Kızlar bıktınız biliyorum :)) ama kafam karıştı ne zaman çatladı benim yumuş ya
Canım 4ünde yumurtlamışsınKızlar bıktınız biliyorum :)) ama kafam karıştı ne zaman çatladı benim yumuş ya
Canim ben zaten evde hic oturmuyorum.artik sırtimin üstü agriyor.koltigu özluyorum.
Hele simdi hamileyken insanin üstune uyusukluk çoküyor.hic bi is yapasin kalmiyor.bak sende yasicaksin.elini kaldirmak istemiceksin.sürekli esniceksin.uyumak çok tatli gelecek.
Is yapmak eziyet gibi olacak.ins sende yasarsın da görürsün kız:)
İyiyim kuzum nasıl olayım koşturmacayla geçiyo günler :)Cnm nasılsın varmı degısıklık
Evet kuzum kasiklarda cekilme kararma kirpiklerin karismasi agizda metal tat mide bulanir gibi tuhaf olur benm gobek cizgim bile belirti olur anlarim amin kuzum insallahAllah razı olsun canım benim. Uçlarında kararma var aynada farkettim. O da mı belirtiymiş. Daha önce hiç farketmediğim için belki adete yakın böyle oluyordur demiştim. İnşallah senden de güzel haberler alırız canım
Aynen öyleymiş canım. Smear testinden mi değil mi derken yerleşme olduğunu öğrenmiş oldum.Artık siliklesir bundan sonra bugünde yap. Benim nerdeyse ikinci çizgim çıkmıyor. Seninde öyle olacak. Dün yapmadıysan bugünde yap bence.
@eFuLim hissettin çıktı:)
Hissedenlerde çıkıyor kesinlikle. Ve yaşadığın yerleşme kanamasıymış :) Gerçekten bu yerleşme kanamasını önemsemek lazım.
Gelelim yaptıklarını anlatmaya :))) neler yaptın?
Kan testini biran önce yaptır ve fazla ağır iş yapma.
U Umudumbitmedi_ canım ne demek ev tertemiz olacak, al oklavayı kafasına indir. Sen bir tane kaybettin istersen ev berbat olsun senden karnindakinden kıymetli mi? Madem titizse kendi yapacak. Kolay sanıyorlar kaybedip normale dönmeyi. Ben çocuk yapmaktan vazgeçiyorum her seferinde.
Benim kirpiklerim hep karışık. Çekilme oluyor. Göbekte çizgi hep var benim aşağıya doğru. Metal tat ve mide bulantısı olmadı hiç. Belki ilerki aylarda olur. Ama olmadan atlatsam süper olur benim midem kolay bulanır çünkü :)Evet kuzum kasiklarda cekilme kararma kirpiklerin karismasi agizda metal tat mide bulanir gibi tuhaf olur benm gobek cizgim bile belirti olur anlarim amin kuzum insallah
aynen öyle yapcam :)Az kalmış canım. Adeti bekle. Bakalım gelen giden olacak mı.
Gelen olsunda beklemek güzeldir :)benimde 11 birlikte bekllicez gibi duruyor
Yikat kiz yikat valla acima bazen araniyorlar zorla. Halbuki sen yapma hayatim ben yaparim deseydi sen seve seve kendin yapardin dusunmesi yeterdi yikat acima valla haketti oGercekten mi canim.çok sevindim ya.beraber ilerleriz.lütfen lütfen olsun Rabbim
Simdi isten geldi kizdim.ben bunu düsürürsem ne olacak dedim.tamam ben yaoarim dedi.bende zaten is bitti.ondan sonra diyorsun dedim.
Simdi koltulta 2.80 uzaniyor.ben ona tuvaletleri ve lavobolari yikatamaymiyim simdi.öldün sen herif
Canim bizde benim hislerim kuvvetli.hep dediğim çikar.2 hamileligimde de ben bildim.hemde adete 1 hafta kala.
Simdi yine bi tahminim var.esime dedim inanmadı.simdilik kücük bi ışık tahminimi belli etti.esime dedim şaşirdı.
Dogru cikmasina biraz var.
Gelen olsunda beklemek güzeldir :)
ya belirti aramana bağlı kürtaj olduğum gebeliğimden önceki ay psikolojik olarak hamile kalmıştım nerdeyse ama olmadı :) sonraki ay hiç bir belirtim yokken yerleşme kanaması oldu battan 2 gün önce ordan anladm sonra 8 haftalıkken kürtaj oldum bu ayda çok bi fark yok normal gibi sadece karnım ağrıo adet olacak gibi bi ara kabızlık ve akıntı çok oldu ama şimdi durdu bakalım belirtilerin birçoğu bence bizim kendimizi yönlendirmemizden oluyorcanım merhaba benim de 9 şubat bat. sen de belirti var mı bende yyok yada ben anlamıyorum
hayırlısı olsun canm bekleyelim bakalımaynen kuzumm gerci benim adetim cok duzenli olmuyor uzun sürebilir
hayırlısı olsun canm bekleyelim bakalım
bence de haklısın valla aslında beklememek en iyisi. geçmiş olsun inşaah Allah doğru zaman da nasip eder ikimize deya belirti aramana bağlı kürtaj olduğum gebeliğimden önceki ay psikolojik olarak hamile kalmıştım nerdeyse ama olmadı :) sonraki ay hiç bir belirtim yokken yerleşme kanaması oldu battan 2 gün önce ordan anladm sonra 8 haftalıkken kürtaj oldum bu ayda çok bi fark yok normal gibi sadece karnım ağrıo adet olacak gibi bi ara kabızlık ve akıntı çok oldu ama şimdi durdu bakalım belirtilerin birçoğu bence bizim kendimizi yönlendirmemizden oluyor
ilk gebeliğimde 2. ayda oldu 8.haftada kürtaj oldum kürtajdan snra 3 adet bekledim geçen ay başladık olmadı bu ayı bekliyorum iştekaçıncı ay denemen canım
aminn inşallah isteyen herkeseebence de haklısın valla aslında beklememek en iyisi. geçmiş olsun inşaah Allah doğru zaman da nasip eder ikimize de
Eğer doğru zamanda yumurtlama olduysa 3 gün var eskisi gibi ise çok var dahaKiz sen gercekten hamilesin.baya baya belirti bunlar.ben iki hamileligimde de uyukluyordum.biraz zaman gecsin erkenden uyumaya.kendinden gecmeye baslicaksin.
Bat ne zaman canim.yumustan 8 yada 9 gun sonra baslar uyuklama.
yvz13 canım haber ver demiştin test yaptım silik çıktı. Bende totem yapcam senin gibi hamilelik takvimi ekliyorum.
Çok stresli zamanlarim geçti ondanmi acabaIlginç canım tek doktorla kalma derim 45 i geçtim 40 bile çok yumurta tembelliği falan vardır sende 35 ten sonrası iyi degim
Benim esim.temizlesem bile kontrol edecem diyor.gözü hep yerlerde.ariyor sürekli.bide bahane bulmus temiz olsun ki enfeksiyon kapmayasin diyor.Artık siliklesir bundan sonra bugünde yap. Benim nerdeyse ikinci çizgim çıkmıyor. Seninde öyle olacak. Dün yapmadıysan bugünde yap bence.
E Efulimm41 hissettin çıktı:)
Hissedenlerde çıkıyor kesinlikle. Ve yaşadığın yerleşme kanamasıymış :) Gerçekten bu yerleşme kanamasını önemsemek lazım.
Gelelim yaptıklarını anlatmaya :))) neler yaptın?
Kan testini biran önce yaptır ve fazla ağır iş yapma.
U Umudumbitmedi_ canım ne demek ev tertemiz olacak, al oklavayı kafasına indir. Sen bir tane kaybettin istersen ev berbat olsun senden karnindakinden kıymetli mi? Madem titizse kendi yapacak. Kolay sanıyorlar kaybedip normale dönmeyi. Ben çocuk yapmaktan vazgeçiyorum her seferinde.
Canim senin esin nur nimet.eve hem temizlikci gekecek hem de adama temizlettirecen iyi kiz valla:)Canım 4ünde yumurtlamışsın
Ahahahahh ya ben hep öyleyim. Sağ olsun haftada bir abla geliyor dip köşe bugün de o var acil işi çıktı 2 saate tekrar gelecek elektrik süpürgesi kaldı ortada kaldırmadım düşün.
Benim eşim de titizdir rahatsız oluyorsan kalk kendin yap diyorum üşenmezse yapıyor:)).
Bu arada hamileyken ben de malak gibi uyuyordum gece gündüz farketmemişsin:))
Efulimm canım hayırlı olsun bariz hamilesin sen. Allah sağ Salim tamamına erdirsin inşallah:)
Yikat kiz yikat valla acima bazen araniyorlar zorla. Halbuki sen yapma hayatim ben yaparim deseydi sen seve seve kendin yapardin dusunmesi yeterdi yikat acima valla haketti o
Ikiz oldugunu dusunuyosun galiba bende cok istemistim onu ama nasip :) Allah gonlune gore hakkinda hayirlisini versin canim :)[/QUOTE
Kalk yika dedim daha kalkmadi canim.üsengec benimki.yapmaz.
Benim icime doguyordu istemeyle alakali değil canim.hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?