- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Evet cnm cok sukur oyle gozukmustı ons bebısler tutunsunBence iyi bişey bu. Altlarda tutunan bir arkadaşım var yerinden kalkamadı 5 aya kadar. Böylesi daha iyi.
Hmm anladım canım. Belki öyle hesaplarsın dedim ama öyle de olmadı. Neyse sabırla bekleyeceksin yapacak bişey yok. Zaten lekelenme olayı nadir görülüyormuş.Bende hiç kanama olmadi değil kanama. Leke bile olmadı o yüzden ne zaman yerleşti bilemiyorum
1 ay çok zaman yaa. Aracınız yokmu. Başka bi ilçeye ya da başka bi şehre gidin. Belki ilaca başlatmak ister doktor.
Nasıl yani kaza mı yaptınız. Geçmiş olsun canımAhhh canım ahhh arabamız uçtu bizim başımıza gelmeyen kalmadı
Ama seninle aramızda bir gün varHmm anladım canım. Belki öyle hesaplarsın dedim ama öyle de olmadı. Neyse sabırla bekleyeceksin yapacak bişey yok. Zaten lekelenme olayı nadir görülüyormuş.
Hmm bebeğin kalp atışını duyarsın bu gidişte. Sonra da 1 ay gitmezsen sıkıntı olmaz. Ben ilk gidişin 1 ay sonra sandım.Canim şimdi 24 Şubat'ta gidecem sonra 1 ay sürer gitmem
Nasıl yani kaza mı yaptınız. Geçmiş olsun canımorda uçurum falan vardır tabi araba mı kaydı.
Sonra da Adana da giderim zaten en iyi doktoraHmm bebeğin kalp atışını duyarsın bu gidişte. Sonra da 1 ay gitmezsen sıkıntı olmaz. Ben ilk gidişin 1 ay sonra sandım.
Beni baz alarak hesaplarsam ortalama 15 mm olursun 24 şubatta. Kalp atışı rahatlıkla duyulur. Alttan muayeneye müsade edersen bebeği bile görürsün.Ama seninle aramızda bir gün var
Ayy Allah korumuş.Allah'tan içinde biz yoktuk araba kendi kendine başkasının bahçesine uçtu
İnşallah canım.Evet cnm cok sukur oyle gozukmustı ons bebısler tutunsun
Bende iltibap var canim.daha kötüKızlar nasılsınız benım kahvelıkle yapıskan akıntıyla boyle garıp bısey oldu kan gıbı degıl artık daha degısık valla bıtsın artık ya
Erkek doktor kendimi kasmazsam olur aslindaBeni baz alarak hesaplarsam ortalama 15 mm olursun 24 şubatta. Kalp atışı rahatlıkla duyulur. Alttan muayeneye müsade edersen bebeği bile görürsün.
Yok canım memleketim Adana
Bende adanaya adanaya gelin gittim:))Yok canım memleketim Adana
Yaaa Adana misin şuan çok özledim Adana'yi coookBende adanaya adanaya gelin gittim:))
Kasma canım. Utanacak bişey yok. Dikkatli bile bakmıyorlar bir saniye bakıp kafasını çevirip monitöre bakıyorlar.Erkek doktor kendimi kasmazsam olur aslinda
Vajina da mı idrar yollarında mı canım. Vajina da olanı fitille kolayca temizliyorlar.Bende iltibap var canim.daha kötü
Hayatimda iltihap görmemistim.dunden beri var.bebeğe zararı olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?