Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok normal gebelik testi. Erkende çıkabilir ama o da zor bi ihtimal. Hangi kafayla yaptım bilmiyorum yumurtlamanın 6ncı günündeyim
İnsan hevesleniyo bende senin cesaretinden heveslendim kendimi pazartesi test yapmaya odaklamıştım yazıları okudukça bi yanım kalk bi test yap diyo diğer yanım pok yeme otur diyo

canım benim çok sağol
Allaha şükür hiç yanılmadım ama düşük oldugu için önlem almam lazım tabi
kuzum sen erken gebelik yapsana bata kaç var?
Çok seviniyorum senin adına üzüldün ama rabbim güldürdü tekrar darısı bizee

Inşallah gebeliktir canım bir sorunun yok ya o 'na takılma bence benim rahim problemim vardı o yüzden çekildim biraz zaman ver kendine olur bence

1 hafta oldu canım
Ben 3 kere kullandim catlatma ignesini yani deneyimliyim canim buna dayanarak soyliyim erken test yapma. Cunku ilacin vucuttan atilmasi uzun suruyor bunyeye gore degisiyor. Iceriginde hamilelik hormonu oldugu icin zaten ayni belirtileri yasamana sebep oluyor. Sen sen ol 14 gunden onceki testlere guvenme. Bi arkadas daha vardi burda kendimi yirttim o diger topikteydi inatla hergun yapti test yapma sonra uzulursun dedim kotu ben oldum anladi ama is isten gecti adet oldu. O yuzden bekle kuzum sabret senin durumun farkli.

Tmm canım bekleyim 1 hafta daha. KEndini kaptırıp adet olmak çok daha büyük hayal kırıklığı.

Inşallah gebeliktir canım bir sorunun yok ya o 'na takılma bence benim rahim problemim vardı o yüzden çekildim biraz zaman ver kendine olur bence
Haklısın canım. İnşallah yaa. Keyfi olarakta hamileliği hızlandırmak için çekiyorlarmış ya. Ama dediğin gibi biraz akışını bırakcam.

Haklısın canım. İnşallah yaa. Keyfi olarakta hamileliği hızlandırmak için çekiyorlarmış ya. Ama dediğin gibi biraz akışını bırakcam.
Aynen canım etkisi varmis ufak takinikliklari yapisikliklari açıyormuş senin daha yeni bekle olmadı yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…