Değişsin bakalım bebişimin fotoğrafıDün benimkidd seninki gibiydi bak bugün değişmiş ölürüm onlara seninki de değişir bende 5+2 yım suan
Bi denersin şansını :)Şimdi bi daha erkek olursa hani babamın ismi diyebilir. Çok demode aşkım yeaa filan diycem bi yolunu bulmam lazım. Israr etmiyor illa diye ama belli de olmaz :))
Babasının ismi Zakir. Şimdi küçücük çocuğa d Zakir ismi biraz şey gibi. Ahmet Mehmet değil kiBi denersin şansını :)
Aaa ben hiç düşünmeden verirdim, anlamı çok güzel. Söylemesi de güzel. Ve çok bulunmuyor. Yanına bir isim ekleyerek düşünmelisin bence.Babasının ismi Zakir. Şimdi küçücük çocuğa d Zakir ismi biraz şey gibi. Ahmet Mehmet değil ki
Aynen.benim agzimdayken daha kusasim geliyor.Bazen canım bişeyi çok istiyor bi kaşık alıp bırakıyorum çok saçma
Ay insallah baslamaz ne mutlu snaa :)Normal devam ben:)()) ablam diyorki sen kusmucan boşuna bekleme:)))
Aaaa ne yaptin ki calisiyosun sen demi imkanin yokmu birakmak icin yada izin alsan birazBı acıkıyoruz yerken mıdemız bulanıyo kendımızı yordugumuz ıcın leke geldı ;(
Calısıyorum bıde evde glp yoruyorm kendımıAaaa ne yaptin ki calisiyosun sen demi imkanin yokmu birakmak icin yada izin alsan biraz
Babanın ismiyle çağrılacağı için babanın oluyor hak. Ama karısıyla danışarak babanın yönetiminde olmalı diyor. Bir sitede ya da bir hadis kitabında aksini görmedim. Bilemedim herkesin kendi tercihi tabi. Ben fikrimi beyan ederim. Eşim kabul etmezse üstüne gitmem. Çocuk ahirette isim konusunda babasından şikayetçi olabiliyor. O yüzden ona müdahale etmem. Ama tek başına da karar verdirtmem tabi. Birlikte karar veririz.Aynen.benim agzimdayken daha kusasim geliyor.
Paylastigin yaziyi biliyorum canim.
Hükmü veren Allahtir.Allahin hükümleri ise internetteki yorumlar degil onun kitabindadir.yazıda dinen diyor.neye hangi dine göre.
Kuranda ne yaziyorsa o hükümdür.kuranda apaçik ćocuga ismi babasi verir demiyor.burda bi bosluk bırakilmistir.zira yetim öksüz çocuklara isim verilemezdi
Dedesi ninesi isim vermezdi.
Kur'an da isimle ilgili çocuklara babalarinin ismiyle seslenin ve kiyamet günü siz isminizle ve babanizin ismiyle çağrilacaksiniz yazar.
Kızlar aranızda hamile kalmadan önce sigara içen var mı?? Nasıl bıraktınız hamile kalınca ? Azalttım günde 1 yada 2 içiyorum sinir krizlerine giriyorum inanılmaz stres oluyorum. Ama kıyamam ona hiç içmek istemiyorum. Birde bu belirsizlik beni iyice strese sokuyor
Beeennnnnn varım o sinir krizleri bende de var şu anKızlar aranızda hamile kalmadan önce sigara içen var mı?? Nasıl bıraktınız hamile kalınca ? Azalttım günde 1 yada 2 içiyorum sinir krizlerine giriyorum inanılmaz stres oluyorum. Ama kıyamam ona hiç içmek istemiyorum. Birde bu belirsizlik beni iyice strese sokuyor
Canim dikkat edeceksin yapmicaksin yapacak bisey yok kisitla kendini. Yazik o kadar isteyip Allah korusun bide bisey olursa o zaman pisman olursunCalısıyorum bıde evde glp yoruyorm kendımı
Bıraktınn mıı tamamen kestin miii ?? Ben yapamıyorum. İnanılmaz suçluluk duygusu içindeyim. Ama ben biliyordum zaten fazla tiryakiyim. Son zamanlarda iyice abartmıştım zaten. Ama başarıcam bırakıcam yapamam bunu ama nasılll ? Allahım korusun bir raahatsızlığı olsa nasıl kaldırırım o vicdan azabını.Beeennnnnn varım o sinir krizleri bende de var şu an
Benim doktorumda öyle dedi en fazla 3 tane ama bırak ilk zamanlar için söylüyorum dedi fazla stresde iyi değil dedi. En büyük isteğim tiksinmek zaten bu konuda. İnşallah tiksinirim yoksa nasıl olacak bilmiyorum. Birde bu belirsizlik durumu var ya oda strese sokuyor beni daha çok içesim geliyor.yvz13 de öyle canım. 1 tane içiyordu günde. Doktor stres bebeğe daha zararlı demiş ona günde 1 tane içiyordu gerçi onu da bırakmaya çalışıyordu. Sen de zamanla tiksineceksin kokusundan. Elinden geldiğince içmemeye çalış. Baktın daha kötü oluyorsun içersin. Ama maksimum günde 1 tane.
yvz13 de öyle canım. 1 tane içiyordu günde. Doktor stres bebeğe daha zararlı demiş ona günde 1 tane içiyordu gerçi onu da bırakmaya çalışıyordu. Sen de zamanla tiksineceksin kokusundan. Elinden geldiğince içmemeye çalış. Baktın daha kötü oluyorsun içersin. Ama maksimum günde 1 tane.
Benim doktorumda öyle dedi en fazla 3 tane ama bırak ilk zamanlar için söylüyorum dedi fazla stresde iyi değil dedi. En büyük isteğim tiksinmek zaten bu konuda. İnşallah tiksinirim yoksa nasıl olacak bilmiyorum. Birde bu belirsizlik durumu var ya oda strese sokuyor beni daha çok içesim geliyor.
Yok canım DHA tam anlamıyla bırakmadım paketin bitmesini bekliyorum 6 tane filan kaldı. Günde 2 paket içiyordum neredeyse herşeyim Sigara ile. Çok zor olacak benim için.Bıraktınn mıı tamamen kestin miii ?? Ben yapamıyorum. İnanılmaz suçluluk duygusu içindeyim. Ama ben biliyordum zaten fazla tiryakiyim. Son zamanlarda iyice abartmıştım zaten. Ama başarıcam bırakıcam yapamam bunu ama nasılll ? Allahım korusun bir raahatsızlığı olsa nasıl kaldırırım o vicdan azabını.
2gun once memleketime geldim canim:) guzel adana ben seviyorum alistimYaaa Adana misin şuan çok özledim Adana'yi coook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?