10ncu günde anlaşalım o zamanvarya gaza getiriyorum resmen :)
8 gün kala çıkmadı bende dün kız bugün çıktı :)
Tmm canım geçmiş olsun benm de adet sancılarımı başladı galiba ben de erken olacam
Cnm bende etkisi 13 günde anca geçti hep pozitifti 14 gün negatif oldu tutmadiewt cnm
3-4 gün bekliim yaa testim azalıyor 4 kaldı
bi de progesteronum yüksek çıkmış canım bu ne demek biliyor musun? anlamadığım tek konu bu diyebilirim. 10-20 arası yumurtlama var demekmiş benim 24,69. üst sınırında üstünde kafamı karıştırdı yaa
onu araştırıyorum bi saattir.
Bana da çok geldi ama belki bebiş vardır ondandırKızlar sonucum çıktı progesteron 24,69. Çok değil mi yaa. Yumurtlamamın 6ncı günü yaptırdım.
Cnm bende etkisi 13 günde anca geçti hep pozitifti 14 gün negatif oldu tutmadi
Cnm çok su içersen ilacı vücudun atar bir haftada ben çok su icmiyodum vücudum geç attı kesin sonuç için 14 yada 15 gün test yapHadi yaa umutlanmayayım o zaman.
Ben geçen ayda çatlatma iğnesi vurunmuştum ama 8 günde negatif çıkmıştı silik çizgi falan yoktu
İnşallah kuzum yaa. Kötü bişey olmasında.Bana da çok geldi ama belki bebiş vardır ondandır
Saol canim bende bu ay ovulasyondan sonra artarak devam etti ve 2 gun once oldum eski duzenime geldim 28 gune dustum yarin adetimin 2 gunu olcak hafta sonu na kalmadan gitcem testlere bakalim neyim varmis senin daha var bata umidini kesme canim sonuçta hamile kalmistin birkez belki tekrar olur ben hic kalmadigim icin sorunmu var diye düşünmekten yoruldum.Tmm canım geçmiş olsun benm de adet sancılarımı başladı galiba ben de erken olacam
Arkadaşım Bu yaptığın erken gebelik testimiydi? Benimde bat 8 şubat 7 günüm var10ncu günde anlaşalım o zaman
Belirgin canım çizgi. Daha önce yapmış mıydın. Koyulaşma bekliyordun dimi yanlış hatırlamıyorsamKızlar testim
İns hamilesindir iğneden değildir kaçıncı günün bugunKızlar testim
Yok normal gebelik testi. Erkende çıkabilir ama o da zor bi ihtimal. Hangi kafayla yaptım bilmiyorum yumurtlamanın 6ncı günündeyimArkadaşım Bu yaptığın erken gebelik testimiydi? Benimde bat 8 şubat 7 günüm varelimde 3 tane hazırda bekleyen biri 7 gün önce diğer ikisi 4 gün önce sonuç verir diyen testlerden var biraz dahamı beklesem acaba bilemedimki
İns hamilesindir iğneden değildir kaçıncı günün bugun
Belirgin canım çizgi. Daha önce yapmış mıydın. Koyulaşma bekliyordun dimi yanlış hatırlamıyorsam
Cnm erken ya sen 14 günü bekle ozamn kesin sonuç alırsınCanım İğneyi 26 ocakta yaptırmıştım 1 hafta oldu
1-2 gün daha bekle bakalım koyulaşacak mı. Bi sayfada aynı senin gibi test yapıp silik görüp adet olan vardı sende yazmıştın sanırım oraya.Yok canım ilk yaptım
Cnm erken ya sen 14 günü bekle ozamn kesin sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?