- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
O degil Rabbim verdi...Aynen. Bu bana verdiğin en güzel Doğum günü hediyesi dersin :) hooop duygu dolu anlar. Sarılmalar:) çok güzel yaa. Ne güzel denk gelmiş.
Dogru canimAnladım canım inş görürsün bende iki hafta sonra gidceğim bebeği görmek için doktor 1 hafta sonra gel dedi de ben biraz daha büyüsün diye bekleyeceğim.
Canım ağrısın ağrısında şu bat geçince ağrısın korkutuyor beni ne kadar benziyor ya. Bilmiyorum kuzum bakalım. İleriki zamanlarda bu ağrılara şükredecez. Kramplar falan :)Benim bat 8 gün geçti hala ara ara adet sancısı giriyor. Ne zaman geçer ki acaba.
Benım bıle arada agrı gırıyo kasıklara adet gıbıBenim bat 8 gün geçti hala ara ara adet sancısı giriyor. Ne zaman geçer ki acaba.
Canım benim adetim geçmedi ki. Ama bildiğin ben bütün belirtileri yaşıyorum. Annemle teyzemde adetleri geçmeden anlarlarmış zaten genetik heralde :) çok ayakta durunca kasıklarım ağrıyor uzanınca geçiyor. Göğsümün kahverengi kısmının çevresi çok koyu bir kahveyle çizilmiş gibi ve içinde yeşil damarlar var. Gündüz bulantım yok ama akşamları oluyor hatta akşamları yemek bile yiyemiyorum açlıktan midem çekiliyor yinede yiyemiyorum. Şuan bu kadar aklıma geliyor.Adet oncesi baska belirtin oldumu canim.
O anlamda değil canım :) eşin olmasaydı bebek olur muydu :) o anlamda dedim.O degil Rabbim verdi...
Benim de canım börek çekiyor 2 gündür. Ama kalkıp yapacak dermanım yok. Anneme de söylemiyorum uğraştırmamak için. Ne güzel olurdu şöyle ıspanaklı peynirli bi börek yanında sıcacık bi çay. Ohh miss. Off canımı çektiriyorum iyice.Cnm ceke ceke ıspanaklı börek cektı ya ezıyet yıka yap
Benim BAT'tan 3 gün önce başladı canım ama adet gününden sonra iyice arttı. İleriki aylarda azalıyor diyorlar. İnşallah öyle olur :)Canım ağrısın ağrısında şu bat geçince ağrısın korkutuyor beni ne kadar benziyor ya. Bilmiyorum kuzum bakalım. İleriki zamanlarda bu ağrılara şükredecez. Kramplar falan :)
12nci haftaya kadar olurmuş ama genelde 9 haftadan önce bitermiş biraz araştırdım da. Ben daha 5nci haftadayım nasıl dayanacam 7 hafta dahaBenım bıle arada agrı gırıyo kasıklara adet gıbı
Anladim canim.ama o da beni çok yordu.gel dedigim zamanlar sinir etti beni.O anlamda değil canım :) eşin olmasaydı bebek olur muydu :) o anlamda dedim.
Anladim canim.ama o da beni çok yordu.gel dedigim zamanlar sinir etti beni.
Simdi diyorum ki bu benim bebisim:)
Evet.diyorum ki ismini ben koyacam.sıkıntilarinı stresini ben cekiyorum.ben yaptım benim o.
Benim canım da mantı istiyorBenim de canım börek çekiyor 2 gündür. Ama kalkıp yapacak dermanım yok. Anneme de söylemiyorum uğraştırmamak için. Ne güzel olurdu şöyle ıspanaklı peynirli bi börek yanında sıcacık bi çay. Ohh miss. Off canımı çektiriyorum iyice.
E2 birazcık yüksek. Ama diğer değerler güzel. En alttakini bilmiyorum.
Pardon evet adetin daha gecmedi senin bende gerci daha cok var belirti icin insan merak ediyor yinede dusunmemeye calisiyorum.Canım benim adetim geçmedi ki. Ama bildiğin ben bütün belirtileri yaşıyorum. Annemle teyzemde adetleri geçmeden anlarlarmış zaten genetik heralde :) çok ayakta durunca kasıklarım ağrıyor uzanınca geçiyor. Göğsümün kahverengi kısmının çevresi çok koyu bir kahveyle çizilmiş gibi ve içinde yeşil damarlar var. Gündüz bulantım yok ama akşamları oluyor hatta akşamları yemek bile yiyemiyorum açlıktan midem çekiliyor yinede yiyemiyorum. Şuan bu kadar aklıma geliyor.
:) Naz yapabilirsin tabi hakkındır. Dinimiz isim babanın hakkıdır diyor ama :) onu napcanEvet.diyorum ki ismini ben koyacam.sıkıntilarinı stresini ben cekiyorum.
Yok diyor.
TSH'tı canım o. Ama senin değerin gayet iyi.Sağol canım, daha salı günü gideceğim de, bir de pzt çıkacak sonuclar da var. İnsallah sorun yoktur. Birbirinize sorduğunuz sorular vardı. Kacla hamile kaldın falan diye, o hangi hormondu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?