Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki de kuzum aman olmasin :) yarin hemen lan ver canim
Eşim izin ayarladı iş yerinden yarın vercem kan :) çok heyecanlı. Kaç çıkacak acaba. İnşallah yüksektir. Ben biraz bekleme taraftarıydım cuma günü vereyim diyordum ama eşim dayanamamış izin almış.

Sağol canım bende kilayim

Ocağı boş

Canım,
Benimde temizliğe gelen abla var. Ayda 2 kez alıyorum. Eşim hayatta dikkat etmez. Ben en başta 2-3 kez birlikte temizlik yaptık bn nelere dikkat ediyorum nasıl temizlik yapıyorum anlattım. Kadında tanıdık vasıtasıyla tanıdım anahtarım ondadır gelir yapar gider. Ama ben kontrol ediyorum yapmış mı yapmamış mı diye.Yani sen de baştan konuş böyle böyle şuralara dikkat et diye nie arkasında dolaşıyorsun ki. İnsandaha çok yorulur o zaman

Vakit kaybetmeden onları da al canım. Anlattığım namazı da kıl. Bu ay yetişmezse bile önümüzdeki aya kadar belirgin bi şekilde artış gösterir eminim ki. İkisi de mucizevi. Keçiboynuzu da çakşır kökü de. Düzenli aksatmadan devam edin.
Benim kesinleşmedi canım. 2 test yaptım ikisi de pozitif. Yarın kan vercem kesinleşecek inşallah.

Yok canim bekleme ver ver sen masallah minik kuzucuk tutunsun hic birakmasin annesini

İnşallah hayırlısıyla değerlerin çok güzel Çıkar canım sonrada inşallah keseyi kalp atışını duyarsın Rabbim bizede nasip etsin. dediklerini uygulayacağım canım bu çinko hapında ve e vitamininde kullandığın bir marka var mıydı canım

Amin canım inşallah.
E vitamini Evicap marka. 400mg'lık olan.
Çinko da Zinco marka. 50 mglık.

Amin canım inşallah.
E vitamini Evicap marka. 400mg'lık olan.
Çinko da Zinco marka. 50 mglık.
Çinko ve e vitamini eksikliği olmasa bile kullansa bir zararı olmaz değil mi canım bir de sen kendine herhangi bir şey kullandın mı bana hormon testinden başka hiçbir şey yapmadılar yani yumurtam büyümüyor mu çatlamıyor mu onla ilgili bir sıkıntım var mı bilmiyorum

Yok o ay oldu zaten ama öğrenince hemen keçiboynuzu kürüne başladık ama 15 gün sonra hamile kaldım yani o etki etmemiştir ki hemen .sizin sonuçlardan çok bişi anlamadım morfolojiye bakılmamış

Benimde sacim doküluyor kestir şu sacini diyor.süpür şu evi diyip duruyor.simdi tuvaleti yikattiriyorum.dakka bir beni cagiryor.deli etti beni.
Hahahaha oha allah sabır versin sana canım.
Amin canim.
Hıı şeyide unuttum. 2 güne bir nevresim değişecek o arada kalan birgünde yastık kılıfı değişecek şükredin halinize yani :) muslukta su damlası izi
olmayacak
Kiz bende ayniyim.3 4 güne bir nevresim degistiriyorum.yastik kiliflarini da sik degistiriyorum.günde 3 makina camasir yikiyorum.

Yok canım zararı olmaz. Aşırı almadığı sürece. Ki benim dediğim ölçülerde alırsa aşırı olmaz.
Ben daha önce soğan ve incir kürü yapmıştım. Ama soğan enfeksiyon içindi. İncir de e2 değerim çok düşük diyeydi. Senin bunlara ihtiyacın yok. Sen sadece folik asit ve e vitamini iç bi de yumurtlama takibi yap. Hatta yapabilirsen Ateşini ölçerek yap. Bu şekilde yumurtan çatlıyor mu öğrenebilirsin.

Biz de de tam tersi. Ben saçımı yerde görünce sinir oluyorum kendi kendime kesicem sonunda diyorum. Yok kesme çok kızarım valla diyor
Canım elinde ovulasyon varsa rica etsem yapar msn
Hemen yapıyorum canım. Birazdan atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…