- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
3 aydır deniyoruz bu 4. ayımız olacak doktora gittim sükür hiç problem yok :) inş bu sefer olmusturkacıncı deneme canım
amin inşallah canımAllahım bu sefer saglıkla kucagına versin nasipse
Saol canim.darısı basina.ama bi masallahini alirim.Hayırlı olsun ne güzel böyle mutlu haberler almak
Anladim.canim.bende öyleyim.evim cariya yarim saat yürüyerek.arabamizda yok.anliyorum seni.Maalesef koşacak bir yerde oturmuyor um canım mahrumiyet bölgesinde yım:))
Su ovulasyon u takip edim diyorum siliklesmezse aldirim ya rüyamda 11.43 çıkıyordu HCG iki gün sonra ovulasyon koyulaşti bakalım devam edim sadece göğüs ucum ağrıyor damarlar belirginleşti birde esniyorum surekliAnladim.canim.bende öyleyim.evim cariya yarim saat yürüyerek.arabamizda yok.anliyorum seni.
Esin carsiya gidince aldir canim.
yerleşirken akıntı olabiliyor diolardı canım öyledir inşallahDua et sabah kahve akıntı geldı korkuym
Hastaneye gitme imkanin varmi canim?bide bu ovulasyom belli olmayabilir.belki iki kez yumurtluyorsundur.her türlu ihtimali dusun.Su ovulasyon u takip edim diyorum siliklesmezse aldirim ya rüyamda 11.43 çıkıyordu HCG iki gün sonra ovulasyon koyulaşti bakalım devam edim sadece göğüs ucum ağrıyor damarlar belirginleşti birde esniyorum surekli
Eşim nöbetçi hastane işi de yok ya çok garip bı yerdeyim gercektenHastaneye gitme imkanin varmi canim?bide bu ovulasyom belli olmayabilir.belki iki kez yumurtluyorsundur.her türlu ihtimali dusun.
Ama ins vardir bebisin.keske elinde yapardin hemen.
Benim esim.temizlesem bile kontrol edecem diyor.gözü hep yerlerde.ariyor sürekli.bide bahane bulmus temiz olsun ki enfeksiyon kapmayasin diyor.
Diger erkekler de mi oyke bilmiyorun ama benimki hergün süpür sil diyor.bense 2 3 günde bir süpürüp siliyorum.
Canim senin esin nur nimet.eve hem temizlikci gekecek hem de adama temizlettirecen iyi kiz valla:)
Ben ev hanimiyim.kendisi de ögretmen.bana diyorki ben sorumluluklarimi yerine getiriyorum.sende bu evin sorumluluklarini yerine getir.
Benimde öyle ulaşım problemim vardı canım şimdi ilçede özel muayenehane d3 bakıyor bu doktor bursada hocası var prof onunla ortak yürütüyor danışıyor benim durumumu o yüzden rahatladım yoksa merkeze gitmeye kalksam git gel 2 2.3 saat sadece yol esime izin bana izin sıkıntı burda en azından arada derede muayene oluyorum yarim saatimi almıyor devlet hastanesi bakmadi bana merkeze sevk etti çift rahimli olduğum için ulaşım kötüyse gerçekten durum zorlaşıyor ama yinede iyi bir doktor bul derim hamille kalamazsan canım onemliOlduğum yerde doktor bile yok canım maalesef isim çok zor inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin benim çok stresli bı düğün oldu evde problemler vardı yeni yeni düzeliyor
Canim adet gunu olmazsan kalk hastaneye git.uzak filan deme.üsenme.belki vardir da sevinirsin.Eşim nöbetçi hastane işi de yok ya çok garip bı yerdeyim gercekten
Ne bilim heveslenmek de istemiyorum keşke testleri bitirmeseydim ya iki gün daha bekleyimde inşallah vardır çok istiyorumCanim adet gunu olmazsan kalk hastaneye git.uzak filan deme.üsenme.belki vardir da sevinirsin.
Amin canimBenim esim.temizlesem bile kontrol edecem diyor.gözü hep yerlerde.ariyor sürekli.bide bahane bulmus temiz olsun ki enfeksiyon kapmayasin diyor.
Diger erkekler de mi oyke bilmiyorun ama benimki hergün süpür sil diyor.bense 2 3 günde bir süpürüp siliyorum.
Canim senin esin nur nimet.eve hem temizlikci gekecek hem de adama temizlettirecen iyi kiz valla:)
Ben ev hanimiyim.kendisi de ögretmen.bana diyorki ben sorumluluklarimi yerine getiriyorum.sende bu evin sorumluluklarini yerine getir.
Yazik kız adama.iyice alıstırmışsin.Ben de yarı ev hanımı sayılırım temizlikçiyi kendi paramla çağırıyorum valla. Ayıca ev işi temilik Kadınların sorumluluğu değil bence. Evlenmeden önce hep dikkat ettim bunlara ben yanlış biriyle evlenmek istemezdim:)).
1 saat önce beni aradı aşkım beyazlarımı yıkar mısın hiç kalmadı akşam bişiy olursa çıplak kalırım dedi hahahah işi de nasıl yaptıracağını biliyor valla:))
Rabbim gonlune göre versin canım.ins olur ya.Ne bilim heveslenmek de istemiyorum keşke testleri bitirmeseydim ya iki gün daha bekleyimde inşallah vardır çok istiyorum
Aman benimki beni yemiş bitirmiş.komsularin kocasi da oyle diyormus ama gidip bakiyorum evlerini ... gotürüyor.Amin canim
Senin esin fazla titiz bence ben bi hafta ellemesem ne oluyor ki ev gayette temiz diyor
Tamam canım teşekkür ederimArtık siliklesir bundan sonra bugünde yap. Benim nerdeyse ikinci çizgim çıkmıyor. Seninde öyle olacak. Dün yapmadıysan bugünde yap bence.
@Efulimm41 hissettin çıktı:)
Hissedenlerde çıkıyor kesinlikle. Ve yaşadığın yerleşme kanamasıymış :) Gerçekten bu yerleşme kanamasını önemsemek lazım.
Gelelim yaptıklarını anlatmaya :))) neler yaptın?
Kan testini biran önce yaptır ve fazla ağır iş yapma.
U Umudumbitmedi_ canım ne demek ev tertemiz olacak, al oklavayı kafasına indir. Sen bir tane kaybettin istersen ev berbat olsun senden karnindakinden kıymetli mi? Madem titizse kendi yapacak. Kolay sanıyorlar kaybedip normale dönmeyi. Ben çocuk yapmaktan vazgeçiyorum her seferinde.
Tşk ederim tatlımCanım 4ünde yumurtlamışsın
Ahahahahh ya ben hep öyleyim. Sağ olsun haftada bir abla geliyor dip köşe bugün de o var acil işi çıktı 2 saate tekrar gelecek elektrik süpürgesi kaldı ortada kaldırmadım düşün.
Benim eşim de titizdir rahatsız oluyorsan kalk kendin yap diyorum üşenmezse yapıyor:)).
Bu arada hamileyken ben de malak gibi uyuyordum gece gündüz farketmemişsin:))
Efulimm canım hayırlı olsun bariz hamilesin sen. Allah sağ Salim tamamına erdirsin inşallah:)
Benimde 10 gün varken bu belirtilerim oldu. Ama ben kendimi dinlemedim pek simdi sen yazınca aklıma geldi :) şuan bata 6 var hala devam ediyor bunlar .. net bir şey diyemem çünkü benimde henüz bir sonuç yok :) inşallah hepimiz bu ay hamile kalırızKızlar adetime 10 gün var.. Sık idrara çıkıyorum bu günlerde birde dün akşamdan beri afedersiniz sağ göğsümün ucu sızlıyo yara gibi acıyo kasığımda adet ağrısı gibi ağrı var sizce bu ay tutmuşmudır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?