Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim.canim.bende öyleyim.evim cariya yarim saat yürüyerek.arabamizda yok.anliyorum seni.
Esin carsiya gidince aldir canim.
Su ovulasyon u takip edim diyorum siliklesmezse aldirim ya rüyamda 11.43 çıkıyordu HCG iki gün sonra ovulasyon koyulaşti bakalım devam edim sadece göğüs ucum ağrıyor damarlar belirginleşti birde esniyorum surekli

Hastaneye gitme imkanin varmi canim?bide bu ovulasyom belli olmayabilir.belki iki kez yumurtluyorsundur.her türlu ihtimali dusun.
Ama ins vardir bebisin.keske elinde yapardin hemen.

Ben de yarı ev hanımı sayılırım temizlikçiyi kendi paramla çağırıyorum valla. Ayıca ev işi temilik Kadınların sorumluluğu değil bence. Evlenmeden önce hep dikkat ettim bunlara ben yanlış biriyle evlenmek istemezdim:)).

1 saat önce beni aradı aşkım beyazlarımı yıkar mısın hiç kalmadı akşam bişiy olursa çıplak kalırım dedi hahahah işi de nasıl yaptıracağını biliyor valla:))

Olduğum yerde doktor bile yok canım maalesef isim çok zor inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin benim çok stresli bı düğün oldu evde problemler vardı yeni yeni düzeliyor
Benimde öyle ulaşım problemim vardı canım şimdi ilçede özel muayenehane d3 bakıyor bu doktor bursada hocası var prof onunla ortak yürütüyor danışıyor benim durumumu o yüzden rahatladım yoksa merkeze gitmeye kalksam git gel 2 2.3 saat sadece yol esime izin bana izin sıkıntı burda en azından arada derede muayene oluyorum yarim saatimi almıyor devlet hastanesi bakmadi bana merkeze sevk etti çift rahimli olduğum için ulaşım kötüyse gerçekten durum zorlaşıyor ama yinede iyi bir doktor bul derim hamille kalamazsan canım onemli

Amin canim
Senin esin fazla titiz bence ben bi hafta ellemesem ne oluyor ki ev gayette temiz diyor

Yazik kız adama.iyice alıstırmışsin.
Benim esim de iyi biri.ama titiz iste.rahat edemiyor.annesigilin evinde de heo kusur buluyor.bu ev pis diyor.tiksiniyor.
Benim esim kisın bile hem sabah hem aksam banyo yapar.gunde en az 3 kere kiyafet degistirir.huyu böyle.

Ne bilim heveslenmek de istemiyorum keşke testleri bitirmeseydim ya iki gün daha bekleyimde inşallah vardır çok istiyorum
Rabbim gonlune göre versin canım.ins olur ya.

Tamam canım teşekkür ederim

Tşk ederim tatlım

Kızlar adetime 10 gün var.. Sık idrara çıkıyorum bu günlerde birde dün akşamdan beri afedersiniz sağ göğsümün ucu sızlıyo yara gibi acıyo kasığımda adet ağrısı gibi ağrı var sizce bu ay tutmuşmudır ki

Benimde 10 gün varken bu belirtilerim oldu. Ama ben kendimi dinlemedim pek simdi sen yazınca aklıma geldi :) şuan bata 6 var hala devam ediyor bunlar .. net bir şey diyemem çünkü benimde henüz bir sonuç yok :) inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız

Kızlar kendi hormon testini eşimin sperm testini götürdüm bugün doktora.. doktor değerlerin çok düşük olduğunu bu değerlerle hamile kalmamın çok zor olduğunu olmazsa tüp bebek olur dedi ben hiç böyle bir cevap beklemiyordum ürolojiye göstermemizi söyledi sizce Üroloji ne der yani Tüp bebeğe gider mi bu olayın sonu .Biz bir yıldır deniyoruz olmuyor dedim ama hormonlarıma baksınlar diye bunu söyledim aslında biz üç aydır deniyoruz.. Ben belki benimle ilgili bir sorun vardır dedim ama eşimin testini görünce benim de açıkçası çok fazla ilgilenmedi belki yumurtam çatlamıyordur belki bendedir döküntü anlamadım direk ürolojiye gidin dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü hiç böyle bir cevap beklemiyordum .. böyle bir durum başına gelen var mı Kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…