Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de duramıyorum Valla ya su ya sigara ikisinden birine kalkıyorum hemen.
Sigara fena zaten ben gun icinde hic icmem ama esim ictiginde onla beraber iciyorum duramiyorum ya da tuvalete gitmem gerekiyor direk nasipte varsa herturlu oluyor zamani gelmis olsun saglikli olsunda beklerim ben bebegimi❤

Insallah sonucumuzda ayni olur canim bende o guzel duyguyu yasarim. Son 10 gunum sabirsizlikla gecmesini bekliyorum.yumurtlama gunum oncesi ve sonrasi iliski oldu doktora kontrol icin gidecegim zaman umarim mutlu haberi alirim.
İnşallah canım Allahım herkese yaşatsın batın gelmeden de test yapma. Mutluluğunu tam anlamıyla yaşa benim gibi buruk kalma.

İnşallah canım Allahım herkese yaşatsın batın gelmeden de test yapma. Mutluluğunu tam anlamıyla yaşa benim gibi buruk kalma.
Canim adet agrim oncesinde basladigi için test yapmadan olcagimi anlıyorum bende cok panigim duramam kesinlesmeden esime soylerim oda herkese iletir direk sonra stres eger geçerse ertesi sabah hemen yaparim ama daha fazla dayanamam.

Afedersin dün peceteyi kokladim.koku yok.
Afedersin sarı sümük gibi bisey.ay çok iğrenclestim
Saçmalama canım sağlık söz konusu iğrençlik olur mu. Koku yoksa korkmayın diyorlar. Ama sen yine de ilk doktora gittiğinde sor içini rahatlatsın anlatsın.

Esin ne zaman geliyor peki yani hazırlanma süreci nasıl ben daha önce kuaför e bile gidemedim bu yüzden
Devlet hastanesinde eşini almıyorlar. Özelde alıyorlar ama o da yanında olmuyor alttan muayene sırasında.
İç çamaşırını çıkar çatala çık diyor. Bir bacağındakini tamamen çıkartıp diğer bacağını bırakıyorsun giyinmesi kolay olsun diye. Geçiyorsun üstüne bez atıyorlar. Ayağını koyacak yerler var oraya koyuyorsun. Ucunda küçük top gibi bişey olan bir çubuk var ucuna bir sıvı sürüp yapıyor. Sıkmazsan hiç ağrısı yok. Bebeğe hiç bi şekilde bi zararı da yok.

Gidince sorarim.
Bu arada ben pazartesi 7+0 olacam.esim o gün evde.sence kalp atina gideyim mi yoksa 4 5 gun daha mi bekliyim.
Bu arada pazartesi benim dogum günüm.
19 şubat.
7+0 da duyulur canım. Git bence. Eşin de evde madem birlikte dinlersiniz :)

Tamam canım sagolasin özele gidecem ama bakalim

Canim adet agrim oncesinde basladigi için test yapmadan olcagimi anlıyorum bende cok panigim duramam kesinlesmeden esime soylerim oda herkese iletir direk sonra stres eger geçerse ertesi sabah hemen yaparim ama daha fazla dayanamam.
Canım benimde bugün adet ağrıları gibi ağrılarım var. Çok benziyor hatta aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…