Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim TSH reglin 4. Günü 2.75 çıkmıştı aile hekimi bi yorum yapmamisti acaba ben de bi endokrinoloji uzmanına gitsem mi şimdi ben de işkillendim
Çok sıkıntılı bi değer değil canım. Gebeliğe engel olmazı. 3,5 ve üzeri biraz sıkıntı. Yine de sen bilirsin.

Bazen canım bişeyi çok istiyor bi kaşık alıp bırakıyorum çok saçma

Ben oğlumda eşime söz hakkı bile vermedim. Sen ne istiyorsan o olsun dedi. Sonuç olarak kendi babamın adını ve istediğim bir ismi koydum. Bunda da şimdiden söylüyorum artık ana baba ismi koymak yok diye:)) çok çakalım ya

Hani benim babamın ismi demeyecek mi Birlikte karar vermek lazım. Bende erkek olursa dedemin ve babasının ismini koymak istedim. O da iyi düşünmüşsün dedi. Kız olursa da bakıcaz artık :)

Yattm kalkmam zaten kahvelıkmı kırmızımı anlayamadm ama camasırda hıc gelmezdı camasırıma
Biraz bekle bakalım. Günlük ped ya da peçete koy rengini görebilmek için. Kırmızıysa doktorunu ararsın ya da artarsa. Kahverengiyse ve az az gelirse sıkıntı yok.

Biraz bekle bakalım. Günlük ped ya da peçete koy rengini görebilmek için. Kırmızıysa doktorunu ararsın ya da artarsa. Kahverengiyse ve az az gelirse sıkıntı yok.
Gunlugu eve gelonce rahat olmak ıcın cıkarmıstm pıskan oldm wcde de gelmedı ıns sıkıntı yoktur aynvalla bebeklermız ıyı olsn

Hani benim babamın ismi demeyecek mi Birlikte karar vermek lazım. Bende erkek olursa dedemin ve babasının ismini koymak istedim. O da iyi düşünmüşsün dedi. Kız olursa da bakıcaz artık :)

Şimdi bi daha erkek olursa hani babamın ismi diyebilir. Çok demode aşkım yeaa filan diycem bi yolunu bulmam lazım. Israr etmiyor illa diye ama belli de olmaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…