Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canim yas 31 olcak benim :)

Kızlar,
İdrar testi yaptım sabah ve şimdi negatif silik bile çıkmıyo. Kan testi vermeme gerek yok ama eşim verelim diyoo. Çok üzgünüm

Canim dogrusuda bu bende o sekilde basladim klomen ve catlatma ignesiyle. Yumurtanin olusup olusmadigina ne kadar buyudugune bakicak muhtemelen buyursede heralde igne verir catlatmasi icin. Sen ne kadardir deniyosun kendin ?

5.aydayım şu an. Denedigim ilk ay kimyasal oldu. Iki ay boş geçti ama birinde idrar yollarında enfeksiyonum vardı 1 hafta çalışma olmadi yumurtlama haftası sanırım. Geçen ayda hormonlara bakıldı Tsh yüksek cıktı ilaca başladım klomen kullandım. Adetim gecikti bana göre gene kimyasal yaşadım ama kanıtlayamadım:))

Bu ay da ilaç falan kullanmadim öylesine takılıyorum. Sadece progestan alicam 15.inden itibaren. Bir dahaki adette de klomen kullanıcam. Inofolikte kullanabilirsin dedi. Klomenle ikisi olur mu acaba?

Kızlar,
İdrar testi yaptım sabah ve şimdi negatif silik bile çıkmıyo. Kan testi vermeme gerek yok ama eşim verelim diyoo. Çok üzgünüm
İğnenin etkisiymiş demekki. Anlat ona olsaydı şimdiye kadar çıkardı idrarda de. Kanda negatif görmek çok daha fazla üzüyor. Eşin de çok heveslenmiş negatifi tekrar görürse üzülür.

İğnenin etkisiymiş demekki. Anlat ona olsaydı şimdiye kadar çıkardı idrarda de. Kanda negatif görmek çok daha fazla üzüyor. Eşin de çok heveslenmiş negatifi tekrar görürse üzülür.

En çok eşime üzüldüm. Çok sevinmişti yaa. Ben üzülmeyim diye de bişi diyemiyo biliyorum. Kendimi suçlu hissediyorum. Eşimi istemeden heveslendirdim üzdm

Kızlar,

Canım üzülme burda herkes seni çok iyi anlıyor. Verecek olan Rabbim inşallah bizleri de görüp verecektir. ŞU profil resmindeki gibi bir kizcen olacaktır seninde.

Canım üzülme burda herkes seni çok iyi anlıyor. Verecek olan Rabbim inşallah bizleri de görüp verecektir. ŞU profil resmindeki gibi bir kizcen olacaktır seninde.

Canım tşk ederim. Ewt burda herkes benmle aynı duyguları yaşıyo paylaşıyo burası bana çok iyi geliyo. Buradaki herkes için dua ediyorum zaten.
Ayrıca profildeki kız aynı bana benziyo. Bnde öyleydim . Ama bebek düşündüğüm için saçlarımı bile doğal rengin boyattım

En çok eşime üzüldüm. Çok sevinmişti yaa. Ben üzülmeyim diye de bişi diyemiyo biliyorum. Kendimi suçlu hissediyorum. Eşimi istemeden heveslendirdim üzdm
Aynı hatayı bende yaptım cnm iki kez hem klomende hemde aşılamada 13 güne kadar hep pozitifti 14 gün negatif oluyordu eşim hep çok mutlu oluyodu sonra negatif olunca çok uzuluyodu ben onu görünce daha çok uzuluyodum

Kızlar,
Canim üzülme imtihanin bu olmus olsun hepimiz bekliyorz umutlarini tuketme

Ahhhh aynen canım. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama içim paramparça . Yazık en çok eşime üzülüyorum. Bnm eşmde havalara uçmuştu şimdi bni teselli etmeye çalışıyo. Karmakarışığım yaa. Bu ayda klomen kullanıp diğer ay iğne yada aşılama isticem

Bence klomenle zaman kaybetme aşılama yaptir zorluğu yok tutma ihtimali daha fazla senle esinde sorun yoksa

Bence klomenle zaman kaybetme aşılama yaptir zorluğu yok tutma ihtimali daha fazla senle esinde sorun yoksa
Canım bnm yumurtalıklarım pko görünümünde, eşimin ise sperm sonuçları hafif düşük çıktı ilaç kullanıyo. Dr 3 ayda kendini yeniler dedi. Ama olmazsa detaylı test yaptırcaz eşimede

Canım bnm yumurtalıklarım pko görünümünde, eşimin ise sperm sonuçları hafif düşük çıktı ilaç kullanıyo. Dr 3 ayda kendini yeniler dedi. Ama olmazsa detaylı test yaptırcaz eşimede
Cnm benim eşimin sperm sayisida biraz düşük aşılama yaptirdik bir kere tutmadı ins senin aşılamaya gerek kalmadan kalırsın hamile ben zamana bıraktım tedaviyi de bıraktım hayırlısı artık diyorum zamanı var demekki diye düşünüyorum rabbim vericegi zamanı bilir ins bu ay kalırsın hamile

İnş canım. Cümlemize nasip etsin

Agızdan aldm bnde etkı yaptı sanmstm goguslerde hamıle kalmısım meger bnde 15. Gun basladm hemen hamıle kldm cnm

Bende başlarda öyle yapıyordum söylüyordum ufacık bişeyi bile. Olabilir mi acaba diye aklına sokuyordum. Sonrası hayal kırıklığı. Sonradan karar verdim en azından idrar testinde pozitifi görüp emin olmadan söylemiycem diye. Sen de öyle yap bence. Zor oluyor biliyorum en azından eşiyle paylaşmak istiyor insan ama şimdi hem kendine üzülüyorsun hem eşine üzülüyorsun. Alakası olmasa da suçluluk ve vicdan azabı oluyor. O duyguyu çok iyi bilirim

Ilk gebelık evet bende sadece bıraz sersemlık yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…