Elimde kalmadi almayi dusunmuyorum canim akintimdan aliyorum belki doktorda takip edelim filan der bakayim birde stres yaomamaya caliscam yataga cocuk icin girince icimden gelmiyor birsey yapmak gecen hastayken esim geldi kosa kosa gozleri doldu beni oyle gorunce icimden o herzaman sag salim yanimda olsunda uzulmesinde hersey olur biraz ona ayircam zamanimi cok calisiyor ozluyoruz birbirmizi cocuk da gec olsun guc olmasin. Bakalim belki de ayni anda gelir bebeklerimiz kardes olurlarAmin canım inşallah inşallah hamileyimdir de o dokuz ay başlar inşallah sende önümüzdeki ay kalırsın canım ovulasyon testi yapcak misin bu ay
Inşallah canım hayırlısıyla gelsinlerde kendini sartlayınca daha çok üzülüyor insan bende bu ay hastaydım ilaç kullandım guya ama adet yaklaştıkça bi telaş alıyor insan kendini engelleyemiyor adet agrım var diyorum esime belki bebek vardır diye umut ediyor adet olunca başlıyorum kıvranmaya bende çok üzülüyor dediğin gibi biz üzülüyoruz onlarda perişan oluyor rabbim daha fazla aratmasin çok zormuş canım gelsinlerde kardeş olsunlar Inşallah:))Elimde kalmadi almayi dusunmuyorum canim akintimdan aliyorum belki doktorda takip edelim filan der bakayim birde stres yaomamaya caliscam yataga cocuk icin girince icimden gelmiyor birsey yapmak gecen hastayken esim geldi kosa kosa gozleri doldu beni oyle gorunce icimden o herzaman sag salim yanimda olsunda uzulmesinde hersey olur biraz ona ayircam zamanimi cok calisiyor ozluyoruz birbirmizi cocuk da gec olsun guc olmasin. Bakalim belki de ayni anda gelir bebeklerimiz kardes olurlar
Hormon tahlillerimde hiç görmedim böyle bir değer. Duymadım da açıkçası. Bi araştırayım canım.D3 eksikligi gebelikte sorun yasatiyor onu biliyorum pek de bilgim yok canm
Insallah canim benim ama gelcekler birgun bizde guzel haberi alicaz sen ovulasyon testi kullancakmisin bu ay perde varmiymis baktirdin mi.Inşallah canım hayırlısıyla gelsinlerde kendini sartlayınca daha çok üzülüyor insan bende bu ay hastaydım ilaç kullandım guya ama adet yaklaştıkça bi telaş alıyor insan kendini engelleyemiyor adet agrım var diyorum esime belki bebek vardır diye umut ediyor adet olunca başlıyorum kıvranmaya bende çok üzülüyor dediğin gibi biz üzülüyoruz onlarda perişan oluyor rabbim daha fazla aratmasin çok zormuş canım gelsinlerde kardeş olsunlar Inşallah:))
D vit 3 galiba bu canım vitamin gebeliğe etkisi var mi bilmiyorum vucutta depolanmiyor surekli yedigimiz yiyeceklerle almaliyiz tırnak kırılması saç dökülmesi uyku hali vb yapabilir düşükseHormon tahlillerimde hiç görmedim böyle bir değer. Duymadım da açıkçası. Bi araştırayım canım.
Kullanayim diyorum canim daha tam karar vermedim gittim doktorumla birlikte bir prof a gittik hocasiymis birlikte muayene ettiler perde degilmis cift rahimmis yumurtaliklarin normal herseyin çok güzel dedi tüpler açık hormonlar iyi yinede son olarak progesteron a bakacak mis yumurtlama oluyormu ona bakacak mis adet olunca arayacağım öyle söyledi bekliyorum işte inşallah hcg pozitif diye ararım da gebelik takibine giderim :)) nasip artık:)Insallah canim benim ama gelcekler birgun bizde guzel haberi alicaz sen ovulasyon testi kullancakmisin bu ay perde varmiymis baktirdin mi.
Hadi insallah canim umarim gelmez adetin gelirsede hemen doktora herseyi yaptirdin bunada baktirirsan kafan rahat eder strese girmezsin. Stres en buyuk dusman sonuçta huzurlu olursan bebeginde hemen gelir bu ayda arkadaş ilkkez takmadim dedi hamile kalmisKullanayim diyorum canim daha tam karar vermedim gittim doktorumla birlikte bir prof a gittik hocasiymis birlikte muayene ettiler perde degilmis cift rahimmis yumurtaliklarin normal herseyin çok güzel dedi tüpler açık hormonlar iyi yinede son olarak progesteron a bakacak mis yumurtlama oluyormu ona bakacak mis adet olunca arayacağım öyle söyledi bekliyorum işte inşallah hcg pozitif diye ararım da gebelik takibine giderim :)) nasip artık:)
Insallah canimm cok saol.Canlarim tatlislarim hayirli aksamlar
Insallah hepiniz en gec onumuzdeki ay hamile kalip bebeklerimizi konusuruzda hic bi sorun kotu bisey konusmayiz kuzularim insalllahhhhh dualarim hepinizle :)
Bende öyle antibiyotik kullandım diye önemsemedim kafaya göre takildik ovulasyon zamanı rahat geçti ama şu son 1 hafta stres başladı ağrılarım başlayınca erken başladı oldum oldum diyorum bi olamadım erken gelecek sandım ama yok bakalım bekliyorum öyle takmayanlar hep hamile kaliyor ama takmamak mümkün degilki nasıl olacak o bilemedim sende nasıl olsa doktora gideceğim diye biraz dediğin gibi eşini de düşük rahat ol bakalım bahanen olsun bu ay inşallah gelir bebisler :)Hadi insallah canim umarim gelmez adetin gelirsede hemen doktora herseyi yaptirdin bunada baktirirsan kafan rahat eder strese girmezsin. Stres en buyuk dusman sonuçta huzurlu olursan bebeginde hemen gelir bu ayda arkadaş ilkkez takmadim dedi hamile kalmis
Bu ay esimede kendimede keçiboynuzu ozu alcam ekstradan findik polen filan tuketcem ssağlıklı beslenmeye yonelicem 5 inde adet olcaktin sanirim canim bakalim az kaldi belki de bu agrilar bebektendir ilk supriz senden gelir canim cok mutlu olurum senin adinada teyzeside hediye alir ona❤❤Bende öyle antibiyotik kullandım diye önemsemedim kafaya göre takildik ovulasyon zamanı rahat geçti ama şu son 1 hafta stres başladı ağrılarım başlayınca erken başladı oldum oldum diyorum bi olamadım erken gelecek sandım ama yok bakalım bekliyorum öyle takmayanlar hep hamile kaliyor ama takmamak mümkün degilki nasıl olacak o bilemedim sende nasıl olsa doktora gideceğim diye biraz dediğin gibi eşini de düşük rahat ol bakalım bahanen olsun bu ay inşallah gelir bebisler :)
Eşime dedim keçi boynuzu çok faydalıymış senin için bu ay almış keçiboynuzu özü pekmezi 1 ay kullandı sabahları 1 er kaşık bakalım belki fayda eder inşallah canım eksik olma allah razı olsun adet ağrımdan farksızdı hic umutlanmadım ama gelmedikcede stres yapıyorum bakalım hayırlısı inşallah seninde gelir bu ayda çifte mutluluk olur bize çok isterim teyze olmayıBu ay esimede kendimede keçiboynuzu ozu alcam ekstradan findik polen filan tuketcem ssağlıklı beslenmeye yonelicem 5 inde adet olcaktin sanirim canim bakalim az kaldi belki de bu agrilar bebektendir ilk supriz senden gelir canim cok mutlu olurum senin adinada teyzeside hediye alir ona❤❤
Canim gebelikte zararıymış kadın icin keçiboynuzu aklında bulunsun ovulasyondan sonra kullanma senBu ay esimede kendimede keçiboynuzu ozu alcam ekstradan findik polen filan tuketcem ssağlıklı beslenmeye yonelicem 5 inde adet olcaktin sanirim canim bakalim az kaldi belki de bu agrilar bebektendir ilk supriz senden gelir canim cok mutlu olurum senin adinada teyzeside hediye alir ona❤❤
Amin canım seninde başın sağolsun.hiçbirimiz yaşamayalım bidaha. Sağlıklı gebelik yaşayıp sağlıkla kucaklayalım.Anladim canim.Başin sağolsun.Rabbim bi daha yasatmasin.
Benimkine benzer olmuş.benimde 6+6 da kalbini duymaya gittim.kalbi 6+1de durmuş.2 hafta daha bekledik.sonrada kürtaj oldum.
Dr sana bisey dedi mi neden oldu diye?
Bilmiyordum onu canim saol ovulasyona kadar kullanayim o zaman cok saol.Canim gebelikte zararıymış kadın icin keçiboynuzu aklında bulunsun ovulasyondan sonra kullanma sen
Rica ederim canım ne demekBilmiyordum onu canim saol ovulasyona kadar kullanayim o zaman cok saol.
He anladım sen pas geçmen fsrketmiyor o zaman :) :) :) aslında var ya benimkide 9 kasıma geliyor bir hafta erken doğsa ne olur ki
Dur kız ben de belki pas geçmem
Ben özel genetik merkezinde yaptırdım 250 ye yaptırdım canım. Devlet iki taneden sonra bakıyormuş ama biz yaptıralım ne olur ne olmaz dedik..
Onun sonucunun açıklanması da adet bitimime denk geliyor.
Benm için iyi olacak.
Progesteron alırsan progesteron a baktırmana gerek kalmaz diye düşünüyorum.
İşte bebişim bak sen de kovasın akreple anlaşamıyorsun aynı benim benim
Gibi. Ben de akrep fobisi varAllah da başıma veriyormuş
Yok canim tamam sen daha yumurta takibi yaptirmamissin. Adet oldun bittimi bu ay suan durumun ne
Canım sen istisnasın demek ki benm babam akrep :) valla annem cennetlik :) ben babamı gördüm bi de em yakın arkadaşım dan biri akrep onu da hep idare etmem gerekiyor yoksa kavga ediyor işte çocuğum da öyle olur diyorum :)
Baktır cnm bn dr kontrolune godonce hamıle kaldm o progestan bana yaradı dıye dusunuyorum hep yumırtladm kalıtelı be cok sukur ttuttu sende gıt aksatma mutlaka
Hiç biri yok bende iyi bari :)D vit 3 galiba bu canım vitamin gebeliğe etkisi var mi bilmiyorum vucutta depolanmiyor surekli yedigimiz yiyeceklerle almaliyiz tırnak kırılması saç dökülmesi uyku hali vb yapabilir düşükse
Ay belki totem yapariz bunu grupcaBen ıntten bılac bebek kıyafetı aldm ıygundu bebek dusunuyoduk zaten tutqmadm aldm 1 hafta sonra hamıle oldugumu ogrendım
Canim dogrusuda bu bende o sekilde basladim klomen ve catlatma ignesiyle. Yumurtanin olusup olusmadigina ne kadar buyudugune bakicak muhtemelen buyursede heralde igne verir catlatmasi icin. Sen ne kadardir deniyosun kendin ?Aynen farketmiyor bu ay olursa bişekilde kurtarırsa diğer aydan kaçış yok :))) evet kanıtlanmış iki düşük istiyor doktor. Geçen ayın kimyasal olduğunu söyleyemem diyor çünkü kanıtlanmış bişey yok. Betahcg gibi.
Bende de var ve neyi beğenmezsen o başına geliyor insanın.
Şu an adetin 13.günündeyim ve bugün yumurtam yokmuş daha sonra da çağırmadı. Progesteron ve klomen verdi 3 ay bunlarla gidelim dedi.
Aynen akrep iyidir sen onun damarına basmazsan, basarsan sokar. Kincidirler, kendilerini düşünürler, onlar seni idare etmez sen onları idare etmek zorunda kalırsın. Oyy şimdi böyle yazınca vazgeçeceğim geldi :))))
Progestan nasıl ise yaradı sende canim. Bana da bu ay verdi adetin 15.günü başlıycam. 10 gün içeceğim. Daha önce bir sorun varmıydı ilk gebelik mi? Nasıl kullandın yan etki yapıyormuş . Hangi yolla kullandin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?