Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar göğüslerde değişiklik yaşayan varmı?

düşünüyorum denemelerimiz yum gününe bile gelmedi ama, yapayım kafan rahat esin. ne zaman yapsam ya daha da çıkmayabilşir zati

düşünüyorum denemelerimiz yum gününe bile gelmedi ama, yapayım kafan rahat esin. ne zaman yapsam ya daha da çıkmayabilşir zati
canım yumurtlamadan önceki ve sonraki 2 gün de oluyor gebelik şansı var

bana dr um diyorki bırak şu ovulasyon testlerini
hiç itimat etmiyor ama bense çok seviyorum testleri :)

kuzumm varya her konuda sabır sebat gösteririm herkes bana peygamber sabrımı var der konu bu olunca dayanamıyorum bende bilmiyorum ama dürtüyo işte bişeyler :)
İçine doğuyor ama doğru doğuyor. En azından hiç bişey yokken durup durup test yapmıyorsun:)

Bende nedense gerçekte sabırsızımdır bu test konularında sabırlıyım. Değişik :)

Genelde yap derler ama tam tersi olmuş sende :) stres yaptığını düşünmüştür. Takip edip stres yapmaktansa takip etmeyip streste yapmamak daha iyi hamilelik düşünen biri için.

Ben çok araştırma yaptım bu konuda hamilelik takvimleri Ateş tabloları inceledim. Genel olarak yumurtlamadan önce girilen ilişkiden hamile kalınıyor sonra da olabilir tabi ama genel olarak önce olduğunu farkettim.

Ben çok araştırma yaptım bu konuda hamilelik takvimleri Ateş tabloları inceledim. Genel olarak yumurtlamadan önce girilen ilişkiden hamile kalınıyor sonra da olabilir tabi ama genel olarak önce olduğunu farkettim.

evet canım aslında düşününce mantıklı
çünkü yumurta tüplerr salındıgı an bi bakıyor şapkasını çıkarmış selam veren sperm onu bekliyor :) hemen bir kaynaşma oluyor

Genelde yap derler ama tam tersi olmuş sende :) stres yaptığını düşünmüştür. Takip edip stres yapmaktansa takip etmeyip streste yapmamak daha iyi hamilelik düşünen biri için.

evet bencede halimi görünce öyle demiştir
ultrasona giriyorum adama dakika da elli soru soruyorum ona bile fenalık geliyo :)
rahim duvarı kalınmı
yumurta varmı kaç tane var kaç ml olmuşlar
kist mist varmı
döllenme olmuşmudur
yumurta yoksa nerdeler

Ayy kuzum saol kayınvalidem de tutturdu hamilesin diye :) :) olması mümkün değil diyorum yok benim içime doğuyor diyor bugun bi test yaparım
Belki kadınin icine doğuyordur canim.ins vardir da seviniriz doya doya.
Testi ne zaman yapacaksin canim.heyecanla silik bi cizgi bekliyorum.

beta hcg 78,8 kızlar hamilemiyim @Hilal coban
Tebrik ederim canim.ins sağlıkla kucağına alirsın.Rabbim yüzünü güldürsulun her daim.

işte bakacağızz geçen ay sadece silikşeltiği günde olmadı onun haricinde o hafta nerdeyse her gün oldu onda bile tutmadıysa bu ay hiç tutmamıltır diyorum ben.

Yumurtlaman geciktiyse adette ötelenmiştir canım. Hiç yapma bence öyleyse.
yok ya yapim bitane
ben de seviyorum şubat ayını pas geçeceğim martta ben de kullanmaya başlayacağım
haklısın kuzum bence de öyle. yumurtası erken ölen kadınlar için o çok doğru.
çünkü spremin tüplerde ilerlemesi yalan olması 6-12 saat arasıymış
he bazen doğar onun içine bazen de boş boş doğar göreceğiizz zaten o umutlandırdı beni.
yoksa içimde hiç umut yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…