Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlik ocagi var canim.acaba gitsem mi.bakmaz gonderir diye gitmedim.
Göndermez canım. Gebelik var sonuçta. Hele düşüğün olduğunu da söylersen kesin ilgilenir. Durumu anlatırsın. Bişey yapmasa bile keşke gitseydim diye aklında kalmaz.

Kızlar sonucum çıktı progesteron 24,69. Çok değil mi yaa. Yumurtlamamın 6ncı günü yaptırdım.

Her yer iyi çekmiyor çekimi iyi olan bi yere git canım tavsiyem yoksa paranınsa çektiğin acınında bi anlamı kalmaz boşa gider fiyatlar ilden ile değişir tabi burda üç asagi beş yukarı böyle döllenmeyi göremezde rahim kalınlığı var gebelik olabilir falan dediyse belki anlayabilir onun içi ayriyetten bakması ger3kiyorsa onu bilemem canım sen sordun mu

naz2018 canim ben erkenden adet oldum diger bati suan bildiremiyorum 2 gun erken oldum. E Efulimm41 canim hormon testi icin adetin kacinci gunu gitmek lazim dun aksam leke geldi ama simdi basladi yarin gitsem olurmu???

kuzum ben dün yaptım negatifti bugün çizgi çıktı 8 gün kala değil de 7 gün kala çıktı yani :)
sen erken gebelik yapsan çıkar sanırım
Bide ilk idrar değil:) canım gözün aydın kucağına hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla almak nasip olsun inşallah tebrik ederim

Bide ilk idrar değil:) canım gözün aydın kucağına hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla almak nasip olsun inşallah tebrik ederim

sağol canım benim :) evet ilk idrarla yaptıgım test hatırlamam tez canlılıgımdan :) ama hep de çıktı

O ilkinde suda içmiştim meraktan yapmıştım. Bunda içmedim böyle lhde dalgalanma oluyor mu acaba bilmem ki devam ediyim bakalım. Ateş ölçmeyi hep unutuyorum yatağın kenarına koyuyorum sabah eşim benden önce gidiyor işe giderken uyandırıyor onu yolcu edicem diye fırlıyorum yataktan unutuyorum hep.

Bilsemki bendede cikacak yapardim ama umudum yok :) Ağrın sizin belirtin var mi :)

tatlım ben belirtilerimden hemen anlıyorum zateb hiç yanılmadım
ara ara vuran kasık ağrısı
birde göğüslerimde bir ağırlık var
birde dün arabayken bi bulantı oldu camı açtım nefes aldım

yok canım sadece bebek istiyoruz 14 aydır dedim. baktı herşey yolunda rahim temiz, bi de çatala geç alttan muayene edeyim dedi. o kadar.
doğru söylüyorsun canım. ama şu aralar sıkışığız araba aldık masraf ettik ona biraz bi de taşınıyoruz. arabayı nakit aldık kaldığımız evde taşındığımız ev de kendimizin kira ödemiyoruz ama nasıl sıkışığız onu da anlamıyorum eşim pimpirikli biraz ,onada yük olmak istemiyorum desem yaptırır biliyorum ama 1-2 ay daha durayım bakalım yine de olmazsa o zaman düşüneyim en iyisi.

bi de progesteron tahlilim çıktı biraz yüksek geldi değer 24,69 araştırdığımda ya yumurtlama ya da gebelik diyor. 20nin üzerinde ikiz gebelikten şüphelenilir yazıyor. bi heyecanlandım ama boşa ümitlenmiycem:)

kuzum ben dün yaptım negatifti bugün çizgi çıktı 8 gün kala değil de 7 gün kala çıktı yani :)
sen erken gebelik yapsan çıkar sanırım
erken gebeliğe verilen paraya acıyorum ben:) az daha beklerim daha iyi. iyice cimri oldum galiba yaa benim herifin müsrifliği yaptı beni böyle bekarken böyle değildim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…