Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar gebelik testi ve erken gebelik testi arasinda ne fark var? Benm belirtilerim bitti gibi gerci ama yapsam mi acaba diye dusunuyorum..ovu. 24 ocakti. Ne yapsam acaba sizce?
Normal test genelde 10-15 günde gösteriyor. Erken olanı 6-15 günde.
Duyarlılıkları da daha fazla oluyor. Zaten o yüzden erken gösteriyor. Benden iki gün önce yumurtlamışsın. Bence bekle biraz daha erken. BAT'a yakın yaparsın.

Nasıl yani ikinci çizgiyi görmedin mi
Yaa bence fotoğrafta çıkmamıştır. Niye böyle oluyor yaaa bi tek ben göremiyorum 0.50 benim gözlerim yaa hiç bişey yok kafayı yiycem ben kendi testimi de göremem heralde. Birazdan gelirler evet var derler kesin

Ay inşallah vardır sende de bende de
Yaa bence fotoğrafta çıkmamıştır. Niye böyle oluyor yaaa bi tek ben göremiyorum 0.50 benim gözlerim yaa hiç bişey yok kafayı yiycem ben kendi testimi de göremem heralde. Birazdan gelirler evet var derler kesin

bu benim test mi. Yok yaa bu zamanda çıkmaz kendimi kandırıyorum anca. Keşke doktora bi de bhcg bakalım deseydim
Çizgi ararken şaşı olacağız inşallah vardır kuzum dediğin gibi erken ama gördüm gibi geldi bana çok çok az adete yakın yaparsın varsa belli olur

Çizgi ararken şaşı olacağız inşallah vardır kuzum dediğin gibi erken ama gördüm gibi geldi bana çok çok az adete yakın yaparsın varsa belli olur
Aynen canım
Öyle yapıcam yarın doktoruma gidip progesteron sonucumu göstercem. Şüphelenirse de kan alır heralde. Orda çıkar. Sağol kuzum iyi dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…