- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Daha iyi olur canim hem degerinde yukselmis olur kafana bisey takilmaz hemde acele etme daha sonra kese gorundugu icin ne kadar uzatirsan o kadar kafan rahat olur.Ayy aynı yaa. Gelip elini koyuyor yaramazlık yaptı mı bugün diyor. Yaa daha belli değil olsa bile nokta kadardır diyorum sen karışma babalar hisseder diyor
Eşim bu aralar full canım o yüzden cumaya kadar bekliim diyorum. Cumaları geç yazdırıyor kendini cuma namazından dolayı. Sabah erkenden gideriz. Bende yarın ya da Perşembe test yaparım tekrar. Elimde var 3 tane daha Laboquick marka test.
Aynen gelsinler artık:))Allahım gelsinler artık ya
Allah razı olsun canım benim. Uçlarında kararma var aynada farkettim. O da mı belirtiymiş. Daha önce hiç farketmediğim için belki adete yakın böyle oluyordur demiştim. İnşallah senden de güzel haberler alırız canımAy canim benim masallah yerlesme kanamasini hatrliom senin bende kanama kizim da olmadi dusugumde de ondan anlamıyorum gogus kararmasi da olur sende de olur bak takip et ayy nasil sevindim o cizgiye
Aaaa olurmu oyle tertemiz olsun falan sen ona ceza ver yapsin. Ben diyorum valla eve supurge tut ben silerim diye o yapiyor sobayi yakmayida elletmiyor. Soyliceksin yapicak yok oyle kacmak. Bisey olsa uzulmicekmi azicik acindir sen onuIns vardir canim.biraz daha bekle adet günü kan ver.ins kanda da çıkacaktir.
Daha iyi olur canim.hem yüksek olur baya.
Bebisi dusünüyorum canim.yavaş yavaş yapiyorum.bir odayi süpürüyoum.oturuyorum.simdi de silme kaldı.viledayla silcem zaten.
Tatilden döndük ya ev çok pis.apartmani yikamislar.su evime girmis.topraklı tasli dolmuş.nasil temizlemiyim.
Esime dedim ki gel temizliyek.sen süpur ben silim.yok dedi.ben zaten yoruluyorum dedi.bana diyor ki aksam geldigimde ev tertemiz olacak.cok titiz zaten.
Daha tuvaleti klozeti yikayacam.püff.canim hic is yapmak istemiyor.
Dongun uzun canım 31. Güne kadar çıka bilir onun için bir doktora gitmelisin 40 gün çokDeğişiyor canım 40 42 45 geçen ay 40 gündü bugün 27. Günüm gecem ay 26 da olmuştu anlamadım ama adetin 16 . Günü gibi benden bı akıntı gelmişti acaba oldumu o zaman diyorum beynim yandı ya bu foto tam 5 dk sonra çektiğim canim
İlk defa bu ay var diye tutturdu ve çıktı. Kan testinde negatif görünce ya bu yanlış ya erken yaptık dedi inanmadı. O kadar emindi ki bişey diyemedim:) yaşayan biziz hisseden onlar ilginçDaha iyi olur canim hem degerinde yukselmis olur kafana bisey takilmaz hemde acele etme daha sonra kese gorundugu icin ne kadar uzatirsan o kadar kafan rahat olur.
Benim esim onceki aylarda hic yapmazdi oyle ben heveslenip uzulmiyim diye ama hamile kaldigim ay israrla dedi sende var diye karnimi sevmeler dikkat ettirmeler is yaptirmamalar falan kiziyodu varsa diye. Yani onlarin icine doguyor bazen guvenmek gerek :)
Canım doktor biseyimin olmadığını söylediDongun uzun canım 31. Güne kadar çıka bilir onun için bir doktora gitmelisin 40 gün çok
9 şubat benimdeNe zamandı canım bat
Evet ya normaldede oyle biliyomusun. Esim bisey dese yapmasam yada aksine yapsam onun dedigi cikar mutlaka ben dememismiydim der ustune. Yani onlarin sozunu dinlemek gerek bence. Hissiyatlari daha kuvvetli oluyor :)İlk defa bu ay var diye tutturdu ve çıktı. Kan testinde negatif görünce ya bu yanlış ya erken yaptık dedi inanmadı. O kadar emindi ki bişey diyemedim:) yaşayan biziz hisseden onlar ilginç
Az kalmış canım. Adeti bekle. Bakalım gelen giden olacak mı.9 şubat benimde
Öyle demekki canım. Artık hep onu dinlerim :)Evet ya normaldede oyle biliyomusun. Esim bisey dese yapmasam yada aksine yapsam onun dedigi cikar mutlaka ben dememismiydim der ustune. Yani onlarin sozunu dinlemek gerek bence. Hissiyatlari daha kuvvetli oluyor :)
Ayy çok sevindim. Canım sonu hayırlı olsun önce kan sonra kese sonrasa kalp atışını duymayı Ve en önemlisi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Amin. Allah razı olsun canım benim. Darısı başınıza inşallahAyy çok sevindim. Canım sonu hayırlı olsun önce kan sonra kese sonrasa kalp atışını duymayı Ve en önemlisi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Amin. Allah razı olsun canım benim. Darısı başınıza inşallah
Düzenli değil miydi canım. Bence adetini tahmin edeceğine yumurtlama takibi yap. Tam gününü biliyorsun o şekilde. Şaşma olasılığı olmuyor.cnım sımdı son aylardr kac gun aralıklar ıle adet oldugumu cıkarıyorum nasipse
Gercekten mi canim.çok sevindim ya.beraber ilerleriz.lütfen lütfen olsun RabbimEğer test doğruysa internetteki hesaba göre senden iki gün sonra doğuruyorum
Simdi isten geldi kizdim.ben bunu düsürürsem ne olacak dedim.tamam ben yaoarim dedi.bende zaten is bitti.ondan sonra diyorsun dedim.Aaaa olurmu oyle tertemiz olsun falan sen ona ceza ver yapsin. Ben diyorum valla eve supurge tut ben silerim diye o yapiyor sobayi yakmayida elletmiyor. Soyliceksin yapicak yok oyle kacmak. Bisey olsa uzulmicekmi azicik acindir sen onu
Canim bizde benim hislerim kuvvetli.hep dediğim çikar.2 hamileligimde de ben bildim.hemde adete 1 hafta kala.Evet ya normaldede oyle biliyomusun. Esim bisey dese yapmasam yada aksine yapsam onun dedigi cikar mutlaka ben dememismiydim der ustune. Yani onlarin sozunu dinlemek gerek bence. Hissiyatlari daha kuvvetli oluyor :)
4te pik yapmış canım. En koyusu falan değil bariz pik olmuş. Ertesi gün hafif bi silikleşme var o gün çatlamıştır büyük ihtimalle.Kızlar bıktınız biliyorum :)) ama kafam karıştı ne zaman çatladı benim yumuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?