Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Babasının ismi Zakir. Şimdi küçücük çocuğa d Zakir ismi biraz şey gibi. Ahmet Mehmet değil ki
Aaa ben hiç düşünmeden verirdim, anlamı çok güzel. Söylemesi de güzel. Ve çok bulunmuyor. Yanına bir isim ekleyerek düşünmelisin bence.
2 tane öğrencim vardı farklı okullarda isimleri aynı olan. Çok sakin uyumlu ve zeki çocuklardı ikisi de kayınpederini bilemiyorum tabi :)
 
Bazen canım bişeyi çok istiyor bi kaşık alıp bırakıyorum çok saçma
Aynen.benim agzimdayken daha kusasim geliyor.
Paylastigin yaziyi biliyorum canim.
Hükmü veren Allahtir.Allahin hükümleri ise internetteki yorumlar degil onun kitabindadir.yazıda dinen diyor.neye hangi dine göre.
Kuranda ne yaziyorsa o hükümdür.kuranda apaçik ćocuga ismi babasi verir demiyor.burda bi bosluk bırakilmistir.zira yetim öksüz çocuklara isim verilemezdi
Dedesi ninesi isim vermezdi.
Kur'an da isimle ilgili çocuklara babalarinin ismiyle seslenin ve kiyamet günü siz isminizle ve babanizin ismiyle çağrilacaksiniz yazar.
 
Kızlar aranızda hamile kalmadan önce sigara içen var mı?? Nasıl bıraktınız hamile kalınca ? Azalttım günde 1 yada 2 içiyorum sinir krizlerine giriyorum inanılmaz stres oluyorum. Ama kıyamam ona hiç içmek istemiyorum. Birde bu belirsizlik beni iyice strese sokuyor
 
Babanın ismiyle çağrılacağı için babanın oluyor hak. Ama karısıyla danışarak babanın yönetiminde olmalı diyor. Bir sitede ya da bir hadis kitabında aksini görmedim. Bilemedim herkesin kendi tercihi tabi. Ben fikrimi beyan ederim. Eşim kabul etmezse üstüne gitmem. Çocuk ahirette isim konusunda babasından şikayetçi olabiliyor. O yüzden ona müdahale etmem. Ama tek başına da karar verdirtmem tabi. Birlikte karar veririz.
 
yvz13 de öyle canım. 1 tane içiyordu günde. Doktor stres bebeğe daha zararlı demiş ona günde 1 tane içiyordu gerçi onu da bırakmaya çalışıyordu. Sen de zamanla tiksineceksin kokusundan. Elinden geldiğince içmemeye çalış. Baktın daha kötü oluyorsun içersin. Ama maksimum günde 1 tane.
 
Beeennnnnn varım o sinir krizleri bende de var şu an
 
Beeennnnnn varım o sinir krizleri bende de var şu an
Bıraktınn mıı tamamen kestin miii ?? Ben yapamıyorum. İnanılmaz suçluluk duygusu içindeyim. Ama ben biliyordum zaten fazla tiryakiyim. Son zamanlarda iyice abartmıştım zaten. Ama başarıcam bırakıcam yapamam bunu ama nasılll ? Allahım korusun bir raahatsızlığı olsa nasıl kaldırırım o vicdan azabını.
 
Benim doktorumda öyle dedi en fazla 3 tane ama bırak ilk zamanlar için söylüyorum dedi fazla stresde iyi değil dedi. En büyük isteğim tiksinmek zaten bu konuda. İnşallah tiksinirim yoksa nasıl olacak bilmiyorum. Birde bu belirsizlik durumu var ya oda strese sokuyor beni daha çok içesim geliyor.
 


canım aynen dediğin gibiydi şimdi bıraktım hepten çok şükür :)
 

canım aynen benim yaşadıklarımı yasıyorsun şuan
ben çok savastım
birkaç gün önceye kadar günde bir taneye düşürmüştüm
şimdi hiç içmiyorum
bol bol belgesel izle bebek gelişimi ile ilgili
anne karnında yaşama yolculuk var mesela
bebeğin nasıl etkilendiğini daha iyi anlıyorsun
ve güç veriyor
inşallah sen de başarabilirsin canım
çok darlanırsan bana yaz destek olurum sana kuzum
 
Yok canım DHA tam anlamıyla bırakmadım paketin bitmesini bekliyorum 6 tane filan kaldı. Günde 2 paket içiyordum neredeyse herşeyim Sigara ile. Çok zor olacak benim için.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…