Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya canım ne bilim ben biraz garibim benden 30 yaş büyük kadın şunu yap bunu yap diyemiyorum çekiniyorum annemde delisin sen diyor kızıyor

Aynen annem arkadaşlarım kızım sen ne buluyorsunda yıkıyorsun bu kadar diyor e adam akşam eve geliyor bi tshirt hopp kirli sepetine yatıyor bir tshirt hoop kirliye. Allah yardımcımız olsun

Ya canım ne bilim ben biraz garibim benden 30 yaş büyük kadın şunu yap bunu yap diyemiyorum çekiniyorum annemde delisin sen diyor kızıyor

Canım şuranında tozunu alalım burayıda şöyle yapalım diyerek söyleyebilirsin. Benim ki geçen mutfak temizlerken fırında leke bırakmış arkasından ben sildim mesela. OLabiliyor bazen.Güzel ve uygun bir dille anlatırsan sorun olmas bence. Ben en başta anlattım zaten ne kadar titiz biri olduğumu kendiside anladı. Nasıl temizlik yaptığımı düzenimide anlattım şimdilik sorun yok

Kiz siz daha cicim aylarini yasiyorsunuz.benimki kes diye zıplıyor.
6 sene önce tanıştığımızda yine kapalıydım ama saçım kısaydı küttü. Söyleyince uzat dedi. Uzattım o gün bu gün sürekli soruyor kestirmiyorsun dimi diye. Benim babam da böyle. Annem ya da ben saçımızdan 1 parmak kessek gidip gösterirdik bak çok kesmedik diye anca öyle kızmazdı eski beri alışığım ben bu saç sevdasına

Bi de ne diycem canım yaa. Az önce lavaboya girdim 1-2 damla kanama oldu. Neyin nesi bu anlamadım biliyor musun sen. Kırmızı renkti akıntıyla karışık gelmiş.

Canim bilmiyorum ki.niye olmus acaba.
Ins kotü bisey degildir.acaba hastaneye mi gitseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…