Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım alırken o aletten taktımı hani takıp çeviriyor rahim agzına girebilmek için?

Cok sukur bende yok canim elhamdulillah. Tabi kati seyler yemeyede bagli oluyor o biraz bence
Olabilir canim.ben zaten hep kabızım.tiroit kabizlik yapiyormus.benim durumum artik kroniklesti.ama hamile olunca döllenmeden beri daha bi ağir oluyor.
haklısın canım hele bir kesinleşsin öyle koyayım
canım göğüslerim agırlaştı ve cok hassas uçları
birde dün arabada midem bulandı bi camı açtım fena oldum
Mide bulantisi çok onemli canim.ilk belirtilerdenmis.zira benimde öyle oldu.ins bebeisin sana sıkıca tutunur.
U Umudumbitmedi_ takvimi koyuyorum canım hadi bismillah :)
totem yapcaz :))
Yapın bakalim canim.ins tutar:)
Pazartesi gitsem gec olurmu canim.sat 1 ocaktı.bende 5 şubatta gidecem.
Kizlar 250 olmus değerim:) ama bence benim 4 degil de 2 3 haftalik cunku yumurtlama gec oldu benim
Artik kan testi yapmama gerek yok dimi doktora ne zaman gitmeliyim
Maşallah canim.tebrikler.guzel katlanmis.
Bugün dra sormadin mi ne zaman geleyim diye.o sana söylerdi.

inşallah kuzummm sağolasın :)

Şeffaf plastik bişey taktı. Canım. Ama aldığı parçaya baktım kan yoktu.

iki türlü alınıyor vajina içi ya da rahim ağzı
senin gebelik şüphen var rahim agzına müdahale edeceğini sanmam alttan muayene bile yapmıyolar

Doktorum yokki canim test yaptirdim sadece U Umudumbitmedi_

Bende yara falan yok. Alttan muayene olduğum her doktor vajina girişi temiz rahim temiz diyor.
Bu arada çok geçmiş olsun canım anneni bilmiyordum Rabbim şifalar versin inşallah.

Canım Nasıl yükseltebiliriz. Bu ay uygulamaya başlayalım . Haftaya yumurtlamam var . Ozamana kadar bişeyler uygulamam lazım. Bana formulü verir misin kuzum

iki türlü alınıyor vajina içi ya da rahim ağzı
senin gebelik şüphen var rahim agzına müdahale edeceğini sanmam alttan muayene bile yapmıyolar
3-4 cm girdi canım vajinadır bence. O kadar ileri itmedi.

Bende yara falan yok. Alttan muayene olduğum her doktor vajina girişi temiz rahim temiz diyor.
Bu arada çok geçmiş olsun canım anneni bilmiyordum Rabbim şifalar versin inşallah.

sağolasın kuzum büyük ilerleme kaydetti yıllardır ama hala tam iyileşmiş değil
bağışıklık sistemi sıfır
sürekli tetkikler
bizde işte genetik olabilir diye düzenli herşeyimizi kontrol ettiririz çünkü teyzelerimin ikisinde de kitle çıktı birinin rahmi alındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…