Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha iyi olur canim hem degerinde yukselmis olur kafana bisey takilmaz hemde acele etme daha sonra kese gorundugu icin ne kadar uzatirsan o kadar kafan rahat olur.
Benim esim onceki aylarda hic yapmazdi oyle ben heveslenip uzulmiyim diye ama hamile kaldigim ay israrla dedi sende var diye karnimi sevmeler dikkat ettirmeler is yaptirmamalar falan kiziyodu varsa diye. Yani onlarin icine doguyor bazen guvenmek gerek :)

Ay canim benim masallah yerlesme kanamasini hatrliom senin bende kanama kizim da olmadi dusugumde de ondan anlamıyorum gogus kararmasi da olur sende de olur bak takip et ayy nasil sevindim o cizgiye
Allah razı olsun canım benim. Uçlarında kararma var aynada farkettim. O da mı belirtiymiş. Daha önce hiç farketmediğim için belki adete yakın böyle oluyordur demiştim. İnşallah senden de güzel haberler alırız canım

Aaaa olurmu oyle tertemiz olsun falan sen ona ceza ver yapsin. Ben diyorum valla eve supurge tut ben silerim diye o yapiyor sobayi yakmayida elletmiyor. Soyliceksin yapicak yok oyle kacmak. Bisey olsa uzulmicekmi azicik acindir sen onu

Dongun uzun canım 31. Güne kadar çıka bilir onun için bir doktora gitmelisin 40 gün çok

İlk defa bu ay var diye tutturdu ve çıktı. Kan testinde negatif görünce ya bu yanlış ya erken yaptık dedi inanmadı. O kadar emindi ki bişey diyemedim:) yaşayan biziz hisseden onlar ilginç

İlk defa bu ay var diye tutturdu ve çıktı. Kan testinde negatif görünce ya bu yanlış ya erken yaptık dedi inanmadı. O kadar emindi ki bişey diyemedim:) yaşayan biziz hisseden onlar ilginç
Evet ya normaldede oyle biliyomusun. Esim bisey dese yapmasam yada aksine yapsam onun dedigi cikar mutlaka ben dememismiydim der ustune. Yani onlarin sozunu dinlemek gerek bence. Hissiyatlari daha kuvvetli oluyor :)

Evet ya normaldede oyle biliyomusun. Esim bisey dese yapmasam yada aksine yapsam onun dedigi cikar mutlaka ben dememismiydim der ustune. Yani onlarin sozunu dinlemek gerek bence. Hissiyatlari daha kuvvetli oluyor :)
Öyle demekki canım. Artık hep onu dinlerim :)

Ayy çok sevindim. Canım sonu hayırlı olsun önce kan sonra kese sonrasa kalp atışını duymayı Ve en önemlisi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Amin. Allah razı olsun canım benim. Darısı başınıza inşallah

Kızlar bıktınız biliyorum :)) ama kafam karıştı ne zaman çatladı benim yumuş ya

Eklentiler

• E5BEAA66-56FF-4130-829B-7A1490C64D68.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 50
cnım sımdı son aylardr kac gun aralıklar ıle adet oldugumu cıkarıyorum nasipse
Düzenli değil miydi canım. Bence adetini tahmin edeceğine yumurtlama takibi yap. Tam gününü biliyorsun o şekilde. Şaşma olasılığı olmuyor.

Eğer test doğruysa internetteki hesaba göre senden iki gün sonra doğuruyorum
Gercekten mi canim.çok sevindim ya.beraber ilerleriz.lütfen lütfen olsun Rabbim
Aaaa olurmu oyle tertemiz olsun falan sen ona ceza ver yapsin. Ben diyorum valla eve supurge tut ben silerim diye o yapiyor sobayi yakmayida elletmiyor. Soyliceksin yapicak yok oyle kacmak. Bisey olsa uzulmicekmi azicik acindir sen onu
Simdi isten geldi kizdim.ben bunu düsürürsem ne olacak dedim.tamam ben yaoarim dedi.bende zaten is bitti.ondan sonra diyorsun dedim.
Simdi koltulta 2.80 uzaniyor.ben ona tuvaletleri ve lavobolari yikatamaymiyim simdi.öldün sen herif
Canim bizde benim hislerim kuvvetli.hep dediğim çikar.2 hamileligimde de ben bildim.hemde adete 1 hafta kala.
Simdi yine bi tahminim var.esime dedim inanmadı.simdilik kücük bi ışık tahminimi belli etti.esime dedim şaşirdı.
Dogru cikmasina biraz var.

Kızlar bıktınız biliyorum :)) ama kafam karıştı ne zaman çatladı benim yumuş ya
4te pik yapmış canım. En koyusu falan değil bariz pik olmuş. Ertesi gün hafif bi silikleşme var o gün çatlamıştır büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…