Ahahaha düşünsene bu ay olsa olacaktı ama olmadı gene bir sene bekleyip seneye şubatta hamiş kalırsak ne olacakAllah korusun
İnşallah canım zaman geçtikten kafamı bir sürü sorular kemiriyor umarım çok. BEkletmezİnşallah tez zamanda sen ve senin gibi isteyen herkese evlat verir Allah ım ümidinizi kaybetmeyin ben hiç ümidim yokken hatta sigaraya geri dönmüşken ve hatta betahcg de baktırmışken günler sonra hamile olduğumu öğrendim Allah ol deyince oluyor siz duanızı eksik etmeyin. Bir de dr her ne kadar yaptığım için kızsa da ben hamile kaldığım ay incir kürü yapmıştım çatlama akıntım çoook yoğun gelmişti tabi iki aydır klomende kullanıyordum günde bir. Önce Allah ın izni tabi ama incir kürü etkili oldu diyorum ben. Ama dr yanlış bir uygulama diyor onu da söyliyim
TSH, FSH, LH, E2, prolaktin, progesteron yeterli. Bi de sistit var mı diye baktır. D3'ü ilk defa duydum o nedir?Canim bisey sorcam. Biz bayanlarin tam olarak hangi degerlere baktirmamiz gerekiyor? Tsh fsh prolaktin d3vitamini ostrojen progesteron.. baska bildigin var mi? Ya acikcasi bi sorunum varsa erkenden haberim olsun istiyorum ki ona gore harekete geciim. Doktora kalsa bakmadan etmeden dene 3 4 ay falan dedi de. Benm icim icimi yiyor bi sorun var mi bende veya esimde diye... mesela alttan muayene olim dedim bi sorunum var mi baktirim dedim ki varmis polip cikti onu aldirdim cok sukur temiz su an. Baska neleri baktirmam gerekir?
Çok iyi yapıyorsun canim.Canim bisey sorcam. Biz bayanlarin tam olarak hangi degerlere baktirmamiz gerekiyor? Tsh fsh prolaktin d3vitamini ostrojen progesteron.. baska bildigin var mi? Ya acikcasi bi sorunum varsa erkenden haberim olsun istiyorum ki ona gore harekete geciim. Doktora kalsa bakmadan etmeden dene 3 4 ay falan dedi de. Benm icim icimi yiyor bi sorun var mi bende veya esimde diye... mesela alttan muayene olim dedim bi sorunum var mi baktirim dedim ki varmis polip cikti onu aldirdim cok sukur temiz su an. Baska neleri baktirmam gerekir?
Anladım canım sağol dediğini yapıcam çünkü gerçekten vakit kaybetmek istemiyorum.Ins duyarim canim.
Sende bian önce adet olursun da ins hemencecik hamile kalırsin.
Ama sana bi tavsiyem var.adet olursan 3.gün git hormonlarina var tsha baktir.hamilelik sürecinde bazi seyler degisebiliyor.ne kadar erken bi sorun varsa ögrenirsen o kadar erken hamile kalirsin.keza ben 2 ay hamile kalamadim korunmadigim halde.baktim ki tsh fırlamiş.o engellemis.ilaca basladim kaldim.
Sende bi baktir canim herseyine.ne olur ne olmaz.vakit kaybetme diye söylüyorum.
Sende sağol canim.benim sana sormak istedigim bisey var.yarani açmak istemem ama merak işte.bebegini neden kaybettin.nasil oldu.bi belirtin var mıydi?Anladım canım sağol dediğini yapıcam çünkü gerçekten vakit kaybetmek istemiyorum.
İlk 6+3ken gittim doktora. Herşey yolundaydı kalp atışı gözüküyor demişti ama dinletmemişti.Devlet hastanesine gitmiştim. aradan çok zaman geçmeden ilk gebeliğimde gittiğim doktorun takibinde olmak için ondan randevu aldım.. 7+1de gittim kalp atışı alınamadı canımSende sağol canim.benim sana sormak istedigim bisey var.yarani açmak istemem ama merak işte.bebegini neden kaybettin.nasil oldu.bi belirtin var mıydi?
Anladim canim.Başin sağolsun.Rabbim bi daha yasatmasin.İlk 6+3ken gittim doktora. Herşey yolundaydı kalp atışı gözüküyor demişti ama dinletmemişti.Devlet hastanesine gitmiştim. aradan çok zaman geçmeden ilk gebeliğimde gittiğim doktorun takibinde olmak için ondan randevu aldım.. 7+1de gittim kalp atışı alınamadı canım
Insallah agrili gecirmezsin canim adet baslayinca bari hemen al ilacini calisinca daha da zor o agriyi cekmek usutmemeye de dikkat et biran once gelsin de diğer aya yeni umutlarla baslayalim.Dün yaptım canım erken gebelik testi çıkmadı birşey aynen banada majezik al diyor ağrın başlayınca ama korunmuyorum ya ondan içemiyorum senin gibi emin olana kadar
Evet canim evdeyim bir kaç gün daha çalışırken hic çekilmiyor geçen ay çalıştığım döneme denk geldi ilaç aldım mecbur olmadan bir gün önce yoksa benimde çok agri m oluyor çift rahimliymisim o yüzdenmiş sende seninkinin sebebini öğren bence belki enfeksiyonun falan vardir bende olayım olacaksam da 29. Günüm bakalım hayırlısıInsallah agrili gecirmezsin canim adet baslayinca bari hemen al ilacini calisinca daha da zor o agriyi cekmek usutmemeye de dikkat et biran once gelsin de diğer aya yeni umutlarla baslayalim.
D3 eksikligi gebelikte sorun yasatiyor onu biliyorum pek de bilgim yok canmTSH, FSH, LH, E2, prolaktin, progesteron yeterli. Bi de sistit var mı diye baktır. D3'ü ilk defa duydum o nedir?
Vitaminlerde sknti yok kansizlil da yok aslinda lh fsh ptogesteron eksik bi. Prolaktinim biraz yuksek amaÇok iyi yapıyorsun canim.
E2 ,Lh,Fsh,Tsh,t3,t4,prolaktin,Progesteron,
Demir,Şeker,insülin direnci,d vitamini,B12 vitamini,kansızlık olup olmadigı,
Ayrıca enfeksiyon ve iltihap olup olmadigı gibi parametreler hamile kalmada etkili canim.
Canim kucukkende gittim evlenince de kac kere gittim hic bir sorun yokmus kuzenimde boyle hastnelik oluyor genetik sanirim cocuk yapınca gecer dediler bakcam bir yapayim gecicekmiEvet canim evdeyim bir kaç gün daha çalışırken hic çekilmiyor geçen ay çalıştığım döneme denk geldi ilaç aldım mecbur olmadan bir gün önce yoksa benimde çok agri m oluyor çift rahimliymisim o yüzdenmiş sende seninkinin sebebini öğren bence belki enfeksiyonun falan vardir bende olayım olacaksam da 29. Günüm bakalım hayırlısı
Öyle yap canim.ben kesinlikle yalana karsiyim ama bu konularda söylenmesine kizmiyorum.cünkü doktorlar çok ilgisiz.Vitaminlerde sknti yok kansizlil da yok aslinda lh fsh ptogesteron eksik bi. Prolaktinim biraz yuksek amaumarim duser kendiliginden ya.. peki doktora adet duzensizligim var deyip baktirmak istiyorum desem olur mu acaba ya bebek dusunuyoruz deyince bakmiyolar cunku
Hep gecer diyorlar bilmem gecermi evlenince daha da artti sanki benim bide korunmayi birakinca daha da artti sanki ne zor is ben hap aliyorum geçiyor hastaneye onun için boşuna gitmem halta aynı ignede serumda hic bir farkı yok kiCanim kucukkende gittim evlenince de kac kere gittim hic bir sorun yokmus kuzenimde boyle hastnelik oluyor genetik sanirim cocuk yapınca gecer dediler bakcam bir yapayim gecicekmi
Beni hap gecirmiyor adet baslamadan once almazsam eger canim insallah biran once bebisler gelirde adet agrilarimizda kalmaz 9 ayHep gecer diyorlar bilmem gecermi evlenince daha da artti sanki benim bide korunmayi birakinca daha da artti sanki ne zor is ben hap aliyorum geçiyor hastaneye onun için boşuna gitmem halta aynı ignede serumda hic bir farkı yok ki
Amin canım inşallah inşallah hamileyimdir de o dokuz ay başlar inşallah sende önümüzdeki ay kalırsın canım ovulasyon testi yapcak misin bu ayBeni hap gecirmiyor adet baslamadan once almazsam eger canim insallah biran once bebisler gelirde adet agrilarimizda kalmaz 9 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?