- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
4 le kaldim canim.U Umudumbitmedi_ canım sen TSH kaçla hamile kaldın?
Vajinadan geliyor.peçeteye silince kalin kivamli sapsari bi akinti geliyor.iltihap mi sence de?Vajina da mı idrar yollarında mı canım. Vajina da olanı fitille kolayca temizliyorlar.
Ciddi misin canım. Doktor ilaç tedavisi uygulamadı mı hamile olduğunu öğrenince. Sıkıntı oluyormuş diye duydum onu ihmal etme canım. Doktora sor mutlaka.4 le kaldim canim.
Benimde genelde sol agriyor canim kanaman falan yok demi yoksa onemli degil normal yani
Yok canım o bebeğin kesesini koruma altına alan yani çevreleyen sıvıymış. Bende lekelenme geçtiğinden beri oluyor. Sarı akıntı. Enfeksiyon değil o. Normal bişey. Hamilelik boyunca devam edecek dedi doktor.Vajinadan geliyor.peçeteye silince kalin kivamli sapsari bi akinti geliyor.iltihap mi sence de?
Benim 5.15 di.ilaca basladim zaten 4e düsünce hamile kaldim.hemen doktora gittim.dozunu 2 kat arttirdi.simdi düsüktür.Ciddi misin canım. Doktor ilaç tedavisi uygulamadı mı hamile olduğunu öğrenince. Sıkıntı oluyormuş diye duydum onu ihmal etme canım. Doktora sor mutlaka.
Bencede iyice düşmüştür canım. Doktor riske atamaz onu hesaplamıştır.Benim 5.15 di.ilaca basladim zaten 4e düsünce hamile kaldim.hemen doktora gittim.dozunu 2 kat arttirdi.simdi düsüktür.
Aman çok igrenc bisey ya.Yok canım o bebeğin kesesini koruma altına alan yani çevreleyen sıvıymış. Bende lekelenme geçtiğinden beri oluyor. Sarı akıntı. Enfeksiyon değil o. Normal bişey. Hamilelik boyunca devam edecek dedi doktor.
Canım sormayı unuttum akıntın kötü kokulu değil dimi. Kötü kokulu olursa enfeksiyona mantara işaret.Vajinadan geliyor.peçeteye silince kalin kivamli sapsari bi akinti geliyor.iltihap mi sence de?
Yine de doktoruna sorarsan bilgilendirir seni. İçin rahatlar.Aman çok igrenc bisey ya.
Ben hayatimda iltihap olmadim.hep dikkat ederim de.onu gorünce korktum.
Evet canim.zaten ben tiroit hastasi degilim.ilaci alinca kontrol altinda oluyor.Bencede iyice düşmüştür canım. Doktor riske atamaz onu hesaplamıştır.
Yok canım kontrol ediyorum sürekli hiç olmadı çok şükür.Benimde genelde sol agriyor canim kanaman falan yok demi yoksa onemli degil normal yani
Afedersin dün peceteyi kokladim.koku yok.Canım sormayı unuttum akıntın kötü kokulu değil dimi. Kötü kokulu olursa enfeksiyona mantara işaret.
Gidince sorarim.Yine de doktoruna sorarsan bilgilendirir seni. İçin rahatlar.
O zaman normal daha dur bakalim surekli olacak o agrilar canim benim saatlerce oluyor bazenYok canım kontrol ediyorum sürekli hiç olmadı çok şükür.
Esin ne zaman geliyor peki yani hazırlanma süreci nasıl ben daha önce kuaför e bile gidemedim bu yüzdenKasma canım. Utanacak bişey yok. Dikkatli bile bakmıyorlar bir saniye bakıp kafasını çevirip monitöre bakıyorlar.
Insallah sonucumuzda ayni olur canim bende o guzel duyguyu yasarim. Son 10 gunum sabirsizlikla gecmesini bekliyorum.yumurtlama gunum oncesi ve sonrasi iliski oldu doktora kontrol icin gidecegim zaman umarim mutlu haberi alirim.Ayağını dikmeden olmazsa bu kazayla hamile kalanlar nasıl kalıyor ? Veya ben nasıl kaldım ahh bu görümceler :)) Benim ayın 5inde çatladı yumurtam. Ayın 4ünde ilişki oldu ve 10 dk sonra ayağa kalktım.
Baya icim rahatladi yumurtlamdan 1 gun once ilsikiden olsa kalktim hemen duramiyorumCanım bence de ayak uzatma olayı diye bişiy yok. Giden en geç beş dakika içinde gidiyor. Gidemeyen de geri çıkıyor basınç etkisiyle.
Canım bebeği ne zaman grdün ultrasonda?Gidince sorarim.
Bu arada ben pazartesi 7+0 olacam.esim o gün evde.sence kalp atina gideyim mi yoksa 4 5 gun daha mi bekliyim.
Bu arada pazartesi benim dogum günüm.
19 şubat.
Baya icim rahatladi yumurtlamdan 1 gun once ilsikiden olsa kalktim hemen duramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?