Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

araştırıcam canım onu ben dur

Cnm bende etkisi 13 günde anca geçti hep pozitifti 14 gün negatif oldu tutmadi

Hadi yaa umutlanmayayım o zaman.
Ben geçen ayda çatlatma iğnesi vurunmuştum ama 8 günde negatif çıkmıştı silik çizgi falan yoktu

Kızlar testim

Eklentiler

• 00D33A4A-000F-409C-9378-E1FA36086E0C.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 82
Hadi yaa umutlanmayayım o zaman.
Ben geçen ayda çatlatma iğnesi vurunmuştum ama 8 günde negatif çıkmıştı silik çizgi falan yoktu
Cnm çok su içersen ilacı vücudun atar bir haftada ben çok su icmiyodum vücudum geç attı kesin sonuç için 14 yada 15 gün test yap

Tmm canım geçmiş olsun benm de adet sancılarımı başladı galiba ben de erken olacam
Saol canim bende bu ay ovulasyondan sonra artarak devam etti ve 2 gun once oldum eski duzenime geldim 28 gune dustum yarin adetimin 2 gunu olcak hafta sonu na kalmadan gitcem testlere bakalim neyim varmis senin daha var bata umidini kesme canim sonuçta hamile kalmistin birkez belki tekrar olur ben hic kalmadigim icin sorunmu var diye düşünmekten yoruldum.

10ncu günde anlaşalım o zaman
Arkadaşım Bu yaptığın erken gebelik testimiydi? Benimde bat 8 şubat 7 günüm var elimde 3 tane hazırda bekleyen biri 7 gün önce diğer ikisi 4 gün önce sonuç verir diyen testlerden var biraz dahamı beklesem acaba bilemedimki

Yok normal gebelik testi. Erkende çıkabilir ama o da zor bi ihtimal. Hangi kafayla yaptım bilmiyorum yumurtlamanın 6ncı günündeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…