Sarsın tabi elini sıcak sudan soğuk suya sokmasın en azından riskli süreci geçene kadar:) bir an önce kan ver. Çizgi baya da belirgin bhcg de düşük çıkmayacaktır eminim ki.Allah razı olsun canım sağolasın hepimize inşallah
düşükten sonra çok yıprandık şimdi pamuklara sarar o beni :)
Yumurtlama gününü bilmiyorsan belki geç yumurtlamışsındır ve döllenme olmuştur. Ben bat'a 5 gün kala yumurtladım. Bazen olabiliyor. Ama belirtilerin de çok değişik. Hiç duymadım böyle hamilelik belirtisi.
Sarsın tabi elini sıcak sudan soğuk suya sokmasın en azından riskli süreci geçene kadar:) bir an önce kan ver. Çizgi baya da belirgin bhcg de çok düşük çıkmayacaktır eminim ki.
İnşallah canım dua et bol bol. Bebişin sıkı sıkı tutunsun sana.yarın kan vericem canım hayırlısıyla
çok dikkat edicem inşallah sağlıkla doğacak bu kez
canım benim birçok yorumumda da vardır
hep diyorum ki üşütme ağrısı ile adet ağrısı ile gebelik belirtisi olan agrı başka
kasıklarım dedim durdum doğru çıktı yine
öncekinde de o çimdiklenme kasılma hali vardı
İnşallah canım dua et bol bol. Bebişin sıkı sıkı tutunsun sana.
ben 2 hamilelik geçirdim canım belirtiler hamilelik belirtisi gibi ama bu kadar erken hissedilir mi ?
Tebrik ederim canım. Demek ki diğer testin hassasiyeti etkiliyormuş. Biraz da erkendi. Artık çok daha net çıkmış kan ile kesinleştireceksin yarın çok heyecanlı..canım sanırım hamileyim ya çünkü belirtilerim çok bariz
Ne gibi belirtilerin var acaba inşallah hamilesindir canım
ben de son bir haftadır var canım ilişkiden sonra bugün 12. gün
yumurtlama zamanımı takip ettim çünkü
Hayırlısı bakalım canım varsa bat günü anlarız :) hayırlı olsun bebişin rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin :)
amin canım hepimize nasip olsun inşallah :)
Canim çok sevindim.hadi ins darisi başimıza.ne varsa kaset testlerde var :))
dün sabah negatif gösteren predictor e inat :)
çok ağlattın beni predic :)
Inşallah arkadaşım. Hepimizin isteği o.Ama inan kızıma hamile kaldığımda adet sancısından arabanin kemerini takamamıştım karnıma o kadar ağrıyordu kramp giriyordu. Gün geçmeden belirtiler ortaya çıkmıyor bence .
Hayır olsun inşallah :) az kalmış zaten inşallah vardır yaa :))Benim bat 13 Ocak. Eşimde bende hamileymisim gibi davranıyoruz sanki bu sefer bebiş geldi gibi geliyor. Midem bulanıyor hiç alakasız seyler bana balık kokuyor asljnda balıgı okadar severim ama çok kötü geliyor suanda kaşıklarımda üç gündür adet agrısına benzer hafif bi agrı var dua edelim birbirimize bebişlere çabuk kavuşalım insallah
İlk bebekte çatlatma iğnesi artı progestan hap vermişti yumurtlama bitince kullan demişti hamile kaldım, bende ondan esinlendim yine tutar belki diye inşallah tutar :)Ben dayanamıyorum hemen paylaşıyorum ya ben niye böyleyim ya raaabbiimm
Saol canımmm bu topiği açarken katılan herkesin hamiş olması duasıyla açmıştım inşallah hepimiz o ay veya bu ay hamiş oluruz :) :) ama şu an senin çok seviniyorum ayy maşallah
Kız bu sende tutarsa ben de yapayım önümüzdeki ay hadi inşallah tutar
Anaaa kimyasal falan mıydı acaba ya bariz bi çizgi vardı. İşte böyle zamanlarda beta hcg testi ancak çıkarıyor kimyasal olduğunu.. Geçmiş olsun canım inşallah bu ay olur hepimiz şubatçıyız :)
Cok belirgin bişey yok canım arada sol kasığım pıt pıtlıyor o kadar :)Benim de 15 Ocak ama erken yumurtladım 29 aralıkta ama bende hiç bir belirti yok sizde bi belirti falan var mı
Canım aynı marka testle bir gün öncekiyle bir gün sonraki bile farkediyor çünkü değer katlanarak gittiği için belli bi oranda o gün çıkmazken ertesi gün arttığı için çıkabiliyor ondan ötürü olabilir :) hayırlı ugurlu olsun inşallah bat neydi :)canım sen biliyosun süreci öldüm öldüm dirildim yaa :)
Canim çok sevindim.hadi ins darisi başimıza.
Kahverengi leke yerleşme kanaması olabilir inşallah hamile kalırsın canım ama olmazsa üzülme daha ilk denemenizmiş ben bir buçuk yıldır istiyorum ama olmuyor tabi her şeyin hayırlısıAdet sancisi gibi belime agrilar giriyor. Sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum. Goguslerim sisti agriyor ve bacaklarimda agrilar var. Cok yorgun oluyorum surekli uyumak istiyorum. Koku hassasiyetim var biraz da. Ve bu sabah camasirimda kahve rengi lekeler gordum. Umarim psikolojik degildir. Daha ilk denememiz ama insan taktim mi istiyor iste
Doğrudur canım inanırım gerçekten herkeste farklı oluyor. İnşallah canım amin.
Hayır olsun inşallah :) az kalmış zaten inşallah vardır yaa :))
İlk bebekte çatlatma iğnesi artı progestan hap vermişti yumurtlama bitince kullan demişti hamile kaldım, bende ondan esinlendim yine tutar belki diye inşallah tutar :)
Cok belirgin bişey yok canım arada sol kasığım pıt pıtlıyor o kadar :)
Canım aynı marka testle bir gün öncekiyle bir gün sonraki bile farkediyor çünkü değer katlanarak gittiği için belli bi oranda o gün çıkmazken ertesi gün arttığı için çıkabiliyor ondan ötürü olabilir :) hayırlı ugurlu olsun inşallah bat neydi :)
Saol canim.Rabbim sağliklı bi sekilde kucağina almayi nasip etsin canim benim.amin canım duacınızım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?