Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım zaman geçtikten kafamı bir sürü sorular kemiriyor umarım çok. BEkletmez

TSH, FSH, LH, E2, prolaktin, progesteron yeterli. Bi de sistit var mı diye baktır. D3'ü ilk defa duydum o nedir?

Çok iyi yapıyorsun canim.
E2 ,Lh,Fsh,Tsh,t3,t4,prolaktin,Progesteron,
Demir,Şeker,insülin direnci,d vitamini,B12 vitamini,kansızlık olup olmadigı,
Ayrıca enfeksiyon ve iltihap olup olmadigı gibi parametreler hamile kalmada etkili canim.

Anladım canım sağol dediğini yapıcam çünkü gerçekten vakit kaybetmek istemiyorum.

Kızlar hormon testine baktirmistim bir sorun yoktu ama bir süre sonra tekrar baktırmak gerekir mi

Sende sağol canim.benim sana sormak istedigim bisey var.yarani açmak istemem ama merak işte.bebegini neden kaybettin.nasil oldu.bi belirtin var mıydi?
İlk 6+3ken gittim doktora. Herşey yolundaydı kalp atışı gözüküyor demişti ama dinletmemişti.Devlet hastanesine gitmiştim. aradan çok zaman geçmeden ilk gebeliğimde gittiğim doktorun takibinde olmak için ondan randevu aldım.. 7+1de gittim kalp atışı alınamadı canım

Anladim canim.Başin sağolsun.Rabbim bi daha yasatmasin.
Benimkine benzer olmuş.benimde 6+6 da kalbini duymaya gittim.kalbi 6+1de durmuş.2 hafta daha bekledik.sonrada kürtaj oldum.
Dr sana bisey dedi mi neden oldu diye?

Dün yaptım canım erken gebelik testi çıkmadı birşey aynen banada majezik al diyor ağrın başlayınca ama korunmuyorum ya ondan içemiyorum senin gibi emin olana kadar
Insallah agrili gecirmezsin canim adet baslayinca bari hemen al ilacini calisinca daha da zor o agriyi cekmek usutmemeye de dikkat et biran once gelsin de diğer aya yeni umutlarla baslayalim.

Insallah agrili gecirmezsin canim adet baslayinca bari hemen al ilacini calisinca daha da zor o agriyi cekmek usutmemeye de dikkat et biran once gelsin de diğer aya yeni umutlarla baslayalim.
Evet canim evdeyim bir kaç gün daha çalışırken hic çekilmiyor geçen ay çalıştığım döneme denk geldi ilaç aldım mecbur olmadan bir gün önce yoksa benimde çok agri m oluyor çift rahimliymisim o yüzdenmiş sende seninkinin sebebini öğren bence belki enfeksiyonun falan vardir bende olayım olacaksam da 29. Günüm bakalım hayırlısı

Vitaminlerde sknti yok kansizlil da yok aslinda lh fsh ptogesteron eksik bi. Prolaktinim biraz yuksek ama umarim duser kendiliginden ya.. peki doktora adet duzensizligim var deyip baktirmak istiyorum desem olur mu acaba ya bebek dusunuyoruz deyince bakmiyolar cunku

Canim kucukkende gittim evlenince de kac kere gittim hic bir sorun yokmus kuzenimde boyle hastnelik oluyor genetik sanirim cocuk yapınca gecer dediler bakcam bir yapayim gecicekmi

Öyle yap canim.ben kesinlikle yalana karsiyim ama bu konularda söylenmesine kizmiyorum.cünkü doktorlar çok ilgisiz.
Adet düzensizligim var de yada arada da kanama oluyor de.o zaman zaten kendi arastirır:)

Canim kucukkende gittim evlenince de kac kere gittim hic bir sorun yokmus kuzenimde boyle hastnelik oluyor genetik sanirim cocuk yapınca gecer dediler bakcam bir yapayim gecicekmi
Hep gecer diyorlar bilmem gecermi evlenince daha da artti sanki benim bide korunmayi birakinca daha da artti sanki ne zor is ben hap aliyorum geçiyor hastaneye onun için boşuna gitmem halta aynı ignede serumda hic bir farkı yok ki

Kızlar test yaptım ve tertemiz bir test bu aydan ümidimi kesmelimiyim artık 4 gün var bata

Hep gecer diyorlar bilmem gecermi evlenince daha da artti sanki benim bide korunmayi birakinca daha da artti sanki ne zor is ben hap aliyorum geçiyor hastaneye onun için boşuna gitmem halta aynı ignede serumda hic bir farkı yok ki
Beni hap gecirmiyor adet baslamadan once almazsam eger canim insallah biran once bebisler gelirde adet agrilarimizda kalmaz 9 ay

Beni hap gecirmiyor adet baslamadan once almazsam eger canim insallah biran once bebisler gelirde adet agrilarimizda kalmaz 9 ay
Amin canım inşallah inşallah hamileyimdir de o dokuz ay başlar inşallah sende önümüzdeki ay kalırsın canım ovulasyon testi yapcak misin bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…