Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ne alakasi var babasinin ismiyle cagrilmasinin.hem ismiyle hemde babasinin ismiyle cagrilir diyor.örmek olarak Abdullah bin Muhammed.bin oglu demek.ayni zamanda babasi diyecegin zaman da ibn denir.yani soyu vurgulamak icindir.çocuğa babasi isim versin diye degildir.
Dinimizi yanlıs yorumluyorlar.çogu tesvir aslina uygun degil.fakat burdaki ayet apaçik ismi kimin vereceginden bahsetmiyor.Rabbim o konuda serbest birakmistir.

Atlamadim canim degerlendim ama ayak dikme olayını yapmadim onemsemedim bu ay nedense kafam rahatti ama iliski oldu simdi son 10 gun kismetse
Inşallah tutar canım az kalmış benimde ovulasyon testim koyuya yakındı oglen yine yapcam pozitif diye düşünüyorum yumurta sabah 18mm olmuştu günde 2mm büyüyor ortalama çatlamak üzere heyecanliyim inşallah bu ay olur ikimizinde

Onu demedim canım. Ayet var ya hani çocuk isim konusunda babasından şikayetçi olacak ahiret günü diye. Annesi isim verirse niye babasından şikayetçi olsun tezatlık oluşuyor. Son kararı baba vermeli şeklinde yorumlanmış bu da din adamları tarafından. Yani tek bir ayetle karar verilmez. Bana sorarsan her ikisi de karar vermeli. Zaten hadisler de öyle yorumlanmış. Peygamberimiz de hep kendi vermiş çocuklarına isim ama eşlerinin rızasını alarak. Tek başına karar vermemiş hiç.

5+2 canım o zaman 6+2 olacam görür müyüm sence
6+4 de kalp atışı duyuluyormuş canım vajinal ultrasonla. Ama doktor bana az daha bekleriz hem bebeği görürsün hem kalp atışını duyarsın dedi. Niye geç geliyorum 2 hafta çok değil mi demiştim de.

6+4 de kalp atışı duyuluyormuş canım vajinal ultrasonla. Ama doktor bana az daha bekleriz hem bebeği görürsün hem kalp atışını duyarsın dedi. Niye geç geliyorum 2 hafta çok değil mi demiştim de.
Duyulmasa da ritmi gözükmez mi ultrasonda hareketi

Duyulmasa da ritmi gözükmez mi ultrasonda hareketi
Gözükür canım illa ki. 6+4 ortalama bi zamandır tabi. İlla öyle duyulur diye bişey olmaz daha erken ya da daha geç de duyulabilir. Ama sen özele gidiyorsun oranın aletleri yeni teknolojidir devlet hastanelerine göre daha erken duyulabiliyor özelde.

Yine ovulasyon yaptım şimdi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…