- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Gecmis olsun canim.Rabbim şifa versin annene tez zamanda.ne kanseri annen?sağolasın kuzum büyük ilerleme kaydetti yıllardır ama hala tam iyileşmiş değil
bağışıklık sistemi sıfır
sürekli tetkikler
bizde işte genetik olabilir diye düzenli herşeyimizi kontrol ettiririz çünkü teyzelerimin ikisinde de kitle çıktı birinin rahmi alındı
Yok canim daha gitmedim keseyekuzum sende kese göründümü? 5. haftada görünüyormu?
Gecmis olsun canim.Rabbim şifa versin annene tez zamanda.ne kanseri annen?
Yok canim daha gitmedim keseye
Daha görunmez bence.benimki 29 subatta 403 tü.simdi kac bilmiyorum.
Bugün 4+4 üm.
Gecmis olsun canim.Rabbim şifa versin annene tez zamanda.ne kanseri annen?
Rabbim şifa versin canim.96 dan beri canım ilk teşhis o zaman
birçok ameliyata girdi şuan daha iyi çok şükür
ama grip olsa bir ay yatar çünkü bağışıklık nerdeyse hiç yok
Rabbim şifa versin canim.
Benim annemde kanser...
Sağol canim.ins Rabbim sifa versin bütun hastalara.annemin durumu kötü.canım benim yaa Rabbim ikisininde şifasını versin seni çok iyi anlıyorum Rabbim başımızdan eksik etmesin senin annen nasıl şuan?
Sağol canim.ins Rabbim sifa versin bütun hastalara.annemin durumu kötü.
Nisan ayinda teshis kondu.son evre akciger kanseri.karacigere kemiklere metastaz yapmiş.2 aydir da gözleri görmüyor.galiba başina da atti.çok üzülüyor durumuna.morel hiç yok.piskolojisi çökmüş durumda.
Çok geçmiş olsun Eabbim şifa versinn canım mSağol canim.ins Rabbim sifa versin bütun hastalara.annemin durumu kötü.
Nisan ayinda teshis kondu.son evre akciger kanseri.karacigere kemiklere metastaz yapmiş.2 aydir da gözleri görmüyor.galiba başina da atti.çok üzülüyor durumuna.morel hiç yok.piskolojisi çökmüş durumda.
Umudum yok değildi de akışına bıraktım biraz kür mür hiç bişey yapmadım. Bi de çok dua ettim.Farkettim de herkes umudum yok dediği ay biseler oluyor inşallah sende de vardir
Sali gidicem ins doktoraDoktora da görünseydin keşke canım.haftaya iyi bi doktora gorun canim.hemde keseyi de görürsün.
Allah razi olsun canimAllahım şifasını versin canım üzüldüm : (
inşallah daha iyi olur kuzum annemle beraber dualarımda artık
Cok sagol canim.amin.ins.Çok geçmiş olsun Eabbim şifa versinn canım m
Ben eşime keçiboynuzu özü yedirdim günde 2 kere. Bi de çakşır kökü suyu içirdim yine günde 2 kere. Bi de e vitamini ve çinko hapı içirdim günde birer tane.Canım Nasıl yükseltebiliriz. Bu ay uygulamaya başlayalım . Haftaya yumurtlamam var . Ozamana kadar bişeyler uygulamam lazım. Bana formulü verir misin kuzum
Olur canim.ins keseyi gorürsun minik de olsa:)Sali gidicem ins doktora
Çok saol canım Allah razı olsun aç karnına farkediyor mu? Keçiboynuzu ile çalışır kökü. Doktor tavsiyesiyle mi içti vitamin ilaçlarını yoksa siz mi aldınız . Kullansak sorun olur mu acabaBen eşime keçiboynuzu özü yedirdim günde 2 kere. Bi de çakşır kökü suyu içirdim yine günde 2 kere. Bi de e vitamini ve çinko hapı içirdim günde birer tane.
Rabbim daha da iyi eder inşallah. En iyisini yapıyorsunuz canım. Takipte olun sonradan pişman olmaktansa Allah korusun.sağolasın kuzum büyük ilerleme kaydetti yıllardır ama hala tam iyileşmiş değil
bağışıklık sistemi sıfır
sürekli tetkikler
bizde işte genetik olabilir diye düzenli herşeyimizi kontrol ettiririz çünkü teyzelerimin ikisinde de kitle çıktı birinin rahmi alındı
İlaçlar doktor tavsiyesi diğerleri aktar tavsiyesi :)Çok saol canım Allah razı olsun aç karnına farkediyor mu? Keçiboynuzu ile çalışır kökü. Doktor tavsiyesiyle mi içti vitamin ilaçlarını yoksa siz mi aldınız . Kullansak sorun olur mu acaba
Tamam canım :)tamam o zaman hadi bakalım yarın testi yap rahatlayalım :)
İnşallah vardır canım bende gördüm biseler ama Allah hayırlısı ni versin diyelimmmUmudum yok değildi de akışına bıraktım biraz kür mür hiç bişey yapmadım. Bi de çok dua ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?