Normal test genelde 10-15 günde gösteriyor. Erken olanı 6-15 günde.Kizlar gebelik testi ve erken gebelik testi arasinda ne fark var? Benm belirtilerim bitti gibi gerci ama yapsam mi acaba diye dusunuyorum..ovu. 24 ocakti. Ne yapsam acaba sizce?
Yaa bence fotoğrafta çıkmamıştır. Niye böyle oluyor yaaa bi tek ben göremiyorum 0.50 benim gözlerim yaa hiç bişey yok kafayı yiycemNasıl yani ikinci çizgiyi görmedin mi
Yaa bence fotoğrafta çıkmamıştır. Niye böyle oluyor yaaa bi tek ben göremiyorum 0.50 benim gözlerim yaa hiç bişey yok kafayı yiycemben kendi testimi de göremem heralde. Birazdan gelirler evet var derler kesin
İnşallah canım senin kaç gün geçti yumurtlamadan.Ay inşallah vardır sende de bende de
Tesekkur ederim canm :)Normal test genelde 10-15 günde gösteriyor. Erken olanı 6-15 günde.
Duyarlılıkları da daha fazla oluyor. Zaten o yüzden erken gösteriyor. Benden iki gün önce yumurtlamışsın. Bence bekle biraz daha erken. BAT'a yakın yaparsın.
Ben bi çizgi görür gibiyim
Bakin bi bakalım çok az bi çizgi var gibi geldi
Adete yakın koyulaşır canım benimde öyle oluyor 2 defa başıma geldiKızlar kızlar nasılsınız benim ovu ikinvi kez koyulasacak galiba
Bende göremedim canim.
Hiç bişey yok kuzum yaa. Baktım tekrar tekrar.testini tam şuan çekip bana atsana bi
Bakin bi bakalım çok az bi çizgi var gibi geldi
Hiç bişey yok kuzum yaa. Baktım tekrar tekrar.
Eki Görüntüle 2104653
Çizgi ararken şaşı olacağızbu benim test mi. Yok yaa bu zamanda çıkmaz kendimi kandırıyorum anca. Keşke doktora bi de bhcg bakalım deseydim
Aynen canımÇizgi ararken şaşı olacağızinşallah vardır kuzum dediğin gibi erken ama gördüm gibi geldi bana çok çok az adete yakın yaparsın varsa belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?