Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ya ben kür yapıyordum biliyorsundur belki eşim de bana yapma bu kürleri dedi sana da kür yapalım dedim :) olacağı varsa olur bunlarla uğraşmak istemiyorum dedi hevesimi kırdı. hatta ağladım baya. :/
12.gün baya silik çıkmış ovu testi yapmaya devam et ama 11: gün çatlama olmuş canım bence
T koyu görünen günler var ama hiç birisinde c kadar ya da ondan daha koyu olmamış. Yumurtamak için t nin daha koyulaşacak olması gerekmez mi?
12.gün baya silikleşmiş lh bu kadar düşmesi normal değil bence demek ki çatlamış canmm

Eşin de haklı canım ne diyeyim. Öğrencileri de sıkıntılıdır öyle okulların.

Kızlar şimdi baktım 12. Gün silik belli olmuş ben devam edeyim hem testlere hem çalışmalara bu ay bal çörek otunu yapıyorum bir de çakşır suyu içiyorum belki yumurtlama birden fazla olabilir

Kızlar şimdi baktım 12. Gün silik belli olmuş ben devam edeyim hem testlere hem çalışmalara bu ay bal çörek otunu yapıyorum bir de çakşır suyu içiyorum belki yumurtlama birden fazla olabilir
canım bal tarçın çörek e ne kadar devam edeceksin

canım bal tarçın çörek e ne kadar devam edeceksin
Bugün son akşam bitiyor 12. Gün de bırakıyoruz. Yalnız bir şey dikkatimi çekti testte 11. Gün koyu 12. Gün belli silik ikisi de sabah ilk idrar yine kafam karıştı çatlamış gibi sanki.

Çakşır kökünün suyu mu otunun mu. Otunu içme sakın.

Bugün son akşam bitiyor 12. Gün de bırakıyoruz. Yalnız bir şey dikkatimi çekti testte 11. Gün koyu 12. Gün belli silik ikisi de sabah ilk idrar yine kafam karıştı çatlamış gibi sanki.
aslında ovu testlerinin sabah ilk idrarla yapılması önerilmiyor canım :/

Erken mı yumurtladın benımde 11 bugun genelde 16 17 de koyulasıyor bende hergun ıncır ve havuc yıyorum

kızlar okuldayım az önce lavaboya girdim hafif kan gelmiş lütfen yine düşük olmasın
yerleşme kanaması olanilirmi nolur bişey diyin

O zaman 16 sına kadar yumurtlama olabilir teste devam. Bende bu hafta bekliyorum bir iki güne olur sanırım yumurtlama.ikinci çizgi koyulaşmaya başladı ama herhangi bir yumurtlama belirtim yok.
Canım eşinin öyle demesi bu konuya senden daha az önem vermesi ile alakalı değil bence. Eğer size doktor bir sorundan dolayı tedavi önerse bence eşin ona harfiyen uyardı sanırım, burada önemli olan bence bu. Sen kendin de diyorsun daha önce yapmadım diye bu konuya önem vermediğin için mi yapmadın? O zaman eşinle aynı yerdeydiniz. Fakat burada birbirimizi çok etkiliyoruz. Sen fayda gördüğünü söyleyen insanları okudukça kürlere başlamış olabilirsin ama demek ki eşin öyle düşünmüyor. Hamile kalmayı da gerçekten onlar mı sağlıyor bilemeyiz. Sen nasıl rahat ediyorsan öyle eşin nasıl rahat ediyorsa öyle yapmalısınız ve kesinlikle umutsuz olumsuz düşüncelere yer vermemelisiniz. En güzel kür pozitif düşünce :))

Koyulasmaya basladıysa yakındır cnm 13 te yapcam yoksa 15tenhergunndevam edıcem bende 20.gunumde dr angıdıcem yumurtam olgunlasmıssa catlatma ıgnesı yapar belkı gercı 20de yapıyolarmı bılmıyorum
ındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…