Ay bende cok sevındım aranızda yenıyım ama gorunce cok mutlu oluorm Allahım saglıkla kucagınza almayı nasıp etsınyvz13
Amin canım amin:)sağol tatlım darısı tüm isteyenlerin başına
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin meleklerimize :)
Canim ben sana direk tarif atiyorumCanım ben şimdi bal tarçın çörekotu yaptım. Bugün başlıycam. Günde kaç kere ne kadar ve aç mı tok mu yiyeceğim ?
Klomenin faydasi ilk 2 ay olmadi canim 3 ve 4. Ayda yumurta olusmustu gene nasip olmadi. Bu ay rahim filmi cekilmistim cok sukur temiz cikmisti bide inofolic toz kullandirdi doktorum bana canim arti corek otu bal tarcin kürü yaptim ben. Dualarim hepinizle gulum merak etmeyin :)Bilmiyorum ki neden yüksek doz başladı. Çok düşürmesin şimdi bu ilaç?
Saracoğlu düşüyor diyor, denesem mi dedim bende.
Hilal coban canım tebrik ederim. Sabrettin mükafatını aldın. Bize de dua et.. Adetin geçmişti değil mi? Klomen in faydası da oldu mu sence?
Allahim bekleyen herkesin hayirlisiyla beklentisine bebisle son versin :) cok sagol canim Allah razi olsun :) bu arada hosgeldin aramiza gizlidende sevenim varmis ne mutlu bana :)Merhabalar kızlar forumuzu uzaktan takıp edıyordum yazmak nasıp olmamıstı hıc tanımdadgm halde sızın hamılelık haberınızı alınca cok mutlu oldum gozlerımm doldu resmen ınsallah hayrlısıyla bebegınızı kucagınza almak nasıp olurHilal coban
Kasımdan berı bende ugrasıorm bu ay ınsallah herkse nasıp olur hepmız bu zorlu bekleyısten kurtluruz:)amin
Bunu göndermiştin canım bana. Bende kaydetmiştim ama bulamadım sonra. Şimdi yaptım koydum kavanoza. Günde 1 kaşık yiycem. Peki buzdolabında mı durması gerekiyor.Canim ben sana direk tarif atiyorum Eki Görüntüle 2090399
Ayagimi sürüdüm demistim ay cok mutlu oldum. Dun ben bi yerde okudum o marka cikan varya sende negatif onda birinde daha olmus sonra hamile oldugunu ogrenmis sana yazacaktim benim durumdan dolayi gumburtuye gitti. Cok sevindim canimmmmmmAllah razı olsun canım sağolasın hepimize inşallah
düşükten sonra çok yıprandık şimdi pamuklara sarar o beni :)
Yooo benim disarda duruyordu mutfakta canimBunu göndermiştin canım bana. Bende kaydetmiştim ama bulamadım sonra. Şimdi yaptım koydum kavanoza. Günde 1 kaşık yiycem. Peki buzdolabında mı durması gerekiyor.
Ayagimi sürüdüm demistim ay cok mutlu oldum. Dun ben bi yerde okudum o marka cikan varya sende negatif onda birinde daha olmus sonra hamile oldugunu ogrenmis sana yazacaktim benim durumdan dolayi gumburtuye gitti. Cok sevindim canimmmmmm
Benim yazinin altina bak takvimde bitanem orda imza ekle diye yaziyor oraya tikla ordan ekleniyor :) pesimizden daha cok imza eklicek olan var ben inaniyorum cok olumlu hissediyorum insallah :)canım benim Allah biliyor ya senin gebeliğini öğrendiğim de dedim ki bu kız uğurlu gelicek :)
inşalla peşimiz sıra bizim hatunların hepsi gelicek koca göbüşler oliciz
bide bu aşagıdaki takvimi nasıl yaptın canım
Benim yazinin altina bak takvimde bitanem orda imza ekle diye yaziyor oraya tikla ordan ekleniyor :) pesimizden daha cok imza eklicek olan var ben inaniyorum cok olumlu hissediyorum insallah :)
Kanda degerinde guzel cikar insallah canim. Bende yarin doktoruma gidecem bakalim ne diyecek bide ilac falan verirse oma gore hareket ederimamin canım inşallahh
bende takvim yapayım kan vereyim de :)
Saol canim Allah kabul etsin tez zamanda ins.Allah razi olsun canim.Rabbim sevdiklerini ve seni korusun...U Umudumbitmedi_ canimm annen icin okudum kuran oglen haberin olsun hergun okudugumda insallah hepsini ona sifa niyetiyle yollarim :)
Kanda degerinde guzel cikar insallah canim. Bende yarin doktoruma gidecem bakalim ne diyecek bide ilac falan verirse oma gore hareket ederim
Yok değil. Mutfağın peteğini yakmıyorum. Bi de benim bal doğal eniştemin kovanları var o getirmişti. Dışarda bişey olmaz bence.Yooo benim disarda duruyordu mutfakta canim
Mutfagin cokmu sicak
Amin canim senide ailenide insallah :) dualarim hepinizleSaol canim Allah kabul etsin tez zamanda ins.Allah razi olsun canim.Rabbim sevdiklerini ve seni korusun...
Hepnız oylesınız valla sızın yazdıklarınızı okuyunca mutlu oluorm yasasın hamıle dıye:) bazen tuh olmamıs dıyıp kendımce uzuluorm ama ınsallah herkes hayırlı haberlrı alıcak rabbım cok bekletmesın hayrlı zamanda herkse nasıp etsın ınsallah :)Allahim bekleyen herkesin hayirlisiyla beklentisine bebisle son versin :) cok sagol canim Allah razi olsun :) bu arada hosgeldin aramiza gizlidende sevenim varmis ne mutlu bana :)
Folik asit evet canim veriyor doktorlar bakalim bi gideyimde hayirlisi :)inşallah canım
hap yazar sana muhtemelen folbiol muydu adı ondan yazıyorlar genelde
Ayy heyecan yaptım ya insallah bebişlerden kaynaklanıyordurAyy o balik dunden beri bana da kokuyor çiğ çiğ burnuma nasıl geliyor anlatamam. Bir karadenizli olarak balık aşığıyım ama su an cok sogudum
Bendr ozellikle sanki adet olacakmisim gibi nel agrilari var bir de arada karnima giren ufak sancilar. Gogusletim sis ve cok aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?