Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar af edersiniz sabahtan beri hayvah gibi yiyorum ama doymuyorum. Yiyorum 10 dk sonra yine karnın gurulduyor
Gün içinde neler yediğimi burada saysam mideniz bulanır

Az önce iki dilim ekmek kızarttım üstüne mis gibi tereyağ ve yanında beyaz peynir salatalık biber gömdüm
Açlık/doyumsuzluk hissi de hamilelik belirtiler arasında yer alıyor mu?

Cnm çok haklısın. Bnde söylemeyi düşünmüyorum emin olmadıkça. Eşimin üzülmesine hiç kıyamıyorum .
Sen naptın? Kanaman mı vardı yanlış mı hatırlıyorum

Cnm bnde de olmuştu ama negatif. Bir arkadaşımda böyleydi kıtlıktan çıkmış gibi yedi yedi sonuç hamile

Ben ikisini birlikte kullanmadim ama doktorun dediyse bisey olmaz canim zaten oda takviye iceriginde folik asit falan var ama aldigin zamanlara dikkat et mutlaka ayni saatlerde almaya calis. Ben sabah aksam 1er toz almistim. Klomenle daha etkili olur sanirim.

En çok eşime üzüldüm. Çok sevinmişti yaa. Ben üzülmeyim diye de bişi diyemiyo biliyorum. Kendimi suçlu hissediyorum. Eşimi istemeden heveslendirdim üzdm
Uzulme canim ignenin etkisi oluyor zaten demistim sana test icin en az 12.gunu bekle diye sen sabredemedin sanirim gulum. Eşler pek anlamiyor oyle igne ilac etkisi falan hemen heves ediyor bi dahakine daha temkinli olursun. Bu arada bende meryem suresine basladigim ay hamile kaldim :)

Cnm çok haklısın. Bnde söylemeyi düşünmüyorum emin olmadıkça. Eşimin üzülmesine hiç kıyamıyorum .
Sen naptın? Kanaman mı vardı yanlış mı hatırlıyorum
2 gün lekekenme oldu canım geçti sonra. Bekliyorum bat'ı. Hayırlısı olsun artık. Bana hamilelik gibi geliyor ama heveslendirmiycem bu sefer kendimi.

Canım 2 gün önce uzanırken 2-3 sefer şiddetli batma oldu. Nefesimi kesen cinsten. Ama hem sağda oldu hemde solda. Böyle bi belirti var mı sende oldu mu. Yoksa idrar yollarından mı acaba.

Canım 2 gün önce uzanırken 2-3 sefer şiddetli batma oldu. Nefesimi kesen cinsten. Ama hem sağda oldu hemde solda. Böyle bi belirti var mı sende oldu mu. Yoksa idrar yollarından mı acaba.
Canim batma oluyodu ama o kadar siddetli degildi. Benim sol kasigimda feci agri vardi ama adet oncesi yasadigimla ayniydi tek fark sag tarafta bazen pit pit damar atiyo gibi hissetmistim bide sirtim belim cok agridi benim. Simdi onlarda yorulmadigim surece yok cok sukur

Benim iki tarafta da var ama geçen ay olandan farklı. Ara ara oluyor. Geçen ayki sürekliydi hem gün içinde hem adete kadar devam etmişti. Sırt bel ağrısı yok hiç. Dediğin gibi damar atmadı olmadı da genel olarak kalp gibi pıt pıt attı batmadan sonra.
Bi de sancı oluncaya hangi tarafta oluyorsa o bacağımda çekilme oluyor. Kasıktan bileğe doğru.

Anladim canim. Idrar yollarindan olsa afedersin benim alta dogru agri vurur bicak saplaniyo gibi olur. Kasiktaki batma sanmiyorum kist olmadigi surece genelde hamilelige yoruluyor. Ben hamile kalmadan once okuyodum hep batma yazmislar belirtilere neymis bu batma bendeki hep sanci diyodum. Hamile kaldigim ay dedim ara ara batma oluyor sanirim buymus :) ya birazda insan gercekten hissediyor yani. Tabi her vucut farkli canim

Kızlar rüyamda beta HCG değerimi gördüm önce 11.43 sonra 68 e yükseliyordu Allahım nasıl Bir bilinç alti

Balla bıdaha konusamadık hayırlıso cnm bıdakı ay bılıyosun olmuyo dıye ne strese gırdık gırmeyıp rahat olunca oluyomus ıns enkosa zamanda sanada nasıp olsn

Valla bu kanama beni çok şüphelendirdi canım. Geçen kanamanın olduğu akşam ilişki oldu baktım 1 damla kanama bile olmamış demek ki smear testinden değilmiş dedim. Olsa tahriş olurdu ilişkiden hafifte olsa tekrar kanardı. O da biraz heveslendirdi beni. Ondan mı bilmiyorum ama bende hamile gibi hissediyorum bu ay. İnşallah yanılmam hislerimde. Anneme de normalde bişey söylerim abartma daha bişey yok falan der bu ay sen kaldırma ben yaparım kardeşin yapar yorulma sen deyip duruyor. Geçen ay bana kaç tane damacana taşıttıran kadından eser kalmamış Eşimde öyle çaydanlığı bile kaldırtmıyor abartma daha bişey yok diyorum bende :)

Kızlar rüyamda beta HCG değerimi gördüm önce 11.43 sonra 68 e yükseliyordu Allahım nasıl Bir bilinç alti
Gerçek olur inşallah canım. Bilinçaltı ama belli. Bende defalarca test yaptığımı hamile olduğumu hatta Doğum yaptığımı falan gördüm :) çok düşünüyoruz.

Balla bıdaha konusamadık hayırlıso cnm bıdakı ay bılıyosun olmuyo dıye ne strese gırdık gırmeyıp rahat olunca oluyomus ıns enkosa zamanda sanada nasıp olsn

Canım sabah test yaptım 2. Çizgi çıktı az önce de kan verdim sonuç 16,94 yani hamileyim ama kimyasal diye korkuyorum düşük gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…