inşallah canım ama göğüs ucu acıması anormal geldi bana birazBenimde 10 gün varken bu belirtilerim oldu. Ama ben kendimi dinlemedim pek simdi sen yazınca aklıma geldi :) şuan bata 6 var hala devam ediyor bunlar .. net bir şey diyemem çünkü benimde henüz bir sonuç yok :) inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız
Benim evi .. goturmuyor ama kiz yapma desede duramam iki uc gune bir yaparim zaten evim kucuk bide sobali o yuzden mecbur daha temiz tutmak zorundayim is oluyor yoksa heryer. Benimkine kalsa ne varki deyip hic umursamaz yani bana karismaz ama Allah icin temizligi benden guzel yaparAman benimki beni yemiş bitirmiş.komsularin kocasi da oyle diyormus ama gidip bakiyorum evlerini ... gotürüyor.
Inşallah hamilelikle alakalıdır :)inşallah canım ama göğüs ucu acıması anormal geldi bana biraz
Eşinşn test sonuçları ne kadr kötü onu bilmek lazım doktor test sonucuna göre bize de aşılama olnalı normal yoldan olmaz dedi ilk denemede oldu hani olmuyordu dedik tabi sonra araştırmafık daha 6 yıl geçti 2. Olmuyo 5 aydır bu ay da olmazsa tekrar teste gidecek eşimKızlar kendi hormon testini eşimin sperm testini götürdüm bugün doktora.. doktor değerlerin çok düşük olduğunu bu değerlerle hamile kalmamın çok zor olduğunu olmazsa tüp bebek olur dedi ben hiç böyle bir cevap beklemiyordum ürolojiye göstermemizi söyledi sizce Üroloji ne der yani Tüp bebeğe gider mi bu olayın sonu .Biz bir yıldır deniyoruz olmuyor dedim ama hormonlarıma baksınlar diye bunu söyledim aslında biz üç aydır deniyoruz.. Ben belki benimle ilgili bir sorun vardır dedim ama eşimin testini görünce benim de açıkçası çok fazla ilgilenmedi belki yumurtam çatlamıyordur belki bendedir döküntü anlamadım direk ürolojiye gidin dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü hiç böyle bir cevap beklemiyordum ..böyle bir durum başına gelen var mı Kızlar
ay insallah kız:d sabah göğsümü sıkim dedim su çıktı:dInşallah hamilelikle alakalıdır :)
Evet demiştin kuzum:)
ben sana demiştim :)
Eşimin Sonucu bu canım peki sizin direk oldu mu herhangi bir tedavi görmeden. Bende belkide bendedir sıkıntı diye düşünüyorum ama hormonlarıma baktı bir şey yok dedi alttan muayene hiç yaptırmadım şimdiye kadar eşimin testini görünce benim şuan yapabileceğim bir şey yok dediEşinşn test sonuçları ne kadr kötü onu bilmek lazım doktor test sonucuna göre bize de aşılama olnalı normal yoldan olmaz dedi ilk denemede oldu hani olmuyordu dedik tabi sonra araştırmafık daha 6 yıl geçti 2. Olmuyo 5 aydır bu ay da olmazsa tekrar teste gidecek eşim
Aaa senin o zaman baya belirti var :) bekleyelim bakalım...ay insallah kız:d sabah göğsümü sıkim dedim su çıktı:d
Evet hamileyim canımAnam hamılesın
Evet hamileyim canım
Evet hamileyim canım[/QUOTÇok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah :)
Canım o doktor abartmış. Tüp bebeğe gerek yok. Daha siz ne kadarlık evlisiniz de tüp bebek diyor Allah aşkına. Ben sperm sayısı sıfır çıkıp çocuğu olan gördüm ki sizde 9 milyon. Eşimin ilk sonucu gibi senin eşinin de sonucu. Benziyor. Bak bek hamileyim şimdi. Umudunu kaybetme. Dediklerimi yap çakşır kökü suyu içir keçiboynuzu özü yedir. E vitamini ve çinko hapı al onlardan da günde bir tane ver. Sen de e vitamininden iç. Doğurganlığı arttırıyor E vitamini. Dediklerimi yap olur Allah'ın izniyle.Eşimin Sonucu bu canım peki sizin direk oldu mu herhangi bir tedavi görmeden. Bende belkide bendedir sıkıntı diye düşünüyorum ama hormonlarıma baktı bir şey yok dedi alttan muayene hiç yaptırmadım şimdiye kadar eşimin testini görünce benim şuan yapabileceğim bir şey yok dedi
Canım sen namaz kıldım demiştin nasıl kıldınEvet demiştin kuzum:)
Bi test daha yaptım daha net çıktı. Yarın eşim sağlık ocağına götürecek beni. Kan değerini görmeden kesin demem. Hamilelik var belli ama sağlıklı mı öğrencez yarın.kesinleştimi canım
Yaa canım benimkide öylee benimkidee. Bir haftadır ütü yapamıyorum normalde kurudukça yapardım iki gündür bitti ütülü eşyaları sinir etti beni çoraplarım neden ütüsüz diyor evin düzeni kaçtı bak topla şu evini. Bak saçın çok dökülüyor biraz kestir bence diyip duruyor. Yardımcı ablam var kadın normal temizlik yapıyor benimki eve geliyor prizlerin üzerini kontrol ediyor ordan anlıyormuş iyi temizliği kadına da diyemiyorum ki benim kocam deli buraları yap ben kadının arkasından bizimkinin dikkat ettiği yerleri temizliyorum.Benim esim.temizlesem bile kontrol edecem diyor.gözü hep yerlerde.ariyor sürekli.bide bahane bulmus temiz olsun ki enfeksiyon kapmayasin diyor.
Diger erkekler de mi oyke bilmiyorun ama benimki hergün süpür sil diyor.bense 2 3 günde bir süpürüp siliyorum.
Canim senin esin nur nimet.eve hem temizlikci gekecek hem de adama temizlettirecen iyi kiz valla:)
Ben ev hanimiyim.kendisi de ögretmen.bana diyorki ben sorumluluklarimi yerine getiriyorum.sende bu evin sorumluluklarini yerine getir.
Öyle bir konuştu ki son söylediklerini o can sıkıntısıyla hatırlamıyorum bile onu söyledi morfolojisi düzgün sperm yokmuş N.A yazıyor muş sayılamayacak kadar az anlamına geliyormuş . biz normalde dokuz aylık evliyiz ama ben sonuçlarımı düzgün baksınlar diye bir yıldır deniyoruz olmadı dedim aslında üç aydır deniyoruz canım. Senin söyledin keçiboynuzu özünü aldım eşim onu içiyor çarpışır kürü varmış bir de onu kullanıyor haplardan henüz almadık benim yumurtlama da perşembe ya da cuma günü inşallah ozamana kadar Fayda eder bilmiyorum . Senin adına çok sevindim canım kesinleşti mi artık hamileliğin hayırlı uğurlu olsun inşallahCanım o doktor abartmış. Tüp bebeğe gerek yok. Daha siz ne kadarlık evlisiniz de tüp bebek diyor Allah aşkına. Ben sperm sayısı sıfır çıkıp çocuğu olan gördüm ki sizde 9 milyon. Eşimin ilk sonucu gibi senin eşinin de sonucu. Benziyor. Bak bek hamileyim şimdi. Umudunu kaybetme. Dediklerimi yap çakşır kökü suyu içir keçiboynuzu özü yedir. E vitamini ve çinko hapı al onlardan da günde bir tane ver. Sen de e vitamininden iç. Doğurganlığı arttırıyor E vitamini. Dediklerimi yap olur Allah'ın izniyle.
Yazik kız adama.iyice alıstırmışsin.
Benim esim de iyi biri.ama titiz iste.rahat edemiyor.annesigilin evinde de heo kusur buluyor.bu ev pis diyor.tiksiniyor.
Benim esim kisın bile hem sabah hem aksam banyo yapar.gunde en az 3 kere kiyafet degistirir.huyu böyle.
Rabbim gonlune göre versin canım.ins olur ya.
Aynen canım bakakım inşallah güzel haberler veririz birbirimize :) hayurkısı olsun hakkımızdaAaa senin o zaman baya belirti var :) bekleyelim bakalım...
2 rekat şükür namazı kıldım. Niyet ederken niyet ettim 2 rekat şükür namazı kılmaya diye niyet ediyorsun. Namaz bittikten sonra ellerini açıp 'Ya Resulallah seni aracı kılıyorum. Benim için Rabbime dua et çocuklarım olsun. Hakkımda hayırlıysa ikizlerim olsun" dedim. Bende ki ikiz aşkı işteCanım sen namaz kıldım demiştin nasıl kıldın
Hıı şeyide unuttum. 2 güne bir nevresim değişecek o arada kalan birgünde yastık kılıfı değişecek şükredin halinize yani :) muslukta su damlası izi olmayacakBenim esim.temizlesem bile kontrol edecem diyor.gözü hep yerlerde.ariyor sürekli.bide bahane bulmus temiz olsun ki enfeksiyon kapmayasin diyor.
Diger erkekler de mi oyke bilmiyorun ama benimki hergün süpür sil diyor.bense 2 3 günde bir süpürüp siliyorum.
Canim senin esin nur nimet.eve hem temizlikci gekecek hem de adama temizlettirecen iyi kiz valla:)
Ben ev hanimiyim.kendisi de ögretmen.bana diyorki ben sorumluluklarimi yerine getiriyorum.sende bu evin sorumluluklarini yerine getir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?