Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah canım ama göğüs ucu acıması anormal geldi bana biraz

Aman benimki beni yemiş bitirmiş.komsularin kocasi da oyle diyormus ama gidip bakiyorum evlerini ... gotürüyor.
Benim evi .. goturmuyor ama kiz yapma desede duramam iki uc gune bir yaparim zaten evim kucuk bide sobali o yuzden mecbur daha temiz tutmak zorundayim is oluyor yoksa heryer. Benimkine kalsa ne varki deyip hic umursamaz yani bana karismaz ama Allah icin temizligi benden guzel yapar

Eşinşn test sonuçları ne kadr kötü onu bilmek lazım doktor test sonucuna göre bize de aşılama olnalı normal yoldan olmaz dedi ilk denemede oldu hani olmuyordu dedik tabi sonra araştırmafık daha 6 yıl geçti 2. Olmuyo 5 aydır bu ay da olmazsa tekrar teste gidecek eşim

Eşimin Sonucu bu canım peki sizin direk oldu mu herhangi bir tedavi görmeden. Bende belkide bendedir sıkıntı diye düşünüyorum ama hormonlarıma baktı bir şey yok dedi alttan muayene hiç yaptırmadım şimdiye kadar eşimin testini görünce benim şuan yapabileceğim bir şey yok dedi

Eklentiler

• AAD81EF9-F8A6-45AD-B1A9-72E39DD943AB.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 41
Canım o doktor abartmış. Tüp bebeğe gerek yok. Daha siz ne kadarlık evlisiniz de tüp bebek diyor Allah aşkına. Ben sperm sayısı sıfır çıkıp çocuğu olan gördüm ki sizde 9 milyon. Eşimin ilk sonucu gibi senin eşinin de sonucu. Benziyor. Bak bek hamileyim şimdi. Umudunu kaybetme. Dediklerimi yap çakşır kökü suyu içir keçiboynuzu özü yedir. E vitamini ve çinko hapı al onlardan da günde bir tane ver. Sen de e vitamininden iç. Doğurganlığı arttırıyor E vitamini. Dediklerimi yap olur Allah'ın izniyle.

Yaa canım benimkide öylee benimkidee. Bir haftadır ütü yapamıyorum normalde kurudukça yapardım iki gündür bitti ütülü eşyaları sinir etti beni çoraplarım neden ütüsüz diyor evin düzeni kaçtı bak topla şu evini. Bak saçın çok dökülüyor biraz kestir bence diyip duruyor. Yardımcı ablam var kadın normal temizlik yapıyor benimki eve geliyor prizlerin üzerini kontrol ediyor ordan anlıyormuş iyi temizliği kadına da diyemiyorum ki benim kocam deli buraları yap ben kadının arkasından bizimkinin dikkat ettiği yerleri temizliyorum.

Öyle bir konuştu ki son söylediklerini o can sıkıntısıyla hatırlamıyorum bile onu söyledi morfolojisi düzgün sperm yokmuş N.A yazıyor muş sayılamayacak kadar az anlamına geliyormuş . biz normalde dokuz aylık evliyiz ama ben sonuçlarımı düzgün baksınlar diye bir yıldır deniyoruz olmadı dedim aslında üç aydır deniyoruz canım. Senin söyledin keçiboynuzu özünü aldım eşim onu içiyor çarpışır kürü varmış bir de onu kullanıyor haplardan henüz almadık benim yumurtlama da perşembe ya da cuma günü inşallah ozamana kadar Fayda eder bilmiyorum . Senin adına çok sevindim canım kesinleşti mi artık hamileliğin hayırlı uğurlu olsun inşallah

Hahahaha oha allah sabır versin sana canım.

Canım sen namaz kıldım demiştin nasıl kıldın
2 rekat şükür namazı kıldım. Niyet ederken niyet ettim 2 rekat şükür namazı kılmaya diye niyet ediyorsun. Namaz bittikten sonra ellerini açıp 'Ya Resulallah seni aracı kılıyorum. Benim için Rabbime dua et çocuklarım olsun. Hakkımda hayırlıysa ikizlerim olsun" dedim. Bende ki ikiz aşkı işte
Ben normalden farklı olarak aynı duayı secdeye varıp tekrar yaptım. Aynı şekilde eşime de kıldırdım onu. Ve tevafuk mu bilmiyorum. Cuma günü ikindiye doğru edilen dualar geri çevrilmez denir yaa namaz o zamana denk geldi istemsiz olarak. Sonradan farkettim. Eşimde aynı şekilde namaz kıldı dua etti. O 1 sefer yaptı. Ben peşpeşe 1-2 gün daha yaptım.

Hıı şeyide unuttum. 2 güne bir nevresim değişecek o arada kalan birgünde yastık kılıfı değişecek şükredin halinize yani :) muslukta su damlası izi olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…