Ah canim yas 31 olcak benim :)Aynen canim.cok dogru söylüyorsun.sen biseyler al koy.dua et surekli.olur ins.yasin da gencken yap şu işi.hadi bakalım
Allah korusun canim.akrep kızları iyi oluyor da akrep erkekleri beter
Bence en tatli en uyumlu burclar kova koç terazi ve balık.
Bunlarla cok güzel anlasiyorum.ama en çok koç burcu kızlarini seviyorum.annem koc burcu.sessiz sedasız biri.
Beslenmeme dikkat ediyorsan yoktur canım genelde 40 yaş sonrası falan görülüyor diye biliyorumHiç biri yok bende iyi bari :)
Anladım canım. Dikkat ediyorum elimden geldiğince.Beslenmeme dikkat ediyorsan yoktur canım genelde 40 yaş sonrası falan görülüyor diye biliyorum
Canim dogrusuda bu bende o sekilde basladim klomen ve catlatma ignesiyle. Yumurtanin olusup olusmadigina ne kadar buyudugune bakicak muhtemelen buyursede heralde igne verir catlatmasi icin. Sen ne kadardir deniyosun kendin ?
İğnenin etkisiymiş demekki. Anlat ona olsaydı şimdiye kadar çıkardı idrarda de. Kanda negatif görmek çok daha fazla üzüyor. Eşin de çok heveslenmiş negatifi tekrar görürse üzülür.Kızlar,
İdrar testi yaptım sabah ve şimdi negatif silik bile çıkmıyo. Kan testi vermeme gerek yok ama eşim verelim diyoo. Çok üzgünüm
İğnenin etkisiymiş demekki. Anlat ona olsaydı şimdiye kadar çıkardı idrarda de. Kanda negatif görmek çok daha fazla üzüyor. Eşin de çok heveslenmiş negatifi tekrar görürse üzülür.
Kızlar,
İdrar testi yaptım sabah ve şimdi negatif silik bile çıkmıyo. Kan testi vermeme gerek yok ama eşim verelim diyoo. Çok üzgünüm
Canım üzülme burda herkes seni çok iyi anlıyor. Verecek olan Rabbim inşallah bizleri de görüp verecektir. ŞU profil resmindeki gibi bir kizcen olacaktır seninde.
Aynı hatayı bende yaptım cnm iki kez hem klomende hemde aşılamada 13 güne kadar hep pozitifti 14 gün negatif oluyordu eşim hep çok mutlu oluyodu sonra negatif olunca çok uzuluyodu ben onu görünce daha çok uzuluyodumEn çok eşime üzüldüm. Çok sevinmişti yaa. Ben üzülmeyim diye de bişi diyemiyo biliyorum. Kendimi suçlu hissediyorum. Eşimi istemeden heveslendirdim üzdm
Canim üzülme imtihanin bu olmus olsun hepimiz bekliyorz umutlarini tuketmeKızlar,
Canım bu ay tükendi. Çok cnm sıkıldı. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Tesellim bu yöndeCanim üzülme imtihanin bu olmus olsun hepimiz bekliyorz umutlarini tuketme
Aynı hatayı bende yaptım cnm iki kez hem klomende hemde aşılamada 13 güne kadar hep pozitifti 14 gün negatif oluyordu eşim hep çok mutlu oluyodu sonra negatif olunca çok uzuluyodu ben onu görünce daha çok uzuluyodum
Bence klomenle zaman kaybetme aşılama yaptir zorluğu yok tutma ihtimali daha fazla senle esinde sorun yoksaAhhhh aynen canım. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama içim paramparça . Yazık en çok eşime üzülüyorum. Bnm eşmde havalara uçmuştu şimdi bni teselli etmeye çalışıyo. Karmakarışığım yaa. Bu ayda klomen kullanıp diğer ay iğne yada aşılama isticem
Canım bnm yumurtalıklarım pko görünümünde, eşimin ise sperm sonuçları hafif düşük çıktı ilaç kullanıyo. Dr 3 ayda kendini yeniler dedi. Ama olmazsa detaylı test yaptırcaz eşimedeBence klomenle zaman kaybetme aşılama yaptir zorluğu yok tutma ihtimali daha fazla senle esinde sorun yoksa
Cnm benim eşimin sperm sayisida biraz düşük aşılama yaptirdik bir kere tutmadı ins senin aşılamaya gerek kalmadan kalırsın hamile ben zamana bıraktım tedaviyi de bıraktım hayırlısı artık diyorum zamanı var demekki diye düşünüyorum rabbim vericegi zamanı bilir ins bu ay kalırsın hamileCanım bnm yumurtalıklarım pko görünümünde, eşimin ise sperm sonuçları hafif düşük çıktı ilaç kullanıyo. Dr 3 ayda kendini yeniler dedi. Ama olmazsa detaylı test yaptırcaz eşimede
Cnm benim eşimin sperm sayisida biraz düşük aşılama yaptirdik bir kere tutmadı ins senin aşılamaya gerek kalmadan kalırsın hamile ben zamana bıraktım tedaviyi de bıraktım hayırlısı artık diyorum zamanı var demekki diye düşünüyorum rabbim vericegi zamanı bilir ins bu ay kalırsın hamile
Agızdan aldm bnde etkı yaptı sanmstm goguslerde hamıle kalmısım meger bnde 15. Gun basladm hemen hamıle kldm cnmAynen farketmiyor bu ay olursa bişekilde kurtarırsa diğer aydan kaçış yok :))) evet kanıtlanmış iki düşük istiyor doktor. Geçen ayın kimyasal olduğunu söyleyemem diyor çünkü kanıtlanmış bişey yok. Betahcg gibi.
Bende de var ve neyi beğenmezsen o başına geliyor insanın.
Şu an adetin 13.günündeyim ve bugün yumurtam yokmuş daha sonra da çağırmadı. Progesteron ve klomen verdi 3 ay bunlarla gidelim dedi.
Aynen akrep iyidir sen onun damarına basmazsan, basarsan sokar. Kincidirler, kendilerini düşünürler, onlar seni idare etmez sen onları idare etmek zorunda kalırsın. Oyy şimdi böyle yazınca vazgeçeceğim geldi :))))
Progestan nasıl ise yaradı sende canim. Bana da bu ay verdi adetin 15.günü başlıycam. 10 gün içeceğim. Daha önce bir sorun varmıydı ilk gebelik mi? Nasıl kullandın yan etki yapıyormuş . Hangi yolla kullandin :)))
Bende başlarda öyle yapıyordum söylüyordum ufacık bişeyi bile. Olabilir mi acaba diye aklına sokuyordum. Sonrası hayal kırıklığı. Sonradan karar verdim en azından idrar testinde pozitifi görüp emin olmadan söylemiycem diye. Sen de öyle yap bence. Zor oluyor biliyorum en azından eşiyle paylaşmak istiyor insan ama şimdi hem kendine üzülüyorsun hem eşine üzülüyorsun. Alakası olmasa da suçluluk ve vicdan azabı oluyor. O duyguyu çok iyi bilirimEn çok eşime üzüldüm. Çok sevinmişti yaa. Ben üzülmeyim diye de bişi diyemiyo biliyorum. Kendimi suçlu hissediyorum. Eşimi istemeden heveslendirdim üzdm
Ilk gebelık evet bende sadece bıraz sersemlık yaptıAynen farketmiyor bu ay olursa bişekilde kurtarırsa diğer aydan kaçış yok :))) evet kanıtlanmış iki düşük istiyor doktor. Geçen ayın kimyasal olduğunu söyleyemem diyor çünkü kanıtlanmış bişey yok. Betahcg gibi.
Bende de var ve neyi beğenmezsen o başına geliyor insanın.
Şu an adetin 13.günündeyim ve bugün yumurtam yokmuş daha sonra da çağırmadı. Progesteron ve klomen verdi 3 ay bunlarla gidelim dedi.
Aynen akrep iyidir sen onun damarına basmazsan, basarsan sokar. Kincidirler, kendilerini düşünürler, onlar seni idare etmez sen onları idare etmek zorunda kalırsın. Oyy şimdi böyle yazınca vazgeçeceğim geldi :))))
Progestan nasıl ise yaradı sende canim. Bana da bu ay verdi adetin 15.günü başlıycam. 10 gün içeceğim. Daha önce bir sorun varmıydı ilk gebelik mi? Nasıl kullandın yan etki yapıyormuş . Hangi yolla kullandin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?