Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tsh kac cikmisti ve kac mglik kullandin

Arkadaşlar ovülasyon testinde iki kormızı çizgiyi gördükten kaç gün sonra adet oluyorsunuz 14gün sonrası diye okudum bir yerde bu her kadında fix midir yoksa değişebilir mi diye merak ettim
B3n son çift çıktığı gunude sayiyorum 16. Gunu adetin 1. Gunu oluyor benim canım hic şaşmadı 5 ay yaptımda

olamıyorum kuzum
ama daha iyiym şimdi
eşim eve geldi rahatladım
yarına da arkadasımı cagırdım tüm gün beraber olcaz kafam dağılır
diğer gün anneme giderin sonra beni kimse tutamaz test yapcam yine :))
Rabbim gönlüne göre versin inşallah yüzüne yüzüne güler çift çizgiler azmine hayranım canım sonunda o çizgiyi göreceksin inşallah kucağında almak nasip olur hayırlısıyla:)

Bak sen yinede yatana kadar sabahta erkenden bakarsin iyidir sonuc insallah canim sen içini ferah tut testlerde hep pozitiftin zaten :)
Lh testı yaptm ıkıgunarayla kararmıs ıyıce t

Eklentiler

• 6B7740D7-E179-4247-A8C0-476C87062CCB.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 55
Bana da cevap yazabilir misiniz kizlar?
7 subat oluyor bat tarihin canim bu ay benimde ovulasyondan sonra hep kasik agrisi oldu en son 8 gun kala adet agrisi gibi sancilar artti baya hareket edinci saga sola donerken giriyor gogus hassaiyeti başladı bende acana dedim gebelik varmi diye henuz bana da 3 ya da 4 gun var biraz baktım olabilirmis erken degil sadece mide bulantisi icin erken olabilir ama herkesin yapisi farklı bazen bende de oluyor hece yattigimda psikolojik sanirim diorum insallah vardir bebegin o yapiyordur.

Insallah vardir canim ne zaman idrarda ve kanda gebelik bakmaliyim sence? Bir de ovulasyon testinde de anlasiliyormus bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…