Dün yani4te pik yapmış canım. En koyusu falan değil bariz pik olmuş. Ertesi gün hafif bi silikleşme var o gün çatlamıştır büyük ihtimalle.
İnşallah canım. Kendini çok yormadan kendin yap canım inan hareket etmek yatmaktan daha iyi. Kan akışı hızlanır o bölgede. Kendini yoracağın işler olursa ağır kaldırmak eşya taşımak gibi onlarda eşinden yardım alırsın. Annemle konuştum biraz önce. Bebeğe bişey olur diye hiç bi yapmaz yatarsan asıl o zaman bebeğe bişey olur dedi. Hem sende pıhlaşma sıkıntısı varmış. Sana iyi bile gelecektir.Gercekten mi canim.çok sevindim ya.beraber ilerleriz.lütfen lütfen olsun Rabbim
Simdi isten geldi kizdim.ben bunu düsürürsem ne olacak dedim.tamam ben yaoarim dedi.bende zaten is bitti.ondan sonra diyorsun dedim.
Simdi koltulta 2.80 uzaniyor.ben ona tuvaletleri ve lavobolari yikatamaymiyim simdi.öldün sen herif
Canim bizde benim hislerim kuvvetli.hep dediğim çikar.2 hamileligimde de ben bildim.hemde adete 1 hafta kala.
Simdi yine bi tahminim var.esime dedim inanmadı.simdilik kücük bi ışık tahminimi belli etti.esime dedim şaşirdı.
Dogru cikmasina biraz var.
4te pik yapmış canım. En koyusu falan değil bariz pik olmuş. Ertesi gün hafif bi silikleşme var o gün çatlamıştır büyük ihtimalle.
Dün yanidün ilişki olamadı pazar günü oldu. O çok önemli mi yoksa pazar günü yani 4ü olan ilişki yeterli olur mu acaba
Pazar günü olanda olur canım. Hatta bence tam zamanı. Hemen öncesinde sperm olmuş içerde. İnşallah buluşmuşlardırDün yanidün ilişki olamadı pazar günü oldu. O çok önemli mi yoksa pazar günü yani 4ü olan ilişki yeterli olur mu acaba
Önceki gün ve aynı günü canım. En garantilisi. Şimdi kendi takvimime baktım da yumurtlamadan önce ve o gün yapmışız. Sonrası 3 gün boş. Annemler gelmişti misafirliğe yapamamıştık ama tutmuş.canım pik oldugu gün mü ilişki lazım ertesi gün mü
bende bunu merak ediyorum
Ayy allah razı olsun canım. Çok çok teşekkür ederim bu ay ki sayfamızıda böylece kapatmış olduk hayırlısı olsun bakalım. Dualarında yer almak dileğiyle :)Pazar günü olanda olur canım. Hatta bence tam zamanı. Hemen öncesinde sperm olmuş içerde. İnşallah buluşmuşlardır
Canim ben zaten evde hic oturmuyorum.artik sırtimin üstü agriyor.koltigu özluyorum.İnşallah canım. Kendini çok yormadan kendin yap canım inan hareket etmek yatmaktan daha iyi. Kan akışı hızlanır o bölgede. Kendini yoracağın işler olursa ağır kaldırmak eşya taşımak gibi onlarda eşinden yardım alırsın. Annemle konuştum biraz önce. Bebeğe bişey olur diye hiç bi yapmaz yatarsan asıl o zaman bebeğe bişey olur dedi. Hem sende pıhlaşma sıkıntısı varmış. Sana iyi bile gelecektir.
Düzenli değil miydi canım. Bence adetini tahmin edeceğine yumurtlama takibi yap. Tam gününü biliyorsun o şekilde. Şaşma olasılığı olmuyor.
Ayy bende dün tv karşısında uyuya kaldım. Hemde çukuru izlerken. Normalde hiç alışık olmadığım bi durum. Zaten zor uykuya dalan bi yapım var. En sevdiğim dizi oynarken ışık ve ses açıkken. Mümkün değil :) bende de yavaştan başladı o zaman :)Canim ben zaten evde hic oturmuyorum.artik sırtimin üstü agriyor.koltigu özluyorum.
Hele simdi hamileyken insanin üstune uyusukluk çoküyor.hic bi is yapasin kalmiyor.bak sende yasicaksin.elini kaldirmak istemiceksin.sürekli esniceksin.uyumak çok tatli gelecek.
Is yapmak eziyet gibi olacak.ins sende yasarsın da görürsün kız:)
Bende bu aralar sürekli esniyorum falan içimden bir ses ovulasyon testinin hiç siliklesmeyecegini söylüyor bugün midem eksimeye başladı bel ağrım çok acaba tahmin etmediğim bir ara bişey olmuş olabilir miCanim ben zaten evde hic oturmuyorum.artik sırtimin üstü agriyor.koltigu özluyorum.
Hele simdi hamileyken insanin üstune uyusukluk çoküyor.hic bi is yapasin kalmiyor.bak sende yasicaksin.elini kaldirmak istemiceksin.sürekli esniceksin.uyumak çok tatli gelecek.
Is yapmak eziyet gibi olacak.ins sende yasarsın da görürsün kız:)
Evet canım. Adetin ilk gününden bi sonraki adetin ilk gününe olan süre. Senin adetlerinin arasında baya fark var. Sen kesinlikle ovülasyon takibi yapmalısın. Yoksa denk getirmek çok zor olur. Belli bi artış ya da azalma yok. Bişey anlayamazsın bu şekilde.adet olma günlerim su sekilde ( bir de adet gününü de bir gunden sayıyoruz dimi canım )
aylara göre olma zamanlarım
32
28
27
24
35
35
32 günde bir
Evet canım. Adetin ilk gününden bi sonraki adetin ilk gününe olan süre. Senin adetlerinin arasında baya fark var. Sen kesinlikle ovülasyon takibi yapmalısın. Yoksa denk getirmek çok zor olur. Belli bi artış ya da azalma yok. Bişey anlayamazsın bu şekilde.
canım merhaba benim de 9 şubat bat. sen de belirti var mı bende yyok yada ben anlamıyorum9 şubat benimde
Ilginç canım tek doktorla kalma derim 45 i geçtim 40 bile çok yumurta tembelliği falan vardır sende 35 ten sonrası iyi degimCanım doktor biseyimin olmadığını söyledi
Kiz sen gercekten hamilesin.baya baya belirti bunlar.ben iki hamileligimde de uyukluyordum.biraz zaman gecsin erkenden uyumaya.kendinden gecmeye baslicaksin.Ayy bende dün tv karşısında uyuya kaldım. Hemde çukuru izlerken. Normalde hiç alışık olmadığım bi durum. Zaten zor uykuya dalan bi yapım var. En sevdiğim dizi oynarken ışık ve ses açıkken. Mümkün değil :) bende de yavaştan başladı o zaman :)
Bat ne zaman canim.yumustan 8 yada 9 gun sonra baslar uyuklama.Bende bu aralar sürekli esniyorum falan içimden bir ses ovulasyon testinin hiç siliklesmeyecegini söylüyor bugün midem eksimeye başladı bel ağrım çok acaba tahmin etmediğim bir ara bişey olmuş olabilir mi
En fazla 2 günde bir yapıyorsan olur bence.onu beceremem diye cok korkuyorum ya adet bittikten sonra gün asırı aralık vermeden yapmaya calısıyorum olmaz mı
Uyumayı severim tam bana göreKiz sen gercekten hamilesin.baya baya belirti bunlar.ben iki hamileligimde de uyukluyordum.biraz zaman gecsin erkenden uyumaya.kendinden gecmeye baslicaksin.
Bat ne zaman canim.yumustan 8 yada 9 gun sonra baslar uyuklama.
En fazla 2 günde bir yapıyorsan olur bence.
Süper o zaman canım. Düzenli ilişki varsa gerek yok zaten test yapmaya. biz de düzenli yapıyorduk, ama ben ne zaman test yapsam çıkar, ne zaman kan versem çıkar, adetime kaç günü var falan onları öğrenmek için yapıyordum.2 günde bir ve sabahları yapmaya calısıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?