Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne varsa kaset testlerde var :))

dün sabah negatif gösteren predictor e inat :)

çok ağlattın beni predic :)
Ayyyy ne diyorsun. Hemen git kan ver. Tebrik ederim canım benim. İnşallah hata yoktur da hamilesindir

Yaa çok güzel peşpeşe hamiş haberleri süper yaaa

Ayyyy ne diyorsun. Hemen git kan ver. Tebrik ederim canım benim. İnşallah hata yoktur da hamilesindir

Yaa çok güzel peşpeşe hamiş haberleri süper yaaa

canım sen biliyosun süreci öldüm öldüm dirildim yaa :)

canım sen biliyosun süreci öldüm öldüm dirildim yaa :)
Yaa ne yalan söyliim ben negatif olur diye sanıyordum. Herkes predictor yanılmaz falan diyorlardı. Hiç beklemiyordum. Bana güzel sürpriz oldu :) eşine de sürpriz yap dayanabilirsen :)

kızlar hamişleri gördükçe çok mutlu oluyorm rabbim en kısa zamanda hepinizin yüzünü güldürsün inşallah :)

size birşey sormak istiyorum yumurtlama günümde eşim isteksizde olsa korunmadı o günden beri çok kötüyüm. idrar yolu enfeksiyonumu oldum anlamadım nedenini. bacaklarımın arasında sanki bişey var rahat yatamıyorum nefes alamıyorum darlık basıyo biraz hareket ediyorum yorgunluktan ölüyorum resmen göğüslerimde hala acıyo adetime de 8 gün var gebelik olma ihtimali yok bence daha ilişkiye gireli 5 6 gün oldu gece böbreklerim sızlıyo uyutmuyo kemiklerim sanki ciğerlerime batıyo sürekli acıkıyorum yemek yemesem ölücem sanki yardım edin bana ne olur neden olur bunlar

Yaa ne yalan söyliim ben negatif olur diye sanıyordum. Herkes predictor yanılmaz falan diyorlardı. Hiç beklemiyordum. Bana güzel sürpriz oldu :) eşine de sürpriz yap dayanabilirsen :)

testi yaptım banyodan çıktım karşımdaydı :)

Hamileliği benzemiyor zaten belirtiler. Bi doktora git canım bence. Başka nedeni olabilir. Hormonel falan.

Hamileliği benzemiyor zaten belirtiler. Bi doktora git canım bence. Başka nedeni olabilir. Hormonel falan.

benim ilk gebeliğimde ben her cumartesi hastanedeydim canım bu belirtilerle ama çok erken anlamadım neden umutlansam dicem vucudum bana oyun oynuyo ama umdum yok ama çok zorlamaya başladı randevu aldım ama oda 22 ocakta çok var

bi sayfada okudum kadın ilişkiden sonra bütün belirtilerini takip etmiş hamileyim dedi hamile çıktı onada şaşırdım döllenme olmadan belirti olur mu ki E Efulimm41

Yumurtlama gününü bilmiyorsan belki geç yumurtlamışsındır ve döllenme olmuştur. Ben bat'a 5 gün kala yumurtladım. Bazen olabiliyor. Ama belirtilerin de çok değişik. Hiç duymadım böyle hamilelik belirtisi.

Adet oldum ben 3 gün gecikmeli olarak
Canım
Bir sonraki ay hazırlanmaya devam.. umarım çabalarının karşılığını alacaksın
Hiç bir şikayet olmayan ama hamile olan insanlar oluyor umarım sen de onlardan birisinindir.
ne varsa kaset testlerde var :))

dün sabah negatif gösteren predictor e inat :)

çok ağlattın beni predic :)
canım seni tebrik etmek istiyorum artık :)
Artık test yapıp kendini yıpratma bence istersen kan testi yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…