Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kanayacaksa alttan her

canım rahim ağzında yara ve varsa kanama olur

Daha önce 1 ay önce yara kist falan yok demişti doktor. Bu doktorda smear alicam dedi, bende zor mu acı olur mu dedim pimpiriklendim. O da aldıktan sonra leke olur smearden sonra korkma dedi. Uyardı önceden yani. Bende tedirginim haliyle öğleden önce aldı akşama yakındı geldi. Öyle adet kanaması gibi değil.

Aynen bir iki damla tuvalet kağıdına geldi sonra da daha bişey gelmedi. Tabi beni uyardığı için dikkat ettim. Belki anneler direkt tuvaletten sonra silinip bakmadan kağıdı atıyorlardır. Biz radar gibi herşeye dikkat ediyoruz haliyle. Inşallah yerlesmedir orası ayrı tabi :))))

Benim geçen ay gelen kahve leke; hani 10.gün diye hesaplamıştın sen. Karnıma ağrı girmişti hasta olacakmışım gibi lavobaya gittiğimde görmüştüm. O gün karnım ağrıdı birkaç saat. O bir iki damladan sonra gelmedi.

iki türlü alınıyor vajina içi ya da rahim ağzı
senin gebelik şüphen var rahim agzına müdahale edeceğini sanmam alttan muayene bile yapmıyolar

Valla ben doktora dedim ya gebelik varsa dedim hamilelerde bile biz smear alıyoruz dedi. Zaten benden beta hcg bile istemiş tahlilde. Hamile olup olmaman önemli değil galiba. Ben ovulasyon döneminde olduğum için rahattım yaptırdım sadece. Adete yakın hatırlayabilirsin korkumdan.

Yaaa ne diyorsunuz valla mı Negatifte mi görünüyor normal halinde de görünüyor mu :)
Daha yumurtlamanın 6ncı günü yaa. Çıkabilir mi ki. Yarın kan vercem karar verdim:)

Canım hamilelikte ilk kontrole gittiğinde Yani keseyi gördüklerinde filan da smear alıyorlar.
Yarın evde bi test daha yap bence hafif koyulaşma varsa hemen git kan ver

Evet canım haklısın. Zaten haftasonu zaman daha çabuk geçiyor. Gidip birdaha test alıp parayı çöpe atmam beklerim 3 güncük daha (bu gün bitti zaten). Son bir umudum kaldı o da normalde adet yaklaştığında karnım her seferinde davul gibi şişer ama şu anda aksine hiç olmadığı kadar dümdüz

Sabret canım az kalmış. İnşallah vardır.

Canım hamilelikte ilk kontrole gittiğinde Yani keseyi gördüklerinde filan da smear alıyorlar.
Yarın evde bi test daha yap bence hafif koyulaşma varsa hemen git kan ver
Yapıcam canım. Lekelenme şeklinde kanama olması normal mi sonrasında.

Anladım canım. Sağol anlattığın için. Yarın belli olur artık.

U Umudumbitmedi_ canim cumartesi doktora gitcez esimlede kadin dogumcu izindeymis sali gelcekmis testleri lab.yaptirayim diorum sonra doktora gostereyim diye dusundum hangi hormon testlerini yaptirmam lazim Fsh,Tsh,prolaktin,Lh birde estradiol mu oluyor ??

Evet canim.bide testosteron,t3,t4 ve alttan muayene ile yumurtaliklarina baktir canim.utanirim deme sakin.baktirmak en iyisi.ne var ne yok döksün ortaya.

Kızlar benim ovulasyon testime bir bakın. Ben yumurtladım mi yoksa daha yumurtlamadım mi? Hicbir belirtim yok kasik ağrısı falan.

Eklentiler

• Screenshot_20180201-222953.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 70
Canim seni takipteyim cok agrim oldugu icin giremdm halim kalmadi guzel haberlerini bekliyorum insallah bebegin karnina dusmustur heycanini paylasiyorum insallahh guzel haberlerini aliriz.
ALLAH razı olsun canım. Düşünmen yeter. Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…