- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Aynen canim insallah vardir ama :)Tmm canım bekleyim 1 hafta daha. KEndini kaptırıp adet olmak çok daha büyük hayal kırıklığı.
Öyle yaparım artık canım. Sağol valla.Aynen canım etkisi varmis ufak takinikliklari yapisikliklari açıyormuş senin daha yeni bekle olmadı yaparsın
Aynen canim insallah vardir ama :)
Ederim tabiki canim :)İnş. canım dua edin
Ederim tabiki canim :)
Ins tutunur sana sıkıca canim.bata bir hafta var canım daha
25 inde yumurtladım yine erken çıktı
Gitmedim canim.pazar günü yola çikacaz.Allah izin verirse pazartesi gidecem.Göndermez canım. Gebelik var sonuçta. Hele düşüğün olduğunu da söylersen kesin ilgilenir. Durumu anlatırsın. Bişey yapmasa bile keşke gitseydim diye aklında kalmaz.
Ins bebis vardir canim.Kızlar testim
İnş. cnm çok umudum yok amaIns tutunur sana sıkıca canim.
Gitmedim canim.pazar günü yola çikacaz.Allah izin verirse pazartesi gidecem.
5.haftada olacam.Rabbime emanet olsun.
Ins bebis vardir canim.
Benim nickim başka bi isimdi.degistirdim.evrene bi msjj yoladim.umudum bitmedi....İnş. cnm çok umudum yok ama
Arkadaşlar cook silik bir çizgi var. Acaba hamile miyim adet günüm iki gun gecikti
Benim nickim başka bi isimdi.degistirdim.evrene bi msjj yoladim.umudum bitmedi....
Ve bu ay hamile kaldim..
Saol canim.darisi basina olsun ins.Aaaa hamile miisn canım tebrik ederim. Ne güzel
İnş. canımSaol canim.darisi basina olsun ins.
Hamilesin canım sen kesin tebrik ederimkızlar bu da erken gebelik testim hemen çıktı çizgi
valla öyle galiba sağol kuzum:)Hamilesin canım sen kesin tebrik ederim
Canım tebrik ederim. Git biran önce kan ver. Kimyasal gebelik yaşamıştın. Kan pıhtılaşması progesteron testi onları da yaptır. Bunda önlemini al en başından. Bekleme batin geçmesinivalla öyle galiba sağol kuzum:)
Canım tebrik ederim. Git biran önce kan ver. Kimyasal gebelik yaşamıştın. Kan pıhtılaşması progesteron testi onları da yaptır. Bunda önlemini al en başından. Bekleme batin geçmesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?