Zor oluyor ya sürekli altına bişey koyda bı saat bekledekuzum ben en fazla 10 dk kalmışımdır altıma yastık koyuyodum ama her zaman değil
Ya
Zor oluyor ya sürekli altına bişey koyda bı saat beklede
Valla adam daha üç aylık evliyim başımı beklemekten bıktı karnımın sol tarafına iğne batıyor gibi oluyor arada benim kasık tata da sağ tarafa bı ilgisi olabiler mikuzum beş dk bile yeter çok beklemene gerek yok :)
Valla adam daha üç aylık evliyim başımı beklemekten bıktı karnımın sol tarafına iğne batıyor gibi oluyor arada benim kasık tata da sağ tarafa bı ilgisi olabiler mi
12 sinde canım ama bugün ov. Testi negatif ciktiolabiler canım bat ne zaman :)
Hayır canım. Adet günü ya da bi gün öncesinde düşer ateş. Yumurtlamanın geçtiğini anlarsın anca bu şekilde. Çatlama olmasaydı zaten Ateşin yükselmezdi. Demekki çatlamış yumurtan.Kızlar adetlerim duzensiz oldugu icin yumurtlama gunumu tam bilmiyorum ama 4 gundur atesim 36.9 37 cikiyo kasıklarım agriyo arada ama akintim yok yumurta catlayinca atesin dusmesi gerekiyo mu
12 sinde canım ama bugün ov. Testi negatif cikti
Hayır adet olacağın gün düşüyorKızlar adetlerim duzensiz oldugu icin yumurtlama gunumu tam bilmiyorum ama 4 gundur atesim 36.9 37 cikiyo kasıklarım agriyo arada ama akintim yok yumurta catlayinca atesin dusmesi gerekiyo mu
Benim pek bilgim yok bu yumurtlama gunleri hakkinda ateşim yükseldigi zaman mı yumurtlamis oluyorum o zamanHayır canım. Adet günü ya da bi gün öncesinde düşer ateş. Yumurtlamanın geçtiğini anlarsın anca bu şekilde. Çatlama olmasaydı zaten Ateşin yükselmezdi. Demekki çatlamış yumurtan.
12 sinde canım ama bugün ov. Testi negatif cikti
Benimde böle çıktı işte ya loboquick mibenim de negatif ama hamileyim :)
Benimde böle çıktı işte ya loboquick mi
Bunun nesi negatif nur topu gibi kırmızı çizgimiz orda Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin:)benim de negatif ama hamileyim :)
Çok teşekkür ederim canım rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah :))Eneee geldi mi kırmızılar neyse şubatçıyız canım şubatta olur inşallah :)
Canımm hayırlı uğurlu olsun inşallah :)
Bu kadar şişmesi pek normal değil inşallah gebeliktendir:) :)
Canımmm hayırlı uğurlu olsun inşallah :) :) sen de Belirtilerini yazar mısın ilk sayfaya ekliyim :) :) :) :) :) =)
Aynen öyle oldu wallaHayirli olsun canimcim :) Valla benim bebik ugurlu geldi hepimizeeeebugun cok soyledim sanirim
İnan hiçbir fikrim yok benim de çarşamba istanbuldaki doktorumu arıyacam ondan öneemesini rica edecem sana da haber veririm balım :)Aklinda var mi birileri canim? Ben cok gezdim yaaa. Proflar cok yogun oluyo gebelikte ulasilmaz diye eledim gittigim proflari. Cinarlida onerdiler gittim begenmedim. Medikalde vardi iyi istanbula gitmis o da. Simdi berrin hanimla devam edicem bakalim. Detayci yaklasimi hosuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?