
Saol canim.Allah razi olsun.esin nasil bu arada.tepkisi nasıl oldu.Etmem mi canim benim her zmaan her duamda ediyorum zaten. Darisi hepinizeeee insallahh her kuran okudugumdada edicem dua sizin icin :)
Ins canim saģlam taraftan yumurtlarsin da hamiş olursun.Bizde en iyi olan şey tsh, benim tüpte sorun vardı alındı. Ben zaten troid hastası olduğum için hamilelik planlamadan önce kontrol altındaydı ama değerim 3,5 falandı. Hamilelik planlayınca düşmesi gerekiyor dediler be ilaç dozu değişti 1,9 a düştü en son 0,48 di. Ama bu son düşüş neden oldu bilmiyorum tatile gelince doktora gitmeye çalışacağım.
Allahım çok sevindim ya sanki yakınım akrabam olmuş gibi heyecanlandım inşallah rabbim bizede yaşatır bu duyguları hayırlı olsun çok duygulandım vallaEtmem mi canim benim her zmaan her duamda ediyorum zaten. Darisi hepinizeeee insallahh her kuran okudugumdada edicem dua sizin icin :)
Aynen ya.foruma aktif katilan kimse hamis kalmadi diye düşünuyordum bende.hepimiz topluca şubata kaldik.onun icin bi heyecan oldu hilalin haberi.Şimdiye kadar hamiş olanları kaçak göçek öğrendik. Sanki gerçekten içimizden biri hamile kalmış gibi oldu. Diğerleriyle iletişimimiz olmadı ya çok anlayamadım. Hilal'i benimsedik. Aktif olarak bulunan herkesi de öyle tabi :) kendi sonucumu bekliyor gibi heyecanlandım :)
Tebrikler canım. Keyifli bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın umarım.Kizlar simdi geldik eve sonucum 406.4 sanirim tam 4 haftalik :) hepinize cok tesekkur ederim Allahim bu mutlulugu hepinize nasip etsin :)
Yumurtlama testinde çift çizgi görünce teste devam edip silikleştiği tarih bu yumurtlama tarihleri değil mi? Genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olur ben bir kere 16 günde olmuştum ama bir yılda bir kere. Sende iki ayda iki kere böyle olmuş.
Tsh için 0,38 alt sınır şu an bir sorun yok canım. Zaten tsh düşünce bazı belirtiler başlar onları bildiğim için kendim anlayabiliyorum. Şu an herşey yolunda. Yazın diyette troid için faydalı şeyler tükettirdi diyetisyen bence onunla alakalı.Sende saol canim.ins iyi gelir.
Saol canim.Allah razi olsun.esin nasil bu arada.tepkisi nasıl oldu.
Ins canim saģlam taraftan yumurtlarsin da hamiş olursun.
Tshina da baktır canim.çok düşmesi de iyi degil.Rabbim korusun seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?