Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yorma kendini gulum. Ben o gun bi tezgahin ustunu temizliyim dedim yaptigim biseyde yok ha butun aksam agri cektim. Sonrasinda cok zorlaniyor insan dikkat et kuzum. Esinede surpriz olucak desene hadi bakalim bi test daha yap olmazsa
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım. Dikkat edicem. Akşam söyliycem ama kesin olmadığını belirterek silik çıkmış yani oladabilir olmayadabilir kan verince kesinleşir diycem ki heveslenmesin. Zaten doğuştan hevesli o da ayrı

Olmz mi canimmmm nasil sevindimmm nasill sevindim masallah masallah rabbim eline almayi nasip etsin insallah 2 gunde bir calisma totemi tuttu sanirm :) obur ay hepimiz 2gunde bir senin dediğin sistemi yapalm birde belirtiler oldu mu
Amin canım inşallah. Dualarımdasınız. İnşallah hepinizin birer birer hamiş haberlerinizi alırız
Belirti oldu canım.
Öncelikle yumurtlamadan sonra kabızlık oldu 1-2 gün. normalde hiç kabız olmam ben hatırlamam bile yani. Ve her gün kremsi akıntım oldu.
yumurtlamamın 7nci günü yerleşme kanamam oldu.
Ertesi gün kasıklarımda 1-2 dakika arayla batmalar oldu.
Bacaklarımda çekilmeler oldu. Her ikisinde de.
Bi de bugün farkettim göğüslerimde yeşil damarlar çıkmış. Daha önce hiç olmamıştı.

ay cok merak ettim ya

Direkt cuma gitsem ne olur canım. Eşim perşembeye kadar full çalışacak. Onsuz da gitmek istemiyorum birlikte öğrenmek istiyorum. İyice yükselmiş olur hem.

Benimde
Benim bat 20 subat eklermisin

Valla canim bebisi dusunmuyosan yaparsin ne diyim yada cok agir agir yaparsin yorulmadan. O kadar istedin Allah korusun bisey olursa bin pisman olursun bak

Erkekler oyle canim. Benimki belli degildi ben hic kondurmuyodum esim gelip karnimi seviyodu junyır ahmet geliyor diye kani bi ver bakalim zaten varsa mutlaka dusukte olsa cikacaktir canim

yvz13 canım haber ver demiştin test yaptım silik çıktı. Bende totem yapcam senin gibi hamilelik takvimi ekliyorum.

Erkekler oyle canim. Benimki belli degildi ben hic kondurmuyodum esim gelip karnimi seviyodu junyır ahmet geliyor diye kani bi ver bakalim zaten varsa mutlaka dusukte olsa cikacaktir canim
Ayy aynı yaa. Gelip elini koyuyor yaramazlık yaptı mı bugün diyor. Yaa daha belli değil olsa bile nokta kadardır diyorum sen karışma babalar hisseder diyor
Eşim bu aralar full canım o yüzden cumaya kadar bekliim diyorum. Cumaları geç yazdırıyor kendini cuma namazından dolayı. Sabah erkenden gideriz. Bende yarın ya da Perşembe test yaparım tekrar. Elimde var 3 tane daha Laboquick marka test.

İnşallah canım varsa şu an 3+2 yim .
Ins vardir canim.biraz daha bekle adet günü kan ver.ins kanda da çıkacaktir.
Direkt cuma gitsem ne olur canım. Eşim perşembeye kadar full çalışacak. Onsuz da gitmek istemiyorum birlikte öğrenmek istiyorum. İyice yükselmiş olur hem.
Daha iyi olur canim.hem yüksek olur baya.

Valla canim bebisi dusunmuyosan yaparsin ne diyim yada cok agir agir yaparsin yorulmadan. O kadar istedin Allah korusun bisey olursa bin pisman olursun bak
Bebisi dusünüyorum canim.yavaş yavaş yapiyorum.bir odayi süpürüyoum.oturuyorum.simdi de silme kaldı.viledayla silcem zaten.
Tatilden döndük ya ev çok pis.apartmani yikamislar.su evime girmis.topraklı tasli dolmuş.nasil temizlemiyim.
Esime dedim ki gel temizliyek.sen süpur ben silim.yok dedi.ben zaten yoruluyorum dedi.bana diyor ki aksam geldigimde ev tertemiz olacak.cok titiz zaten.
Daha tuvaleti klozeti yikayacam.püff.canim hic is yapmak istemiyor.

Eğer test doğruysa internetteki hesaba göre senden iki gün sonra doğuruyorum

Ay canim benim masallah yerlesme kanamasini hatrliom senin bende kanama kizim da olmadi dusugumde de ondan anlamıyorum gogus kararmasi da olur sende de olur bak takip et ayy nasil sevindim o cizgiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…