Biz her gün yapıyoruz. Her gün yapınca hızı artıyor diye. Orda mı hata yapıyoruz acaba. Bi misafir gelmediği sürece ya da biz gitmediğimiz sürece her gün oluyor. Ondan mı olmuyor. Gün aşırı mı yapmalıyızZaten önerilen de budur ya böyle yapınca yumurtlamayı kaçırma ihtimali yok diyorlar
Bugün kendi doktorumun bir videosuna denk geldim senin değerin için geçerli mi bilmiyorum ama hamilelik planladığınızda doktora gidin diyordu. Adet gecikti hamile olduğunuzu öğrenip geldiniz tsh yüksek diyelim. Onu düşürene kadar bebeği olumsuz etkileyebilir diyordu. Buna sadece hamile kalmak olarak bakma bu nedenle.. sonrası da önemli sonuçta. O nedenle bırak bir ay iki ay geç olsun ama sağlıklı olsun. Belki hiç bir şey olmaz ama düşün tsh yüksek ve bu bebeğin zekasını etkileyebilir diyor doktor bu hamileliğin gecikmesinden daha büyük bir stres. O nedenle bir kaç ayda zaten dengelenecek. Sonuçta en kolay çözülebilen şeylerden birisi tsh.Açikçası süreç uzayacak diye korkuyorum.ya hamile kalamazsam diye korkuyorum.
Hepinize coook tesekkur ederim canlarim benim :) kan verdim bekliyoruz insallah ciksin yazicam sonucu bi aksilik cikmadan bunuda atlatsak hala inanamiyorum :)
Bu duygunun tadını çıkar sevgili sabır taşımız :) çoktan hak ettin güzel haberlerini bekliyoruz.Hepinize coook tesekkur ederim canlarim benim :) kan verdim bekliyoruz insallah ciksin yazicam sonucu bi aksilik cikmadan bunuda atlatsak hala inanamiyorum :)
Çoookkk sevindim ya hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)Hepinize coook tesekkur ederim canlarim benim :) kan verdim bekliyoruz insallah ciksin yazicam sonucu bi aksilik cikmadan bunuda atlatsak hala inanamiyorum :)
Vaaaoov süper çiftgerçekten birbirinizi bulmuşsunuz. Başkasıyla olmazmış maşallah boylara bak
Stres yapmadan beklemek biraz da kafa dağıtmak lazım ama öyle ya da böyle geçiyor. Ne kadar zamandır deniyorsun bilmiyorum ama umarım çok bekletmez seni minik mucizen.Merhaba arkadaslar yeni uye oldum foruma surekli disardan takip ediyordum sizleri bu ay yumurtlama takibi yaparak denemelere basladim ve birileriyle konusmaya ihtiyacim oldugunu fark ettim yumurtlama gununden beklenen adet tarihine kadar nasil zaman gececek cok merak ediyorum
Ama dengelenmesi zor diyorlar.simdi benimki bu ay düşse sonra birden fırlar mi?Bugün kendi doktorumun bir videosuna denk geldim senin değerin için geçerli mi bilmiyorum ama hamilelik planladığınızda doktora gidin diyordu. Adet gecikti hamile olduğunuzu öğrenip geldiniz tsh yüksek diyelim. Onu düşürene kadar bebeği olumsuz etkileyebilir diyordu. Buna sadece hamile kalmak olarak bakma bu nedenle.. sonrası da önemli sonuçta. O nedenle bırak bir ay iki ay geç olsun ama sağlıklı olsun. Belki hiç bir şey olmaz ama düşün tsh yüksek ve bu bebeğin zekasını etkileyebilir diyor doktor bu hamileliğin gecikmesinden daha büyük bir stres. O nedenle bir kaç ayda zaten dengelenecek. Sonuçta en kolay çözülebilen şeylerden birisi tsh.
Stres yapmadan beklemek biraz da kafa dağıtmak lazım ama öyle ya da böyle geçiyor. Ne kadar zamandır deniyorsun bilmiyorum ama umarım çok bekletmez seni minik mucizen.
Canim hamile kaldigim ay bizde hergün calismistik.yani azaltsaydi ben hamile kalmazdim.önemli olan esinin sperm sayisi ve üretimi.Biz her gün yapıyoruz. Her gün yapınca hızı artıyor diye. Orda mı hata yapıyoruz acaba. Bi misafir gelmediği sürece ya da biz gitmediğimiz sürece her gün oluyor. Ondan mı olmuyor. Gün aşırı mı yapmalıyız
Bunu öğrendiğim iyi oldu :) Yok gün aşırı bi gün yapıp bi gün yapmamak demek. Yani 2 günde bir.Canim hamile kaldigim ay bizde hergün calismistik.yani azaltsaydi ben hamile kalmazdim.önemli olan esinin sperm sayisi ve üretimi.
Bide ben sunu anlayamadim.gün asiri ne demek.hergün demek degil mi,
Bizde sperm kaliteli ama hızı düşük. Yine de gün aşırıya çıkaralım biz onu yaa. zaten duş almaktan beyazladım iyice çocuk istiyoruz diyeEvet doktorlar gun asiri yani bir gun atlayarak tavsiye ediyor sperm yasama suresi uzun oldugu icin hergune gerek yokmus ve sık iliskinin sperm kalitesini dusurdugu soyleniyor
Çok uykum var ama sonucunu görmeden uyuyamam. Çıkana kadar bekliycemHepinize coook tesekkur ederim canlarim benim :) kan verdim bekliyoruz insallah ciksin yazicam sonucu bi aksilik cikmadan bunuda atlatsak hala inanamiyorum :)
Aynen öyle canım. Perşembe günü de eşim sperm tahlili yaptıracak ona da bişeyler kullandırdım bakalım işe yaramışlarmı.Yok kalitesi yok hızı ne zormus bu isler dus alma durumu da cabasi haklisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?