Ya canım ne bilim ben biraz garibim benden 30 yaş büyük kadın şunu yap bunu yap diyemiyorum çekiniyorum annemde delisin sen diyor kızıyorOcağı boş
Canım,
Benimde temizliğe gelen abla var. Ayda 2 kez alıyorum. Eşim hayatta dikkat etmez. Ben en başta 2-3 kez birlikte temizlik yaptık bn nelere dikkat ediyorum nasıl temizlik yapıyorum anlattım. Kadında tanıdık vasıtasıyla tanıdım anahtarım ondadır gelir yapar gider. Ama ben kontrol ediyorum yapmış mı yapmamış mı diye.Yani sen de baştan konuş böyle böyle şuralara dikkat et diye nie arkasında dolaşıyorsun ki. İnsandaha çok yorulur o zaman
Aynen annem arkadaşlarım kızım sen ne buluyorsunda yıkıyorsun bu kadar diyor e adam akşam eve geliyor bi tshirt hopp kirli sepetine yatıyor bir tshirt hoop kirliye. Allah yardımcımız olsunBenimde sacim doküluyor kestir şu sacini diyor.süpür şu evi diyip duruyor.simdi tuvaleti yikattiriyorum.dakka bir beni cagiryor.deli etti beni.
Amin canim.
Kiz bende ayniyim.3 4 güne bir nevresim degistiriyorum.yastik kiliflarini da sik degistiriyorum.günde 3 makina camasir yikiyorum.
Ya canım ne bilim ben biraz garibim benden 30 yaş büyük kadın şunu yap bunu yap diyemiyorum çekiniyorum annemde delisin sen diyor kızıyor
6 sene önce tanıştığımızda yine kapalıydım ama saçım kısaydı küttü. Söyleyince uzat dedi. Uzattım o gün bu gün sürekli soruyor kestirmiyorsun dimi diye. Benim babam da böyle. Annem ya da ben saçımızdan 1 parmak kessek gidip gösterirdik bak çok kesmedik diye anca öyle kızmazdı eski beri alışığım ben bu saç sevdasınaKiz siz daha cicim aylarini yasiyorsunuz.benimki kes diye zıplıyor.
Ebet 2 3 mm kese gordk cnm progestan verdı dusuk tehlıkesıne karsıCanim ne yaptin?keseyi gördün ins.
Ne guzel canim görmüşsün.ins darısı dogumuna canim.progestani da miden bulanirsa alltan al.Ebet 2 3 mm kese gordk cnm progestan verdı dusuk tehlıkesıne karsı
Canim bilmiyorum ki.niye olmus acaba.6 sene önce tanıştığımızda yine kapalıydım ama saçım kısaydı küttü. Söyleyince uzat dedi. Uzattım o gün bu gün sürekli soruyor kestirmiyorsun dimi diye. Benim babam da böyle. Annem ya da ben saçımızdan 1 parmak kessek gidip gösterirdik bak çok kesmedik diye anca öyle kızmazdı eski beri alışığım ben bu saç sevdasına
Bi de ne diycem canım yaa. Az önce lavaboya girdim 1-2 damla kanama oldu. Neyin nesi bu anlamadımbiliyor musun sen. Kırmızı renkti akıntıyla karışık gelmiş.
4 yıllik canim.Canım sen kaç yıllık evlisin?
Amin canim.Aynen annem arkadaşlarım kızım sen ne buluyorsunda yıkıyorsun bu kadar diyor e adam akşam eve geliyor bi tshirt hopp kirli sepetine yatıyor bir tshirt hoop kirliye. Allah yardımcımız olsun
Anaaa yani bende hamiş olabilirim
Ultrason kagıdı ıstedım vermedı bana 2 3 mm kese dedı ne bılım anlamadmNe guzel canim görmüşsün.ins darısı dogumuna canim.progestani da miden bulanirsa alltan al.
Bu arada canim.ultrason kagidinda kesenin boyu kac gözüküyor?
d1 d2 d3 filan yazar.
Tebrık ederm cnm masallah anneler cogalıyo
Özel hastane yok yakında devlet hastanesi var. Acile mi gitsem bilemedimCanim bilmiyorum ki.niye olmus acaba.
Ins kotü bisey degildir.acaba hastaneye mi gitseniz?
Niye vermemiş ki.çok tuhaf.bana 2 kagit verdi.kese boyutu ve kese gorünüyor.Ultrason kagıdı ıstedım vermedı bana 2 3 mm kese dedı ne bılım anlamadm
Silik mi çıkıyor ovülasyon testiAnaaa yani bende hamiş olabilirim
Acile git canim.de ki ben idrar testi yaptim pozitif cikti.simdi de kanama var de.ilgilenirler.Özel hastane yok yakında devlet hastanesi var. Acile mi gitsem bilemedim
Şimdide ilkinden daha silik çıktı seninki gibi aynı ya elimde gebelik testi yokSilik mi çıkıyor ovülasyon testi
Canim efulinden 1 2 damal akintiyla karisik kan gelmis.sence ne yapsin?Tebrık ederm cnm masallah anneler cogalıyo
Tamam canım eşime söyleyeyim de gidelim. Çok sağol.Acile git canim.de ki ben idrar testi yaptim pozitif cikti.simdi de kanama var de.ilgilenirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?