Eşim izin ayarladı iş yerinden yarın vercem kan :) çok heyecanlı. Kaç çıkacak acaba. İnşallah yüksektir. Ben biraz bekleme taraftarıydım cuma günü vereyim diyordum ama eşim dayanamamış izin almış.Belki de kuzum aman olmasin :) yarin hemen lan ver canim
Sağol canım bende kilayim2 rekat şükür namazı kıldım. Niyet ederken niyet ettim 2 rekat şükür namazı kılmaya diye niyet ediyorsun. Namaz bittikten sonra ellerini açıp 'Ya Resulallah seni aracı kılıyorum. Benim için Rabbime dua et çocuklarım olsun. Hakkımda hayırlıysa ikizlerim olsun" dedim. Bende ki ikiz aşkı işte
Ben normalden farklı olarak aynı duayı secdeye varıp tekrar yaptım. Aynı şekilde eşime de kıldırdım onu. Ve tevafuk mu bilmiyorum. Cuma günü ikindiye doğru edilen dualar geri çevrilmez denir yaa namaz o zamana denk geldi istemsiz olarak. Sonradan farkettim. Eşimde aynı şekilde namaz kıldı dua etti. O 1 sefer yaptı. Ben peşpeşe 1-2 gün daha yaptım.
Yaa canım benimkide öylee benimkidee. Bir haftadır ütü yapamıyorum normalde kurudukça yapardım iki gündür bitti ütülü eşyaları sinir etti beni çoraplarım neden ütüsüz diyor evin düzeni kaçtı bak topla şu evini. Bak saçın çok dökülüyor biraz kestir bence diyip duruyor. Yardımcı ablam var kadın normal temizlik yapıyor benimki eve geliyor prizlerin üzerini kontrol ediyor ordan anlıyormuş iyi temizliği kadına da diyemiyorum ki benim kocam deli buraları yap ben kadının arkasından bizimkinin dikkat ettiği yerleri temizliyorum.
Aynen canım bakakım inşallah güzel haberler veririz birbirimize :) hayurkısı olsun hakkımızda
Vakit kaybetmeden onları da al canım. Anlattığım namazı da kıl. Bu ay yetişmezse bile önümüzdeki aya kadar belirgin bi şekilde artış gösterir eminim ki. İkisi de mucizevi. Keçiboynuzu da çakşır kökü de. Düzenli aksatmadan devam edin.Öyle bir konuştu ki son söylediklerini o can sıkıntısıyla hatırlamıyorum bile onu söyledi morfolojisi düzgün sperm yokmuş N.A yazıyor muş sayılamayacak kadar az anlamına geliyormuş . biz normalde dokuz aylık evliyiz ama ben sonuçlarımı düzgün baksınlar diye bir yıldır deniyoruz olmadı dedim aslında üç aydır deniyoruz canım. Senin söyledin keçiboynuzu özünü aldım eşim onu içiyor çarpışır kürü varmış bir de onu kullanıyor haplardan henüz almadık benim yumurtlama da perşembe ya da cuma günü inşallah ozamana kadar Fayda eder bilmiyorum . Senin adına çok sevindim canım kesinleşti mi artık hamileliğin hayırlı uğurlu olsun inşallah
Yok canim bekleme ver ver sen masallah minik kuzucuk tutunsun hic birakmasin annesiniEşim izin ayarladı iş yerinden yarın vercem kan :) çok heyecanlı. Kaç çıkacak acaba. İnşallah yüksektir. Ben biraz bekleme taraftarıydım cuma günü vereyim diyordum ama eşim dayanamamış izin almış.
Ayy inşallah canım. Peşimden gelirsiniz hepiniz inşallahYok canim bekleme ver ver sen masallah minik kuzucuk tutunsun hic birakmasin annesini
İnşallah hayırlısıyla değerlerin çok güzel Çıkar canım sonrada inşallah keseyi kalp atışını duyarsın Rabbim bizede nasip etsin. dediklerini uygulayacağım canım bu çinko hapında ve e vitamininde kullandığın bir marka var mıydı canımVakit kaybetmeden onları da al canım. Anlattığım namazı da kıl. Bu ay yetişmezse bile önümüzdeki aya kadar belirgin bi şekilde artış gösterir eminim ki. İkisi de mucizevi. Keçiboynuzu da çakşır kökü de. Düzenli aksatmadan devam edin.
Benim kesinleşmedi canım. 2 test yaptım ikisi de pozitif. Yarın kan vercem kesinleşecek inşallah.
Amin canım inşallah.İnşallah hayırlısıyla değerlerin çok güzel Çıkar canım sonrada inşallah keseyi kalp atışını duyarsın Rabbim bizede nasip etsin. dediklerini uygulayacağım canım bu çinko hapında ve e vitamininde kullandığım bir Marka var mıydı canım
Insallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsinAyy inşallah canım. Peşimden gelirsiniz hepiniz inşallahbir bir güzel haberlerinizi duymak istiyorum
Çinko ve e vitamini eksikliği olmasa bile kullansa bir zararı olmaz değil mi canım bir de sen kendine herhangi bir şey kullandın mı bana hormon testinden başka hiçbir şey yapmadılar yani yumurtam büyümüyor mu çatlamıyor mu onla ilgili bir sıkıntım var mı bilmiyorumAmin canım inşallah.
E vitamini Evicap marka. 400mg'lık olan.
Çinko da Zinco marka. 50 mglık.
Canım elinde ovulasyon varsa rica etsem yapar msnAmin canım inşallah.
Yok o ay oldu zaten ama öğrenince hemen keçiboynuzu kürüne başladık ama 15 gün sonra hamile kaldım yani o etki etmemiştir ki hemen .sizin sonuçlardan çok bişi anlamadım morfolojiye bakılmamışEşimin Sonucu bu canım peki sizin direk oldu mu herhangi bir tedavi görmeden. Bende belkide bendedir sıkıntı diye düşünüyorum ama hormonlarıma baktı bir şey yok dedi alttan muayene hiç yaptırmadım şimdiye kadar eşimin testini görünce benim şuan yapabileceğim bir şey yok dedi
Bu ay tutmazsa ben de başlicam bunlaraAmin canım inşallah.
Benimde sacim doküluyor kestir şu sacini diyor.süpür şu evi diyip duruyor.simdi tuvaleti yikattiriyorum.dakka bir beni cagiryor.deli etti beni.Yaa canım benimkide öylee benimkidee. Bir haftadır ütü yapamıyorum normalde kurudukça yapardım iki gündür bitti ütülü eşyaları sinir etti beni çoraplarım neden ütüsüz diyor evin düzeni kaçtı bak topla şu evini. Bak saçın çok dökülüyor biraz kestir bence diyip duruyor. Yardımcı ablam var kadın normal temizlik yapıyor benimki eve geliyor prizlerin üzerini kontrol ediyor ordan anlıyormuş iyi temizliği kadına da diyemiyorum ki benim kocam deli buraları yap ben kadının arkasından bizimkinin dikkat ettiği yerleri temizliyorum.
Amin canim.Hahahaha oha allah sabır versin sana canım.
Kiz bende ayniyim.3 4 güne bir nevresim degistiriyorum.yastik kiliflarini da sik degistiriyorum.günde 3 makina camasir yikiyorum.Hıı şeyide unuttum. 2 güne bir nevresim değişecek o arada kalan birgünde yastık kılıfı değişecek şükredin halinize yani :) muslukta su damlası izi
olmayacak
Yok canım zararı olmaz. Aşırı almadığı sürece. Ki benim dediğim ölçülerde alırsa aşırı olmaz.Çinko ve e vitamini eksikliği olmasa bile kullansa bir zararı olmaz değil mi canım bir de sen kendine herhangi bir şey kullandın mı bana hormon testinden başka hiçbir şey yapmadılar yani yumurtam büyümüyor mu çatlamıyor mu onla ilgili bir sıkıntım var mı bilmiyorum
Canim ne yaptin?keseyi gördün ins.Anam hamılesın
Biz de de tam tersi. Ben saçımı yerde görünce sinir oluyorum kendi kendime kesicem sonunda diyorum. Yok kesme çok kızarım valla diyorBenimde sacim doküluyor kestir şu sacini diyor.süpür şu evi diyip duruyor.simdi tuvaleti yikattiriyorum.dakka bir beni cagiryor.deli etti beni.
Amin canim.
Kiz bende ayniyim.3 4 güne bir nevresim degistiriyorum.yastik kiliflarini da sik degistiriyorum.günde 3 makina camasir yikiyorum.
Hemen yapıyorum canım. Birazdan atarım.Canım elinde ovulasyon varsa rica etsem yapar msn
Kiz siz daha cicim aylarini yasiyorsunuz.benimki kes diye zıplıyor.Biz de de tam tersi. Ben saçımı yerde görünce sinir oluyorum kendi kendime kesicem sonunda diyorum. Yok kesme çok kızarım valla diyor
Hemen yapıyorum canım. Birazdan atarım.
Canım sen kaç yıllık evlisin?Kiz siz daha cicim aylarini yasiyorsunuz.benimki kes diye zıplıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?