Sigara fena zaten ben gun icinde hic icmem ama esim ictiginde onla beraber iciyorum duramiyorum ya da tuvalete gitmem gerekiyor direk nasipte varsa herturlu oluyor zamani gelmis olsun saglikli olsunda beklerim ben bebegimi❤Ben de duramıyorum Valla ya su ya sigara ikisinden birine kalkıyorum hemen.
İnşallah canım Allahım herkese yaşatsın batın gelmeden de test yapma. Mutluluğunu tam anlamıyla yaşa benim gibi buruk kalma.Insallah sonucumuzda ayni olur canim bende o guzel duyguyu yasarim. Son 10 gunum sabirsizlikla gecmesini bekliyorum.yumurtlama gunum oncesi ve sonrasi iliski oldu doktora kontrol icin gidecegim zaman umarim mutlu haberi alirim.
Canim adet agrim oncesinde basladigi için test yapmadan olcagimi anlıyorum bende cok panigim duramam kesinlesmeden esime soylerim oda herkese iletir direk sonra stres eger geçerse ertesi sabah hemen yaparim ama daha fazla dayanamam.İnşallah canım Allahım herkese yaşatsın batın gelmeden de test yapma. Mutluluğunu tam anlamıyla yaşa benim gibi buruk kalma.
Bebegi daha görmdedim canim.en son 5+3de gittim.bebek yoktu.yolk sac yeni olsuyordu.2 hafta sonra gel dedi.Canım bebeği ne zaman grdün ultrasonda?
Burda daha ıyı yukarda heraldeİnşallah canım.
Saçmalama canım sağlık söz konusu iğrençlik olur mu. Koku yoksa korkmayın diyorlar. Ama sen yine de ilk doktora gittiğinde sor içini rahatlatsın anlatsın.Afedersin dün peceteyi kokladim.koku yok.
Afedersin sarı sümük gibi bisey.ay çok iğrenclestim
Devlet hastanesinde eşini almıyorlar. Özelde alıyorlar ama o da yanında olmuyor alttan muayene sırasında.Esin ne zaman geliyor peki yani hazırlanma süreci nasıl ben daha önce kuaför e bile gidemedim bu yüzden
Evet canım yukarda çok güzel. Zaten zamanla ortalara gelecek bebek. Ama başlarda aşağı da olmaması iyi.Burda daha ıyı yukarda heralde
7+0 da duyulur canım. Git bence. Eşin de evde madem birlikte dinlersiniz :)Gidince sorarim.
Bu arada ben pazartesi 7+0 olacam.esim o gün evde.sence kalp atina gideyim mi yoksa 4 5 gun daha mi bekliyim.
Bu arada pazartesi benim dogum günüm.
19 şubat.
Pazartesi gidersem sorayim.ama kesin normal der yollar.Saçmalama canım sağlık söz konusu iğrençlik olur mu. Koku yoksa korkmayın diyorlar. Ama sen yine de ilk doktora gittiğinde sor içini rahatlatsın anlatsın.
Aynen canım. Öyle olacak büyük ihtimallePazartesi gidersem sorayim.ama kesin normal der yollar.
Hemde güzel bi doğumgünü hediyesi almiş olurum:)7+0 da duyulur canım. Git bence. Eşin de evde madem birlikte dinlersiniz :)
Tamam canım sagolasin özele gidecem ama bakalimDevlet hastanesinde eşini almıyorlar. Özelde alıyorlar ama o da yanında olmuyor alttan muayene sırasında.
İç çamaşırını çıkar çatala çık diyor. Bir bacağındakini tamamen çıkartıp diğer bacağını bırakıyorsun giyinmesi kolay olsun diye. Geçiyorsun üstüne bez atıyorlar. Ayağını koyacak yerler var oraya koyuyorsun. Ucunda küçük top gibi bişey olan bir çubuk var ucuna bir sıvı sürüp yapıyor. Sıkmazsan hiç ağrısı yok. Bebeğe hiç bi şekilde bi zararı da yok.
Tabı buyuyup genısledıkce ınıcek cnm hayırlısı ıns hepımız ıcın en hayırlısı olsunEvet canım yukarda çok güzel. Zaten zamanla ortalara gelecek bebek. Ama başlarda aşağı da olmaması iyi.
Aynen. Bu bana verdiğin en güzel Doğum günü hediyesi dersin :) hooop duygu dolu anlar. Sarılmalar:) çok güzel yaa. Ne güzel denk gelmiş.Hemde güzel bi doğumgünü hediyesi almiş olurum:)
Amin canım inşallah.Tabı buyuyup genısledıkce ınıcek cnm hayırlısı ıns hepımız ıcın en hayırlısı olsun
Canım benimde bugün adet ağrıları gibi ağrılarım var. Çok benziyor hatta aynı.Canim adet agrim oncesinde basladigi için test yapmadan olcagimi anlıyorum bende cok panigim duramam kesinlesmeden esime soylerim oda herkese iletir direk sonra stres eger geçerse ertesi sabah hemen yaparim ama daha fazla dayanamam.
Anladım canım inş görürsün bende iki hafta sonra gidceğim bebeği görmek için doktor 1 hafta sonra gel dedi de ben biraz daha büyüsün diye bekleyeceğim.Bebegi daha görmdedim canim.en son 5+3de gittim.bebek yoktu.yolk sac yeni olsuyordu.2 hafta sonra gel dedi.
Adet oncesi baska belirtin oldumu canim.Canım benimde bugün adet ağrıları gibi ağrılarım var. Çok benziyor hatta aynı.
Benim bat 8 gün geçti hala ara ara adet sancısı giriyor. Ne zaman geçer ki acaba.Canım benimde bugün adet ağrıları gibi ağrılarım var. Çok benziyor hatta aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?