- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
masaallah cnm,bende şuan bişey yok ,2.olacak inşEvet cnm ılk olcak ıns hayırlısıyla sende durumlar nasıl
Ins cnm hayırlısıyla olucak olumlu olursak hersey guzel oluyormasaallah cnm,bende şuan bişey yok ,2.olacak inş
aynen cnm hayırlısıIns cnm hayırlısıyla olucak olumlu olursak hersey guzel oluyor
Evet canım bir yıl oluyorHormon testlerini yaptırddiysan esindede yoksa sorun yumurtlama günlerini takip et canim strese girme illaki olur cok mu oldu deneyeli.
Amin canim insallah. Sende kafana fazla takma rahat ol biraz stres iyi degilinşallah canım, endişeliyim biraz böyle igneler ilaçlar piskolojik çok yıpratıyor insanı , rabbim aratmasın biran evvel hayırlı saglıklı bebekler wersin isteyen herkese.
Buay baya cok hamıs var cnm ıns dahada artarKızlar bat lar ne zaman. Ne kadar kaldı. Yeni hamisler var mı
Canım sen yumurtlama takibi yapmış mıydınBuay baya cok hamıs var cnm ıns dahada artar
stres olmamaya çalşıyorm inşallah hayırlı bir şekilde atlatrm.Amin canim insallah. Sende kafana fazla takma rahat ol biraz stres iyi degil
Evet yaptm cnm onun sayesınde hamıle kaldımCanım sen yumurtlama takibi yapmış mıydın
İnş bende hamileyim yaBuay baya cok hamıs var cnm ıns dahada artar
gittinmi cnm doktoraEvet yaptm cnm onun sayesınde hamıle kaldım
Canım bu ara biraz yoğunum giremiyorum :) :) :) ben de özledim. Sen nasılsın ne yapıyorsun.. Bat bekliyorum heyecanlakuzum sen nerelerdesinnn :) özledim kız
memleketteydik bizde bayagı takılamadım bir ara
Ayy kuzum saol kayınvalidem de tutturdu hamilesin diye :) :) olması mümkün değil diyorum yok benim içime doğuyor diyor bugun bi test yaparımAdet olmicaksın ins.ben sana dua ediyorum.bu ay Rabbim yüzünü güldürecek.
Özel de veriyorum. Gidip desem yapar laboratuarı sanırım. Devlete randevuyu 20 gün önce aldım daha günü gelmedi. Aile hekimi de ilk gittiğimde günüm geçti, özelde betahcg testi pozitif cıktı tekrar yaptıracam dedim. Daha bir hafta geçsin öyle yapalım dedi umursamadı, sonuçta kimyasal gebelik geçirdim. Belki o doktor onemseseydi farli olurdu. O yüzden devlet seni çok umursamıyor. Gider 30 lira verir yaptırırım tahlili.Araştırıyorum baya canım ondandır:) Yaa ben doktora gidicem. Aile hekimi yapıyor mu bilmiyorum. Yapıyorsa ona gideyim muayene parası da ödememiş olurum
Sen nerde veriyorsun kan özelde mi.
Canım bu ara biraz yoğunum giremiyorum :) :) :) ben de özledim. Sen nasılsın ne yapıyorsun.. Bat bekliyorum heyecanla
Ayyu harıka nekdrlık gıttınmı dr aİnş bende hamileyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?