Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bıktınız biliyorum :)) ama kafam karıştı ne zaman çatladı benim yumuş ya

Artık siliklesir bundan sonra bugünde yap. Benim nerdeyse ikinci çizgim çıkmıyor. Seninde öyle olacak. Dün yapmadıysan bugünde yap bence.

E Efulimm41 hissettin çıktı:)
Hissedenlerde çıkıyor kesinlikle. Ve yaşadığın yerleşme kanamasıymış :) Gerçekten bu yerleşme kanamasını önemsemek lazım.

Gelelim yaptıklarını anlatmaya :))) neler yaptın?
Kan testini biran önce yaptır ve fazla ağır iş yapma.

U Umudumbitmedi_ canım ne demek ev tertemiz olacak, al oklavayı kafasına indir. Sen bir tane kaybettin istersen ev berbat olsun senden karnindakinden kıymetli mi? Madem titizse kendi yapacak. Kolay sanıyorlar kaybedip normale dönmeyi. Ben çocuk yapmaktan vazgeçiyorum her seferinde.

Kızlar bıktınız biliyorum :)) ama kafam karıştı ne zaman çatladı benim yumuş ya
Canım 4ünde yumurtlamışsın

Ahahahahh ya ben hep öyleyim. Sağ olsun haftada bir abla geliyor dip köşe bugün de o var acil işi çıktı 2 saate tekrar gelecek elektrik süpürgesi kaldı ortada kaldırmadım düşün.
Benim eşim de titizdir rahatsız oluyorsan kalk kendin yap diyorum üşenmezse yapıyor:)).

Bu arada hamileyken ben de malak gibi uyuyordum gece gündüz farketmemişsin:))

Efulimm canım hayırlı olsun bariz hamilesin sen. Allah sağ Salim tamamına erdirsin inşallah:)

Cnm nasılsın varmı degısıklık
İyiyim kuzum nasıl olayım koşturmacayla geçiyo günler :)
Bu ay takip etmiyorum kendimi hatta daha ohooo çok var benim bat a dicektim sana ki bi bakaym ne zamanmıs diye 12 gün varmıs o kadar da çok değilmiş yani
Dediğim gibi takip etmiyorum kendimi dinleyip belirti aramıyorum rutin devam ediyorum öle :) yımırta tes ti falan da takip etmedim bunay öle bodoslama gidiyom bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler :)
Senin nasıl gidiyo kese görmeye gidecekmişsin mesajları okumadm daha naptın gittin mi gördün mü bakim mercimeğini :)

Evet kuzum kasiklarda cekilme kararma kirpiklerin karismasi agizda metal tat mide bulanir gibi tuhaf olur benm gobek cizgim bile belirti olur anlarim amin kuzum insallah

Aynen öyleymiş canım. Smear testinden mi değil mi derken yerleşme olduğunu öğrenmiş oldum.
Ben çok şey yaptım canım. Aylardır. Ama asıl etkili olan şeyi anlatayım. Hatta kızlara da 6-7 aydır olmayıpta bu ay olursa size en anlatcam diye. Ben yumurtlama günlerinden önce 2 rekat namaz kıldım. Eşime de kıldırdım. Sonra ellerimi açıp dua ettim. Ya Resulallah seni aracı kılıyorum benim için Rabbime dua et çocuklarım olsun, benim için hayırlıysa da ikiz olsun diye. Eşim de aynı şekilde yaptı. Bi kaç sefer yaptım ben. Peş peşe gün. Zaten kuvvetli hadis var. Peygamberimize bu şekilde dua eden kör bi adam varmış. Duası bitip evinden peygamberimizin yanına gidene kadar gözleri açılmış. Peygamberimizde bu şekilde ettiğin dua muhakkak kabul olur demiş. Diğer yaptığım şeyleri de anlatırım ama kafayı yedirtecek kadar çok şey yaptım. İlk ay soğan kürü yaptım. Sonraki ay incir kürü yaptım. Eşime keçiboynuzu kürü yaptım aynı ay. Bu arada folik asit kullandım hep doktor yazmıştı. Sonraki ay eşime keçiboynuzu özü ve çakşır kökü suyu içirdim spermleri yavaştı çünkü. Sonraki ay da e vitaminine başladım. Eşime de e vitamini ve çinko içirdim. Bu ay sadece folik asit ve e vitamini içtim. Ve abur cubur yemedim elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalıştım.

Evet kuzum kasiklarda cekilme kararma kirpiklerin karismasi agizda metal tat mide bulanir gibi tuhaf olur benm gobek cizgim bile belirti olur anlarim amin kuzum insallah
Benim kirpiklerim hep karışık. Çekilme oluyor. Göbekte çizgi hep var benim aşağıya doğru. Metal tat ve mide bulantısı olmadı hiç. Belki ilerki aylarda olur. Ama olmadan atlatsam süper olur benim midem kolay bulanır çünkü :)
Belirtiler kişiden kişiye değişebiliyor belli ki

Yikat kiz yikat valla acima bazen araniyorlar zorla. Halbuki sen yapma hayatim ben yaparim deseydi sen seve seve kendin yapardin dusunmesi yeterdi yikat acima valla haketti o
Ikiz oldugunu dusunuyosun galiba bende cok istemistim onu ama nasip :) Allah gonlune gore hakkinda hayirlisini versin canim :)

canım merhaba benim de 9 şubat bat. sen de belirti var mı bende yyok yada ben anlamıyorum
ya belirti aramana bağlı kürtaj olduğum gebeliğimden önceki ay psikolojik olarak hamile kalmıştım nerdeyse ama olmadı :) sonraki ay hiç bir belirtim yokken yerleşme kanaması oldu battan 2 gün önce ordan anladm sonra 8 haftalıkken kürtaj oldum bu ayda çok bi fark yok normal gibi sadece karnım ağrıo adet olacak gibi bi ara kabızlık ve akıntı çok oldu ama şimdi durdu bakalım belirtilerin birçoğu bence bizim kendimizi yönlendirmemizden oluyor

bence de haklısın valla aslında beklememek en iyisi. geçmiş olsun inşaah Allah doğru zaman da nasip eder ikimize de

Benim esim.temizlesem bile kontrol edecem diyor.gözü hep yerlerde.ariyor sürekli.bide bahane bulmus temiz olsun ki enfeksiyon kapmayasin diyor.
Diger erkekler de mi oyke bilmiyorun ama benimki hergün süpür sil diyor.bense 2 3 günde bir süpürüp siliyorum.
Canim senin esin nur nimet.eve hem temizlikci gekecek hem de adama temizlettirecen iyi kiz valla:)
Ben ev hanimiyim.kendisi de ögretmen.bana diyorki ben sorumluluklarimi yerine getiriyorum.sende bu evin sorumluluklarini yerine getir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…