Çok sıkıntılı bi değer değil canım. Gebeliğe engel olmazı. 3,5 ve üzeri biraz sıkıntı. Yine de sen bilirsin.Canım benim TSH reglin 4. Günü 2.75 çıkmıştı aile hekimi bi yorum yapmamisti acaba ben de bi endokrinoloji uzmanına gitsem mi şimdi ben de işkillendim
7 hafta mı oluyorsun :)Yarın bebeğin fotosu değişecek canım:)
Yok kuzum seninki değişecek:)7 hafta mı oluyorsun :)
Tamam canım sagol senin bu değerlerle ilgili yorumlarin süper :)Çok sıkıntılı bi değer değil canım. Gebeliğe engel olmazı. 3,5 ve üzeri biraz sıkıntı. Yine de sen bilirsin.
Yordm camasırıma leke geldı gene ben uslanmıcam heraldeKız zaten çalışıyorsun yorma kendini.
Yat hemen ayaklarını dik sıcak tut kendini.Yordm camasırıma leke geldı gene ben uslanmıcam heralde
Bı acıkıyoruz yerken mıdemız bulanıyo kendımızı yordugumuz ıcın leke geldı ;(Nasil gidiyor bakim napiyosunuz hamile bağyanlar
Rica ederim canım :)Tamam canım sagol senin bu değerlerle ilgili yorumlarin süper :)
Evet yattm dedn gbı ay ya heryerm agrıdıYat hemen ayaklarını dik sıcak tut kendini.
Ayy niye ki. Benim dün 5 hafta oldu. 6'ya daha var :) 5+1'imYok kuzum seninki değişecek:)
Yorma kendini böyle yaa. 12 haftaya kadar sabret.Evet yattm dedn gbı ay ya heryerm agrıdı
Bazen canım bişeyi çok istiyor bi kaşık alıp bırakıyorum çok saçma
Yattm kalkmam zaten kahvelıkmı kırmızımı anlayamadm ama camasırda hıc gelmezdı camasırımaYorma kendini böyle yaa. 12 haftaya kadar sabret.
Hani benim babamın ismi demeyecek miBen oğlumda eşime söz hakkı bile vermedim. Sen ne istiyorsan o olsun dedi. Sonuç olarak kendi babamın adını ve istediğim bir ismi koydum. Bunda da şimdiden söylüyorum artık ana baba ismi koymak yok diye:)) çok çakalım ya
Biraz bekle bakalım. Günlük ped ya da peçete koy rengini görebilmek için. Kırmızıysa doktorunu ararsın ya da artarsa. Kahverengiyse ve az az gelirse sıkıntı yok.Yattm kalkmam zaten kahvelıkmı kırmızımı anlayamadm ama camasırda hıc gelmezdı camasırıma
Gunlugu eve gelonce rahat olmak ıcın cıkarmıstm pıskan oldm wcde de gelmedı ıns sıkıntı yoktur aynvalla bebeklermız ıyı olsnBiraz bekle bakalım. Günlük ped ya da peçete koy rengini görebilmek için. Kırmızıysa doktorunu ararsın ya da artarsa. Kahverengiyse ve az az gelirse sıkıntı yok.
Bişey olmaz canım. Allah'ın izniyle. Stres yapma. Kendini de bi daha yorma.Gunlugu eve gelonce rahat olmak ıcın cıkarmıstm pıskan oldm wcde de gelmedı ıns sıkıntı yoktur aynvalla bebeklermız ıyı olsn
Ons meleklerımozo Allah korusun cnm hayırlısoylaBişey olmaz canım. Allah'ın izniyle. Stres yapma. Kendini de bi daha yorma.
Dün benimkidd seninki gibiydi bak bugün değişmiş ölürüm onlara seninki de değişir bende 5+2 yım suanAyy niye ki. Benim dün 5 hafta oldu. 6'ya daha var :) 5+1'im
Hani benim babamın ismi demeyecek miBirlikte karar vermek lazım. Bende erkek olursa dedemin ve babasının ismini koymak istedim. O da iyi düşünmüşsün dedi. Kız olursa da bakıcaz artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?