- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Anladim canim.tsk ederim.Bunu öğrendiğim iyi oldu :) Yok gün aşırı bi gün yapıp bi gün yapmamak demek. Yani 2 günde bir.
Bana da öyle geliyor canım mantık olarak. Eşimde hız düşük baya. İleri hız %5'ti ama 2 gün perhizle yaptığı için doktor bu sonuçlara güvenme dedi. O yüzden bi daha tahlil yaptırmak istiyoruz. Bakalım artık inşallah içtikleri iyi gelmiştir.Anladim canim.tsk ederim.
Esinin bi problemi yoksa hergun yapmakta sıkıntı yok canim.zaten yeni arastirmalar hergün yapilması ile ilgili.
Vücut ne kadar ihtiyaci varsa o kadar üretir.ve sürekli üretilen spermler bekleyenlere göre daha sagliklidir.
Evet idrar testinde pozitif görünce kan tahlili yaptırmaya gittiler. Sonucu bekliyorlar. Biz de burdan bekliyoruz tabiŞuan mi bekliyor arkadas sonucunu ben yeni uye oldum kacirmisim
Evet idrar testinde pozitif görünce kan tahlili yaptırmaya gittiler. Sonucu bekliyorlar. Biz de burdan bekliyoruz tabi
İnşallah canımAyy ne guzelll ben de beklemedeyim o zaman uyumak yok umarim guzel haberleri gelir biran once
Senella Senellaaaa:) su iciyorum en az 2 litre birde sıkışınca tutmuyorum. Yarin ovilasyon testi yapicam agri gecti ziplamalar da gecti.Inşallah Allah söyletmistir :))) Inşallah hepimiz için bu ay biseyler olur. Kaç gün kullanacağımı demedi, tekrar ölçtürürsün, idrar yolları için doktora gidersen dedi.. 5 -6 gündür kullanıyorum, yumurtlama oldu.. Artık durum nedir Allah bilir.
Senin idrar yolları enfeksiyonuna formülün nedir..
Armin ödevleri yapıyor musun bakalım.
Ins canim.düzelir.yediklerine ictikleine dikket edin.ne hizini arttirirmis bi arastirin.Bana da öyle geliyor canım mantık olarak. Eşimde hız düşük baya. İleri hız %5'ti ama 2 gün perhizle yaptığı için doktor bu sonuçlara güvenme dedi. O yüzden bi daha tahlil yaptırmak istiyoruz. Bakalım artık inşallah içtikleri iyi gelmiştir.
Tsh nedeniyle kayıp olmuyor galiba çok iyi bilmiyorum ama daha önce duymadım. Dozunu bulmak bazen çok zor oluyor ama sanırım doktorla ilgili. Söyledim işte bir sene 3 ay az çalıştı 3 ay çok çalıştı. Sonra doktor değiştirdim ve ilk dozda dengeledi senelerce de öyle gitti. Sonra bebek için daha çok düşmesi gerekiyor dediler tek seferde istenen seviyeye çekti. Bence bu konuda içini ferah tut çok zor olacağını sanmıyorum.Ama dengelenmesi zor diyorlar.simdi benimki bu ay düşse sonra birden fırlar mi?
Çok gözüm korkuyor bu tsh tan.bi de kaybim var.neden olduğu belli degil.sakin kalamiyorum canim.
3 Ocak’ta yumurtlama olduysa bat nasıl 22 ocak oluyor anlamadım. Genelde yumurtadan 14 gün sonra bat oluyor.Aslinda cok yeni bu ikinci deneme ayim ama okuyup arastirdikca hafiften stres yapmaya basladim bile. Ocak 22 beklenen adet tarihim yumurtlama testine gore gereken yapildi bekleme sureci iste dedigin gibi oyle yada boyle gececek sizc test yapmaya ne zaman baslamak lazim yumurtlama ocak 3 tu
3 Ocak’ta yumurtlama olduysa bat nasıl 22 ocak oluyor anlamadım. Genelde yumurtadan 14 gün sonra bat oluyor.
Ah keske bende doğru doktora denk gelsem canim.Tsh nedeniyle kayıp olmuyor galiba çok iyi bilmiyorum ama daha önce duymadım. Dozunu bulmak bazen çok zor oluyor ama sanırım doktorla ilgili. Söyledim işte bir sene 3 ay az çalıştı 3 ay çok çalıştı. Sonra doktor değiştirdim ve ilk dozda dengeledi senelerce de öyle gitti. Sonra bebek için daha çok düşmesi gerekiyor dediler tek seferde istenen seviyeye çekti. Bence bu konuda içini ferah tut çok zor olacağını sanmıyorum.
Onu nasıl bulcam ki. Araştırarak mı. Erkeğin üstte olduğu her şekil olur bence. Dışarı akmasın evlat adaylarım yeterIns canim.düzelir.yediklerine ictikleine dikket edin.ne hizini arttirirmis bi arastirin.
Bide uygun pozisyon bulun canim.
Geçen ay da ovulasyon testi yapmış mıydın? Döngü 30 gün ise ve bir sonraki adet 22 ocaksa 8 ocak gibi yumurtlama olması gerekir. Yumurtlama tarihinden eminsen bence bu ay erken yumurtlamışsın ve beklenen adet tarihinde öne geldi. Genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olduğu için senin de 17-18 gibi olmuş sanki.En son 22 aralikta adet oldum ben 30 gun periodum hergun ovulasyon testi yaptim ocak ayinin 2 ve 3 unde iki cizgiydi ve tek tarafli agrim vardi yumurtlama olduguna eminim gecen ayda bu sekildeydi sanirim benim erken oluyor bu bir sorun mu bilemiyorum ama
Afedersin açik yazacak ama mecbur.çocuk icin.Onu nasıl bulcam ki. Araştırarak mı. Erkeğin üstte olduğu her şekil olur bence. Dışarı akmasın evlat adaylarım yeter
Peşinden belimin altına yastık koyup yatıyorum bi de 20-30 dk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?