- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Canim ben evlendikten iki sene sonra cocuk isteyince ogrendim biseyde yapmadim. Ilk ay bilmiyodum sogan kürü yaptim ama ise yaramadi bende hem o pko icin degildi zaten arkadasim tavsiye etmisti. Ama corek otu bal tarcini hamile kaldigim ay yaptim ve doktorumda sasirdi rahimin ici cok guzel durumda dedide iste cocuk icin yaptim ben onu arkadasin bekarmis. Ibrahim saracoglunun kürlerine baksin canim Allahin izniyle onlar cok iyi geliyorKızlar iyi geceler @Umudumbitmedi_ benim için de iyi şeyler hissediyor musunHilal coban canım sen pko için bitkisel bişey yaptinmi arkadaşımda çıkmış bekar ne yapabilirim evde diyor
Benim 12 şubat cnmBat 11 şubat olanlar var mı ?
sorun da şurda iğneye başladık dün çok bilgili görünüyor doktorm o kdr kendinden eminki aksini hiçbişekilde kabul etmedi yani çok kez söyledm acaba yumurtam kalitesiz mi oluşuyor çünkü 1.5 senedir deniyorz bi defa kimyasal oldu başka hiç olmadı klomenle dahi hiç tutmadı 4 ay kullandm. Testleri de eski doktorun yaptı mı dedi ewet dedm onları getir bide ben görüym dedi eşimn sperm testinede baktı çatlatma yapabiliriz ama aşılama daha garanti olur sen bunları kullan 8.günü gel büyüyor mu yumurtan bakalm dediAllah Allah madem yumurtan olusuyor diger doktor niye klomen vermis once bi takip yapsaymis ya anlamadim bende gercekten canim evet dedigi pko sende sadece adet duzensiz yapiyor demekki. Yumurta olusumu oluyorsa bence baska doktora gitmelisin canim dogru duzgun dinlicekseniz durumumu anlatiyim de en basindan
O zaman madem basladin bi bekle bakalim yumurtan ne durumda olucak canim. Muhtemelen sureci hizlandirmak adina asilama demis sana garanti olsun diye insallahta olur :) hayirlisi olsun yaz banada sonuclarinisorun da şurda iğneye başladık dün çok bilgili görünüyor doktorm o kdr kendinden eminki aksini hiçbişekilde kabul etmedi yani çok kez söyledm acaba yumurtam kalitesiz mi oluşuyor çünkü 1.5 senedir deniyorz bi defa kimyasal oldu başka hiç olmadı klomenle dahi hiç tutmadı 4 ay kullandm. Testleri de eski doktorun yaptı mı dedi ewet dedm onları getir bide ben görüym dedi eşimn sperm testinede baktı çatlatma yapabiliriz ama aşılama daha garanti olur sen bunları kullan 8.günü gel büyüyor mu yumurtan bakalm dedi
Sağol Cnm Allah razı olsun :) daha korunuyorumBende senın gıbı 3 cu cocugu dusunuyorum gecmıs olsun rabbim en kısa zamanda hamış olmayı nasip etsin bütün ısteyenlere
Gunaydin canim :)Herkese günaydinlarrrr
inşallah canım, endişeliyim biraz böyle igneler ilaçlar piskolojik çok yıpratıyor insanı , rabbim aratmasın biran evvel hayırlı saglıklı bebekler wersin isteyen herkese.O zaman madem basladin bi bekle bakalim yumurtan ne durumda olucak canim. Muhtemelen sureci hizlandirmak adina asilama demis sana garanti olsun diye insallahta olur :) hayirlisi olsun yaz banada sonuclarini
Heyecanlı sen cnmGünaydın kızlar nasılsınız :)
İyiyim canım çok şükür :)Heyecanlı sen cnm
Ins cnm aminnnnn bakalkm sen de ne var ne yokİyiyim canım çok şükür :)
Tatlı heyecanlar bunlar hayırlı sonuçlarla gel doktordan inşallah kuzum :)
Ben de bişi yok valla kuzum öyle geçip gidiyo günler. Düşünmemeye çalışıyorum. Ama bu ay biraz zor gibi Allah bilir yine de ama hiç boş kalamıyoruz. 3 4 gündür yeğenim bizde smdi bi haftada eşimin yeğeni geldi. İki tane genç kız olunca evde e malum geceleri de yatmak bilmediklerinden çalışamıyoruzIns cnm aminnnnn bakalkm sen de ne var ne yok
ben iyiyim sen nasılsın cnmGünaydın kızlar nasılsınız :)
iyiyim cnm bende,ilk bebişmi,hayırlı olsunHeyecanlı sen cnm
Çok şükür canım iş güç çalışıp duruyoruz işte napalım :)ben iyiyim sen nasılsın cnm
Evet cnm ılk olcak ıns hayırlısıyla sende durumlar nasıliyiyim cnm bende,ilk bebişmi,hayırlı olsun
Evet cnm ılk olcak ıns hayırlısıyla sende durumlar nasıliyiyim cnm bende,ilk bebişmi,hayırlı olsun
Ahahah ay allahım onızlara soyle calısma var +18 hhahahha kız yatınca bes dk da halledıverın ıkı gundenbır tam zamanlarında bıkac defasan hallolur en kotu gece yadansabaha karsı dusa gırersın ahhahh cok kotu bunıs mısafır oluncaBen de bişi yok valla kuzum öyle geçip gidiyo günler. Düşünmemeye çalışıyorum. Ama bu ay biraz zor gibi Allah bilir yine de ama hiç boş kalamıyoruz. 3 4 gündür yeğenim bizde smdi bi haftada eşimin yeğeni geldi. İki tane genç kız olunca evde e malum geceleri de yatmak bilmediklerinden çalışamıyoruz
Hadi nasip hafta sonuna dedim ama hafta sonu da görümcem gelicek kızını almaya e gemişken de iki gece kalcakmış. Tam da yumurtlama zamanlarım.. yani bu ay bizim işimiz yaş malesef.
Bebekten öte eşimi istiyorum o da istiyo ama bi türlü boş kalıp hasret gideremiyoruz bi haftadır
Bakalım nasip kısmet vardı bunda da bi hayır ne diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?