Çok kullanma ama canım. Yumurtlama gününe kadar kullan. Ve üzme kendini benim gibi diplerde değil ki değerin. Üzülecek canını sıkacak bişey yok.Anladım canım ben biraz çörek otu deneyeyim belki doktor dğşük değil diye de yorunlayabilir ilaç vermeyebilir . Ben çörek otuna başlarım Ozaman
Şu an fotoda görünmüyor bebe time bebişim ferrly yok heralde burdaCanim çok sevindim
Sana sürekli dua ediyorum bana hemen yetişesin diye.
Resmini atsana bana.bide markasi neydi.yarin mutlaka Freely marka gebelik testii bul al canim.ben 4 gun kala ögrendim.guvenilir bi tes.
2 gün sonra tekrarlayacam inşallah koyulaşırrrrAaa hadi inşallah
Hayır canım bana yüksek demedi doktor sonradan bakınca farkettim kendim yüksek oldugunuBen 30-60 arası okudum değerleri internette .. sen herhangi bir tedavi gördün mü canım
Gidince sorayim canım 6 doktor elinde gezdi hic biri yüksek demedi ben bakınca farkettim bide öyle deyip sorayim bakalimSor canım mutlaka. Olmadı başka bi doktor sıkıntı olur dedi de bak bi öyle dıyunca ne yorum yapıyor ne diyor. Başka doktora paslayınca daha farklı konuşabiliyorlar.
Inşallah canım ağrıların nasıl benim 21. Gund3n beri agrim var 26. Günündeyim bata 5 gün var çok erken başladı benim adet olacak gibiyim ama gelen giden yok canım2 gün sonra tekrarlayacam inşallah koyulaşırrrr
Iyiyim gülüm okulun acilmasini bekliom iste gezioz kizimla en guzelini yaptin kafani baska seylere vermekleİyidir kuzum nolsun koşturmaca işte :)
Valla ben de öyle hem telaşeden hem çalışmaktan hem de biraz takmamak için uzak kalmak istemekten giremiyorum pek :)
Sen napıosun iyimisin bakim
Yarin eczanelere tek tek sor canim.belki vardir.Şu an fotoda görünmüyor bebe time bebişim ferrly yok heralde burda
Ne zmaan doneceksin bizede yaz mutlaka sonuclari :)Tamam canim.sorarim.simdi tatildeyim.gidince soracam.
Insallah canim hakkinda hayirlisi olsun :)Evet cnm sabırla beklıyorum zamanın gecmesını bakalım dıkkat edelım kendımıze cuma gıdeyım bakalım neler olcak ıns guzel haberler
Allah izin verirse 4 şubatta yola çikacaz canim.tabiki yazarım.canlarimsınız siz benim.Ne zmaan doneceksin bizede yaz mutlaka sonuclari :)
Evet çok düşük değil gibi ama hamiş olamamam onla ilgiliyse en azından sebebini biliyorum derim bakalım doktor ne diyecek. Hayırlısı olsun bakalımÇok kullanma ama canım. Yumurtlama gününe kadar kullan. Ve üzme kendini benim gibi diplerde değil ki değerin. Üzülecek canını sıkacak bişey yok.
Amin cnm hepımızın ınsInsallah canim hakkinda hayirlisi olsun :)
Canim insallah hamilesindir bu ayda sen güldür yuzumuzu .2 gün sonra tekrarlayacam inşallah koyulaşırrrr
Kız hamılemsn2 gün sonra tekrarlayacam inşallah koyulaşırrrr
İnşallah hamişsindir canımcanımmmm bi saat önce test yaptım şimdi çook silik bi çizgi çıkmış, 1 saat sonra çktı o da.
en iyisi 2 gün sonra tekrarlamak
Canım başka bi markayla yap mutlaka. Çok gerçekçi gelmedi bana yumurtlamanın 9ncu günü çıkması. İnşallah doğrudur da koyulaşır. Yarın yapma bence bi gün daha bekle öyle yap.Şu an fotoda görünmüyor bebe time bebişim ferrly yok heralde burda
Olmuş canım hamilelik takvimi. Benim dediğim şekilde mi oldu.Allah izin verirse 4 şubatta yola çikacaz canim.tabiki yazarım.canlarimsınız siz benim.
Evet canimOlmuş canım hamilelik takvimi. Benim dediğim şekilde mi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?