Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim polistik over icin sadece glikofen kullanıyorum diğer ilaçlar enfeksiyon var dediler verdiler evet beta hcg en son 7.9 çıktı rahim duvarın inçe temiz dedi doktor zaten bu belirsizlik ve bitmeyen kanama Canimi sıkıyor

soğan kürünü denedin mi hiç?
betan sıfırlanmamış 8 nerdeyse. kanamaya devam eden bir gebelik parçası kalmış olabilir

Testlerimde bişey yok canım temiz çok şükür.. pko var..

soğan kürünü denedin mi hiç?
betan sıfırlanmamış 8 nerdeyse. kanamaya devam eden bir gebelik parçası kalmış olabilir
Soğan suyunu hiç denemedim bilmiyorum ama betam birçok kez ölçüldü düzenli bir şekilde düştü artış olmadı o yüzden doktor iyi dedi

canım bence aşılamadan önce soğan kürü yap,hiç yaptın mı?
Geçen yıl denedim yapamadım 1 gün yapabildim içim dışına çıktı
Adet olunca aşılama sürecine gireceğim zaman çörek otu, tarçın ve bal deneyeceğim yumurtalarım çok olsun şansım artsın diye.. çoğul gebelik istiyorum:))

ay inşallah olur canım.
ben de bal tarçin çörekotuna başladım dün ilk kez yedim bir de sabah yedim.
Allahımmmm çok fenaydııı.
soğan kürünü de yapacam bu ay zaten kistim de var.
bu ay bi işe yaramazsa önümüzdeki aylara iyi gelir.

Inşallah canım amin..
Adet misin şuan??
Adetken yenmesi gerekiyormuş çörek otu karışımı..
Ne kadar zamandır istiyorsunuz?

Kizlar canlarim kuzularim
Doktordan geldim degerin cok guzel dedi masallah. Bi daha tahlili istedi degerim yukselmismi diye. Agrilarimin olmasi normalmis rahime yapismaya calisiyor cunku agrin lekelenmen olursa cok normal dedi. Tabi daha goremedik cok minis ogleden sonra degerime gore tekrar ne zmaan gidecegimi soylicek dua edin bana :)

temmuzda evlendik işte 5 ayda bir düşüğüm oldu. işte şimdiyeniden istiyoruz :)
evet adetliyim canım
Kız siz daha çok yenisiniz niye bu kadar stres yapıyorsun.. sonucu kötü de olsa hamile kalmışsın aslında boşuna stres yapıyorsun.. böyle yaparak geciktirirsin canım serbest bırak vücudunu..
Allah'ım tekrar bir evlat verir inşallah bu sefer sağlıklı olur inan ve dua et ama stres yapma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…