Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat 8 gün geçti hala ara ara adet sancısı giriyor. Ne zaman geçer ki acaba.
Canım ağrısın ağrısında şu bat geçince ağrısın korkutuyor beni ne kadar benziyor ya. Bilmiyorum kuzum bakalım. İleriki zamanlarda bu ağrılara şükredecez. Kramplar falan :)

Adet oncesi baska belirtin oldumu canim.
Canım benim adetim geçmedi ki. Ama bildiğin ben bütün belirtileri yaşıyorum. Annemle teyzemde adetleri geçmeden anlarlarmış zaten genetik heralde :) çok ayakta durunca kasıklarım ağrıyor uzanınca geçiyor. Göğsümün kahverengi kısmının çevresi çok koyu bir kahveyle çizilmiş gibi ve içinde yeşil damarlar var. Gündüz bulantım yok ama akşamları oluyor hatta akşamları yemek bile yiyemiyorum açlıktan midem çekiliyor yinede yiyemiyorum. Şuan bu kadar aklıma geliyor.

E Efulimm41 Canim sen anlıyorsun bu değerlerden. Bana yorum yapar misin? Tsh 1,6
Fsh 7,69
Lh 4,03
E2 87
Deha-so4 225,2

Cnm ceke ceke ıspanaklı börek cektı ya ezıyet yıka yap
Benim de canım börek çekiyor 2 gündür. Ama kalkıp yapacak dermanım yok. Anneme de söylemiyorum uğraştırmamak için. Ne güzel olurdu şöyle ıspanaklı peynirli bi börek yanında sıcacık bi çay. Ohh miss. Off canımı çektiriyorum iyice.

Canım ağrısın ağrısında şu bat geçince ağrısın korkutuyor beni ne kadar benziyor ya. Bilmiyorum kuzum bakalım. İleriki zamanlarda bu ağrılara şükredecez. Kramplar falan :)
Benim BAT'tan 3 gün önce başladı canım ama adet gününden sonra iyice arttı. İleriki aylarda azalıyor diyorlar. İnşallah öyle olur :)

Benim canım da mantı istiyor
Ama yapacak kimsem yok.

E2 birazcık yüksek. Ama diğer değerler güzel. En alttakini bilmiyorum.

Sağol canım, daha salı günü gideceğim de, bir de pzt çıkacak sonuclar da var. İnsallah sorun yoktur. Birbirinize sorduğunuz sorular vardı. Kacla hamile kaldın falan diye, o hangi hormondu canim

Pardon evet adetin daha gecmedi senin bende gerci daha cok var belirti icin insan merak ediyor yinede dusunmemeye calisiyorum.

Sağol canım, daha salı günü gideceğim de, bir de pzt çıkacak sonuclar da var. İnsallah sorun yoktur. Birbirinize sorduğunuz sorular vardı. Kacla hamile kaldın falan diye, o hangi hormondu canim
TSH'tı canım o. Ama senin değerin gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…