Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomenin faydasi ilk 2 ay olmadi canim 3 ve 4. Ayda yumurta olusmustu gene nasip olmadi. Bu ay rahim filmi cekilmistim cok sukur temiz cikmisti bide inofolic toz kullandirdi doktorum bana canim arti corek otu bal tarcin kürü yaptim ben. Dualarim hepinizle gulum merak etmeyin :)

Allahim bekleyen herkesin hayirlisiyla beklentisine bebisle son versin :) cok sagol canim Allah razi olsun :) bu arada hosgeldin aramiza gizlidende sevenim varmis ne mutlu bana :)

Allah razı olsun canım sağolasın hepimize inşallah

düşükten sonra çok yıprandık şimdi pamuklara sarar o beni :)
Ayagimi sürüdüm demistim ay cok mutlu oldum. Dun ben bi yerde okudum o marka cikan varya sende negatif onda birinde daha olmus sonra hamile oldugunu ogrenmis sana yazacaktim benim durumdan dolayi gumburtuye gitti. Cok sevindim canimmmmmm

Bunu göndermiştin canım bana. Bende kaydetmiştim ama bulamadım sonra. Şimdi yaptım koydum kavanoza. Günde 1 kaşık yiycem. Peki buzdolabında mı durması gerekiyor.
Yooo benim disarda duruyordu mutfakta canim
Mutfagin cokmu sicak

Ayagimi sürüdüm demistim ay cok mutlu oldum. Dun ben bi yerde okudum o marka cikan varya sende negatif onda birinde daha olmus sonra hamile oldugunu ogrenmis sana yazacaktim benim durumdan dolayi gumburtuye gitti. Cok sevindim canimmmmmm

canım benim Allah biliyor ya senin gebeliğini öğrendiğim de dedim ki bu kız uğurlu gelicek :)
inşallah peşimiz sıra bizim hatunların hepsi gelicek koca göbüşler oliciz

bide bu aşagıdaki takvimi nasıl yaptın canım

Benim yazinin altina bak takvimde bitanem orda imza ekle diye yaziyor oraya tikla ordan ekleniyor :) pesimizden daha cok imza eklicek olan var ben inaniyorum cok olumlu hissediyorum insallah :)

Benim yazinin altina bak takvimde bitanem orda imza ekle diye yaziyor oraya tikla ordan ekleniyor :) pesimizden daha cok imza eklicek olan var ben inaniyorum cok olumlu hissediyorum insallah :)

amin canım inşallahh
bende takvim yapayım kan vereyim de :)

Kanda degerinde guzel cikar insallah canim. Bende yarin doktoruma gidecem bakalim ne diyecek bide ilac falan verirse oma gore hareket ederim

inşallah canım
hap yazar sana muhtemelen folbiol muydu adı ondan yazıyorlar genelde

Allahim bekleyen herkesin hayirlisiyla beklentisine bebisle son versin :) cok sagol canim Allah razi olsun :) bu arada hosgeldin aramiza gizlidende sevenim varmis ne mutlu bana :)
Hepnız oylesınız valla sızın yazdıklarınızı okuyunca mutlu oluorm yasasın hamıle dıye:) bazen tuh olmamıs dıyıp kendımce uzuluorm ama ınsallah herkes hayırlı haberlrı alıcak rabbım cok bekletmesın hayrlı zamanda herkse nasıp etsın ınsallah :)

A
Ayy heyecan yaptım ya insallah bebişlerden kaynaklanıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…