- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Kız ne alakasi var babasinin ismiyle cagrilmasinin.hem ismiyle hemde babasinin ismiyle cagrilir diyor.örmek olarak Abdullah bin Muhammed.bin oglu demek.ayni zamanda babasi diyecegin zaman da ibn denir.yani soyu vurgulamak icindir.çocuğa babasi isim versin diye degildir.Babanın ismiyle çağrılacağı için babanın oluyor hak. Ama karısıyla danışarak babanın yönetiminde olmalı diyor. Bir sitede ya da bir hadis kitabında aksini görmedim. Bilemedim herkesin kendi tercihi tabi. Ben fikrimi beyan ederim. Eşim kabul etmezse üstüne gitmem. Çocuk ahirette isim konusunda babasından şikayetçi olabiliyor. O yüzden ona müdahale etmem. Ama tek başına da karar verdirtmem tabi. Birlikte karar veririz.
2gun once memleketime geldim canim:) guzel adana ben seviyorum alistim
Zonguldak canim bahcesehirde oturuyoruz real alisveris merkezine yakinMemleket nere canım Adana burnumda tutuyor valla güzel bir yerinde oturuyorsanız Adana güzel yer
Teyzemde orda oturuyor sakin oralar eşin Adanalı mi canımZonguldak canim bahcesehirde oturuyoruz real alisveris merkezine yakin
Inşallah tutar canım az kalmış benimde ovulasyon testim koyuya yakındı oglen yine yapcam pozitif diye düşünüyorum yumurta sabah 18mm olmuştu günde 2mm büyüyor ortalama çatlamak üzere heyecanliyim inşallah bu ay olur ikimizindeAtlamadim canim degerlendim ama ayak dikme olayını yapmadim onemsemedim bu ay nedense kafam rahatti ama iliski oldu simdi son 10 gun kismetse
Evet sakin olaysiz:))esim aslen elazigli ama dogma buyume adana ailesi hep ordaTeyzemde orda oturuyor sakin oralar eşin Adanalı mi canım
Zonguldak bende zonguldaklıyım canımZonguldak canim bahcesehirde oturuyoruz real alisveris merkezine yakin
Aynen öyle olaysız oralar güzel sakin bende Karaisalıliyim bilir misin canım ama merkezde oturuyor annemlerEvet sakin olaysiz:))esim aslen elazigli ama dogma buyume adana ailesi hep orda
Çok güzel canım çok sevindimcanım aynen dediğin gibiydi şimdi bıraktım hepten çok şükür :)
İnş görürsün canım bugün kaç hafta kaç günlüksün ?Cumartesi randevum canım inşallah görürüz hayırlısı ile ya
Onu demedim canım. Ayet var ya hani çocuk isim konusunda babasından şikayetçi olacak ahiret günü diye. Annesi isim verirse niye babasından şikayetçi olsun tezatlık oluşuyor. Son kararı baba vermeli şeklinde yorumlanmış bu da din adamları tarafından. Yani tek bir ayetle karar verilmez. Bana sorarsan her ikisi de karar vermeli. Zaten hadisler de öyle yorumlanmış. Peygamberimiz de hep kendi vermiş çocuklarına isim ama eşlerinin rızasını alarak. Tek başına karar vermemiş hiç.Kız ne alakasi var babasinin ismiyle cagrilmasinin.hem ismiyle hemde babasinin ismiyle cagrilir diyor.örmek olarak Abdullah bin Muhammed.bin oglu demek.ayni zamanda babasi diyecegin zaman da ibn denir.yani soyu vurgulamak icindir.çocuğa babasi isim versin diye degildir.
Dinimizi yanlıs yorumluyorlar.çogu tesvir aslina uygun degil.fakat burdaki ayet apaçik ismi kimin vereceginden bahsetmiyor.Rabbim o konuda serbest birakmistir.
6+4 de kalp atışı duyuluyormuş canım vajinal ultrasonla. Ama doktor bana az daha bekleriz hem bebeği görürsün hem kalp atışını duyarsın dedi. Niye geç geliyorum 2 hafta çok değil mi demiştim de.5+2 canım o zaman 6+2 olacam görür müyüm sence
Duyulmasa da ritmi gözükmez mi ultrasonda hareketi6+4 de kalp atışı duyuluyormuş canım vajinal ultrasonla. Ama doktor bana az daha bekleriz hem bebeği görürsün hem kalp atışını duyarsın dedi. Niye geç geliyorum 2 hafta çok değil mi demiştim de.
Gözükür canım illa ki. 6+4 ortalama bi zamandır tabi. İlla öyle duyulur diye bişey olmaz daha erken ya da daha geç de duyulabilir. Ama sen özele gidiyorsun oranın aletleri yeni teknolojidir devlet hastanelerine göre daha erken duyulabiliyor özelde.Duyulmasa da ritmi gözükmez mi ultrasonda hareketi
Gözükür canım illa ki. 6+4 ortalama bi zamandır tabi. İlla öyle duyulur diye bişey olmaz daha erken ya da daha geç de duyulabilir. Ama sen özele gidiyorsun oranın aletleri yeni teknolojidir devlet hastanelerine göre daha erken duyulabiliyor özelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?